Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sigara başima vurdu dedi aciklama bu. Firlattigi zamanda kafama gelicegini dusunmemismis ben yine cevap vermedim.
basına gelince ama telaşa kapılmalıydı cok cok özür dilerim bi an da oldu falan ne bileyim bsyler yapmalıydı yani madem başına vurmuş o an kendinde degilmis

Hic siddet gosteren bi adam olmadiki normalde ev islerinde yardim eder cocuklarla bolca ilgilenir odevlerini yaptirir hatta bazen yemek leri kendi hazirlar cocuklari kndi yikar etkinlikller yapar evde saclambac oynarlar yani sayabilicegim tek bir kotu huyu yok hic olmadi hic hmde
Yaşlarınız kaç acaba ?

basına gelince ama telaşa kapılmalıydı cok cok özür dilerim bi an da oldu falan ne bileyim bsyler yapmalıydı yani madem başına vurmuş o an kendinde degilmis
Bende bu noktada takiliyorum iste. Bu yuzden burnunun iyice surtmesi gerekiyo

Kendinize fazla yüklenmişsiniz. Oturup yemek bekleyeceğine yardım etmesi gerekirdi. Bu davranışının bir açıklaması olamaz tabii. Tepkinizi devam ettirin bence çabalasın affettirmek için kendini. Lütfen bundan sonra sizde kendinize bu kadar yüklenmeyin. Ev işi yalnızca kadının görevi değildir

Kafalar pırıl pırıl 2. Gördüğüm Eksilenen üye fhhdhdhdhd hayır tamam erkekle gücümüz bir değil ama bir polise git bir bağır bir çağır senin gücün yetmiyorsa baskasindan yardım iste bu durumlarda . Aglamista el kaldırmışta barismislarda olur mu öyle şey ileride neler yapar Allah bilir bir erkeğe kocanda olsa guvenemezsin sınırın olmalı erkek savunuculugu yapanları sevmiyorum neymis erkek dovsede gene baş taciymis neymiş doverde severde bak bak neymiş her erkek aldatır normal buymuş bak bak daha neler
Kendini nekadar küçük dusurdugunun farkında değil herhal.bi erkek bana el kaldıracak benim elim armutmu topluyor,gücüm yetmezsede yetreceklerim olur .agladigi için sarılmışlar kocisiyle şaka gibi ,ne hayatlar var ya

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Ne güzel kabullenmişsiniz. Benim eşim bırak bana vurmayı gelip ne işe yarıyosun yemek yap dicek öyle mi hele bi denesin bakalım neler oluyor. Erkekler padişah torunu mu hayırdır . AçLıktan kimse kudurmasın sadcee mideyi terbiye etme ayı değil bu ay. Lütfen normalleştirmeyin erkek erkek... çok büyük bişeeee

Ben asla evimi yemeksiz birakmam birde yemek var diye yapmadim israf edemezdim. Birde buzlukta esktralarim vardir hazirladigim yani dolabim yemek dolu ama ne gerek varki hepsini birden yapmaya adam yinede buzluktaki yemegi cikartip kizartmis yapsin benden istemesinde bu saatten sonra
kurban olsun sana

Ne güzel kabullenmişsiniz. Benim eşim bırak bana vurmayı gelip ne işe yarıyosun yemek yap dicek öyle mi hele bi denesin bakalım neler oluyor. Erkekler padişah torunu mu hayırdır . AçLıktan kimse kudurmasın sadcee mideyi terbiye etme ayı değil bu ay. Lütfen normalleştirmeyin erkek erkek... çok büyük bişeeee
Valla al benden de o kadar vurmayı denemesini geçtim sen ne işe yararsın desin bak neler oluyor. İnsan karısına vuran adamın sevgisini, insanlığını her şeyi sorgular ya. Hanımlar siz bu adamların eşisiniz ya kölesi değil🙌🏼

Yok yemedim bisey sadece su ictim zaten yemek yiyesim gelmiyor sagolsun kursagimda birakti. Simdi sahura kaldirdi biseyler hazirladim kalk yiyelim dedi bende atistirdim bi kac bisey konusmuyorum hala gectim yine yataga namazini kilmicak misin dedi sen kil dedim bende ona bunu odeticem ama

Oruc tut namaz kıl sonrada karının kafasina sac kurutma at ,evinin huzurunu boz. Ben senin yerinde olsam suratina 2 dünyada hakkimi helal etmiyorum sürünürsün insallah de. Böyle tipler yaptigini önemsemez kendini kusursuz müslüman görür

Erkekler bir tek kendileri oruc tutuyor saniyor ve oyle davraniyor sinir oluyorum ne demek kocaman makineyi firlatmak. Burnunu oyle bir surtun ki ya pisman olup adam olsun yada gercek yuzunu gostersin

Çocuklugumdan beri benle uğrasir benden büyüktu hanfendi. benim babam yok diye babasiyla birlikte dalga gecerlerdi. noel baba baba getirdimi diye. ozamanlar aglardim. En son işyerimde müdürüme benim 1/3 maasa calismaya razi olacagimi söylemis 1yil 1/3 maasa calistim. Borcum vardi. Bende duydum dövdüm birdaha benimle ugrasmadi.
Pardon teyze kızınız insan miydi 😮😮

Asla gitmez oyle bir yapisi varki ozellikle bana karsi dibimden ayrilmaz. Gezmeye gitmek isterim asla tek gondermz bensiz geziyosun diye duygu somurusu yapar. Mutfakta kahve icerim beni niya cagirmiyosun der. Uykuya daliyo yerine yat diyorum gidiyo odaya benim uylum gelmiyo film acim diyorum aciyorum bi bkiyorum geri gliyo sen neden gelmiyosun diyo bende yat sen film izlicem diyorum oda benimd uykum kacti bende izlicem diyor. Asiri dibimde ve asla birakip gitcegini dusunmuyorum bu yuzden
Bu anlattıklarınızda pek normal değil.Çocuk gibi eteğinize yapışıyormuş.

Niye yiyip içmediniz?Kendinizi aç bıraktınız?Erkekler bu tür durumlarda hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam ederler.Gereken tepkiyi vermediniz bari sinip oturmayın.

Polemik amaçlı yazdığınız çok belli o yüzden size cevap vermeyeceğim.
Yoo, polemikten hoşlanmam. Yalnızca Allah'ın kadinlari erkeklere emanet ettiği fikrine katılmıyorum. Zira dünyada hiç erkek olmasa bile kadın nesli devam ederken, kadın olmasa erkek nesli sona erer.Erkekler bizden üstün değil. Cevap yazmayın zaten lütfen. Konu burada kalsın. Sevgiler

Ramazan da erkekligi tutan Adam müsvettelerine uyuz oluyorum. Tutmayin kardesim Oruc. Kul hakkina giriyorsunuz. Birde ibadetin arkasina saklaniyorsunuz… Hakkiyla tutamayacaksaniz tutmayin….

Ya ilk defa boyle oldu hem olayin şokundayim hem neden boyle yapti simdi diye dusunuyorum
Her siddeti ilk goren kadin ilk defa oldu diye bir sasiriyor. Ama su bir gercek ki esinin eli kalkabiliyormus bunu gormus oldun. O el bir kez kalkarsa bir daha inmeyebiliyor. Eli kirilsin.
Ne oldu simdi? Sanki sana oruc tutuyor. Bir suru gunaha girdi, kul hakki da yedi . Orucu da bosa gitti. Zikim yesin oturup utanmadan bir de o yemegi yedi mi? Insan karim aksama kadar yoruldu diye hicbir sey yapamiyorsa da yumurta kirar., gel karicigim yoruldun bir tek bunu yapabiliyorum ama maksat karin doyurmak degil mi falan der. Yumurtayla da karin doyar ama o kirilan gonul bir daha eskisi gibi olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X