Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

burada gördüğüm en tarz ev :smiley-cool: bizim evimizde öğrenciyken aynen böyleydi. temiz ama dağınık. o karmaşa içerisinde bir düzen oturtmuştuk, toparlayınca düzenimiz bozuluyodu :)))))))

evet bazen ole oluyor daginikken daha kolay buluyosun herseyi :roflol:

denef üslubuna bayıldım.yaşına rağmen sabrın,anlayışın,insanlara yaklaşımın mükemmel.gece gece çok eğlendirdin beni.hayatın boyunca bu neşeni kaybetme.hep gül.güldür.çok teşekkürler.

Çalışanlar bayanların evi tertemiz oluyor öğrenci olunca pis mi olmak lazım...her seyden önce buraya foto koyuluyorsa saygı duyulmalı ev temizlenmeli dalga gecer gibi böyle görüntülerle konu açmak abes geldi bana...

ben sana hak veriyorum canım herkesin evi zaman zaman o kadar olmasada dagılabiliyor sen sadece eglence olsun diye resimlemişşsin sürekli ohalde olmadıktan sonrasını boşver bigün dagınık bigün toplu ol yaşa gitsin işte

kıs ben seni bekar sandığım için öyle yazmıştım:kedi:, hakkaten senin yükün ağırmış. heleki birde şimdi evliliğin sorumluluğu çabucak öğrencilikten kurtulma isteğiyle sürekli okula adapte olmanız bu evin halini anlatıyor. sen derslerine çalış annem olsun aradabi toplarsınız evinizi. siz ilerde bu günlerinizi ne güzel anarsınız, sevdiğin insanla olunca içinde bulunduğun her zordurum hafifler. allah güç ve mutluluk versinki çabucak istediğin geleceğe kavuş. AMİN DEYİN ULEEEYYYYYNNolumunekankayizsmile kıscasa

ben burada kimse alınmasın ama mobilya mağazası gibi evler görmekten bıkmıştım .hani şarkı varyaa onun evi var güzelmi güzel eşyasıda var özelmi özel maalesef ruhu yok ... gerçekten denefcim senin evini görünce moralim düzeldi biraz benim burdaki evler gibi bir evim ve böyle süper denecek eşyalarım yok ama evim sıcacık ruhu var en azından ayrıca öğrenciliği ancak yaşayan bilir bizde öğrenciyken sınav zamanı çok dağınık olurduk birde ev arkadaşımla derdeikki şimdi bizi belediyeye şikayet edecekler çöp ev burası diyecekler diye gülüşürdük ama şimdi hamdolsun gayette temizim sen boşver biran evvel okulunu bitirmeye bak sevgiler....

cnmmm herkesin bütcesi geliri farklıdırrrrrrrr kimisinin ev eşyası 30.000 tldir kimisinin 3.000 tl dirrr ama bu evinin ruhsuz oldugu anlamına gelmiyorkiii bence bu forumda her tarzda her bütcede evler varrrr insanların defne hanıma sadece dagınık olmasından dolayı sözleri varrrr emiinimki evini toparlayıpp resim çekip koysa kimse kötü yorum yapmaz..

ya valla yorumları okumadan sana yazacağım şey
pasaklı garıııııııııı olacaktı.
ama merakla diğer sayfaları da okuyunca,insanların tüm yazdıklarına hiç kızmadan,söylenmeden, büyük bi içtenlikle verdiğin cevaplar hoşuma gitti.
hatta senin yerine başkaları birbirine girmiş delikafadulden
evin şimdilik pek iç açıcı görünmesede okul bittiğinde
daha temiz olacağına inanıyorum.
amma sen yinede ipin ucunu kaçırma, vallah başedemezsin.-tatlicadiarzu-

bakma anacım sende, sositososito
senin ruhlu evini görelim nassı oluyomuş naniknanik

çok güzldüm resimlere burda alıştık cicili bicili evlere
buda hayatın gerçeği hepimizin evi bazen öyle dağıla biliyo
cesaret isterdi aklamak helal valla
ama toparlamışsın iyi olmuş ama fazla öyle toplu kalmaz gibi hehehe

yanı ne dıyeyımkı buraya resım ekleyenlerle kafa bulmak ıcınmı ekledın

gozumuze zarar cok gereksız bır baslık acmıssın nasıl huzur ıcınde oluyorsun boyle bır evde

güle güle kirlet evini ama bana da fazla sürmez gibi geliyoo bu temizlik sen iyisi mi bi temizlikci tut rahat rahat dersini çalışırsınbayanssulusmile

:)) yok ya artik rahatladim ev bu hale gelmiyor. topluyorum devamli bi ara bole denk geldi sadece:)) :kedi:

yanı ne dıyeyımkı buraya resım ekleyenlerle kafa bulmak ıcınmı ekledın

gozumuze zarar cok gereksız bır baslık acmıssın nasıl huzur ıcınde oluyorsun boyle bır evde

Ne alakasi var kafa bulmakla... Icinizde ki dusunceleri yansitmayin lutfen. Ayrica burda evler paylasiyor ben de paylastim gerekli ya da gereksiz olduguna karar verebilecek bi konumda oldugunuzu hic zannetmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…