Burasi da Benim Evim Kalbi Olanlar Bakmasin:S

muhtesem bi malikane fln sandin sanirim

ee napalim bole yasamaya calisiyorz

orencilik zor ya sevmiyorm benn az kaldi kurtuluyorum

biraz topladim yarin tamamen duzelcek ins zemuszemus

allah sıkıntısız zamanlarda
güzel ferah evlerde oturmak nasip eder inşallah
işleride yaparsın yavaş yavaş dert etmee

şakamı buuu:)duşun etrafından temizlik malzemelrini al bari gözlerde köpük varken mazallah çamaşır suyunu falan dökersin kafaya

kardeşim huzurum yerinde olduktan sonra evim temizmiş eşyam eksikmiş dağınıkmış yalan olur.. huzurum olsun gerisi yalan.

valla öğrencilik bitip de çalışmaya başlayınca bi de çocuk olunca bu günlerini mumla arıcaksın kaydirigubbakcemile3, sen pasaklıymışsın hayatım öğrencilik bahanen olmuş, azcık topla temizle valla hasta olursunuz pislikten lmaz:

ya yok pasakli deiliiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm mafoldumben

valla sinav cok bu ara sabah 6 dannn sabaha karmafoldumbensi 4 e kadar ders ders ders normal halim asla bu deildirrrr cok utandim ama ya :kedi:

Allah zihin açıklığı versinde bir an önce bitir okulunu.okulun bitince sana o tuhaf yorumları yapan kadınlarda daha tertipli olursun takma.

valla kusura bakma ama ev pislik içinde.
bu fotoğrafları buraya kafa bulmak için koyduğunu düşünüyorum.
yoksa insan bu pislik içindeki evi burda sergilemez.
valla derin su idi galiba bi arkadaş vardı.küçücük kutu gibi evinin fotoğraflarını koymuştu ama ev mis gibiydi.
öğrencilik,sınav,mınav bahanen olmuş senin.
hasta olmazsın inşallah bu evin içindebayanssulusmile

pis deill sadece daginik.........

kız öğrencı ama evlenmıs sadece öprencıyken,
ögrencı evının pis olması normal sayılabılır evlı ve okuyor degıl zaten ögrencı ve evlenmıs,
hem ılerde kendı evıne cıkınca işi gucu olunca en temız bu kız olur ne var yani.
sımdı bıraz böcek yuvasını andırsa da genc evı daaha dagınıklarının resımlerını görduk.

valla çok kötü
herşeye bı bahane bulurya ınsan senın bahanende öğrencılık olmş
ben mağazacıyım 13 saat ayakta kalarak iş yapıyom bazen ürün gelıyo sabahlıyom ama evım miss gıbım
kendımle bı kez daha gurur duydm

hergun bole deilizki ayrica ben fiziksel yorgunluktan deil ruhsal yorgunluktan sikayet ediyorum ne guzel sizin bi isiniz var biz su donem hergun sabahlara kadar ders calisiyoruz ama bi isimiz olacak mi onu bile bilmiyoruz stresten tum vucudum disa verdi artik kafam rahat olsa en azindan yine bu hale gelmez .. ama ole deil iste. bahane gibi gorunebilir ordan.. alakasi bile yok lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…