burada gördüğüm en tarz ev :smiley-cool: bizim evimizde öğrenciyken aynen böyleydi. temiz ama dağınık. o karmaşa içerisinde bir düzen oturtmuştuk, toparlayınca düzenimiz bozuluyodu :)))))))
ingilizce kimya muhendisligi.
kolay değilmiş.. iyi cesaret valla evlenmek.
evet bazen ole oluyor daginikken daha kolay buluyosun herseyi :roflol:
boyle olacagini bilsem karar vermeden once biraz daha dusunurdum ama baska sorunlar da oldu o yuzden erken evlenmek zorunda kaldik... gercekcekten ikisi bi arada zor
ben burada kimse alınmasın ama mobilya mağazası gibi evler görmekten bıkmıştım .hani şarkı varyaa onun evi var güzelmi güzel eşyasıda var özelmi özel maalesef ruhu yok ... gerçekten denefcim senin evini görünce moralim düzeldi biraz benim burdaki evler gibi bir evim ve böyle süper denecek eşyalarım yok ama evim sıcacık ruhu var en azından ayrıca öğrenciliği ancak yaşayan bilir bizde öğrenciyken sınav zamanı çok dağınık olurduk birde ev arkadaşımla derdeikki şimdi bizi belediyeye şikayet edecekler çöp ev burası diyecekler diye gülüşürdük ama şimdi hamdolsun gayette temizim sen boşver biran evvel okulunu bitirmeye bak sevgiler....
ben burada kimse alınmasın ama mobilya mağazası gibi evler görmekten bıkmıştım .hani şarkı varyaa onun evi var güzelmi güzel eşyasıda var özelmi özel maalesef ruhu yok ... gerçekten denefcim senin evini görünce moralim düzeldi biraz benim burdaki evler gibi bir evim ve böyle süper denecek eşyalarım yok ama evim sıcacık ruhu var en azından ayrıca öğrenciliği ancak yaşayan bilir bizde öğrenciyken sınav zamanı çok dağınık olurduk birde ev arkadaşımla derdeikki şimdi bizi belediyeye şikayet edecekler çöp ev burası diyecekler diye gülüşürdük ama şimdi hamdolsun gayette temizim sen boşver biran evvel okulunu bitirmeye bak sevgiler....
ya valla yorumları okumadan sana yazacağım şey
pasaklı garıııııııııı olacaktı.
ama merakla diğer sayfaları da okuyunca,insanların tüm yazdıklarına hiç kızmadan,söylenmeden, büyük bi içtenlikle verdiğin cevaplar hoşuma gitti.
hatta senin yerine başkaları birbirine girmiş delikafadulden
evin şimdilik pek iç açıcı görünmesede okul bittiğinde
daha temiz olacağına inanıyorum.
amma sen yinede ipin ucunu kaçırma, vallah başedemezsin.-tatlicadiarzu-
yanı ne dıyeyımkı buraya resım ekleyenlerle kafa bulmak ıcınmı ekledın
gozumuze zarar cok gereksız bır baslık acmıssın nasıl huzur ıcınde oluyorsun boyle bır evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?