Kalbi olanlar bakmasın deyince bende başka şey sandım bilmiyorumkismile
Espri yeteniğin harika canım, hayatla hep barışık ol, öğrencilik gibisi varmı ahh ahhh!
Ama arada bir topla sen yinede o evi kaydirigubbakcemile3:hulya:sempatiksalakcinni:gitme:
allah sıkıntısız zamanlarda
güzel ferah evlerde oturmak nasip eder inşallah
işleride yaparsın yavaş yavaş dert etmee
şakamı buuu:)duşun etrafından temizlik malzemelrini al bari gözlerde köpük varken mazallah çamaşır suyunu falan dökersin kafaya
yok valla gercek:) hehe orda yumusatici var onu doksek bisey olmaz heralde yumos ayisi gibi oluruz pofuduk pofuduk :roflol:
kardeşim huzurum yerinde olduktan sonra evim temizmiş eşyam eksikmiş dağınıkmış yalan olur.. huzurum olsun gerisi yalan.
valla öğrencilik bitip de çalışmaya başlayınca bi de çocuk olunca bu günlerini mumla arıcaksın kaydirigubbakcemile3, sen pasaklıymışsın hayatım öğrencilik bahanen olmuş, azcık topla temizle valla hasta olursunuz pisliktenlmaz:
Allah zihin açıklığı versinde bir an önce bitir okulunu.okulun bitince sana o tuhaf yorumları yapan kadınlarda daha tertipli olursun takma.
valla kusura bakma ama ev pislik içinde.
bu fotoğrafları buraya kafa bulmak için koyduğunu düşünüyorum.
yoksa insan bu pislik içindeki evi burda sergilemez.
valla derin su idi galiba bi arkadaş vardı.küçücük kutu gibi evinin fotoğraflarını koymuştu ama ev mis gibiydi.
öğrencilik,sınav,mınav bahanen olmuş senin.
hasta olmazsın inşallah bu evin içindebayanssulusmile
valla çok kötü
herşeye bı bahane bulurya ınsan senın bahanende öğrencılık olmş
ben mağazacıyım 13 saat ayakta kalarak iş yapıyom bazen ürün gelıyo sabahlıyom ama evım miss gıbım
kendımle bı kez daha gurur duydm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?