Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esim normalde mükemmel bir insandi. Ya ailem bisey olmaz bikereden derse bana ailemdeki herkes cahil
O zaman önce sakinleş. Kim ne derse desin hayat sizin hayatınız çokta gaza gelip iyice olayları alevlendirmeden mutlaka konuşun. Ona göre bir daha yapmasının önüne geçin ama asla susmayın. Küsmek susmak sorunu çözmez. Tekrarı gelmeyecek şekilde konuşun.

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Ne yapalım , ölelim geberelim erkek erkek erkek diye kavrulalım. Erkek erkek erkek Allah ım iyi ki bir erkek nasip ettin bana diyelim..

Gercekten yapmis afedersiz yapmis oldugum yemekleri soyliyim mercimek corbasi yapmistim pilav patates yemegi cacık a i daha ne olsun bulamayanlar var hepsini copemi dokseydim bugun
Kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen. Yeri gelir makarna yenir ne olacak. Bi su bi çorba zaten yetiyor ramazanda. Yaptığı büyük terbiyesizlik. Kızgınım ne yazsam bilemiyorum.

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Bu nasıl bir yorum,böyle söyleyip olayı normalleştirmek,sanki bir an sesini yükseltmiş.Bu zihniyette olan insanlardan nefret ediyorum

Çok üzüldüm. Bunu sadece konuşmakla geçiştirmek olmaz. Başlarım orucuna da açliginada. Simdi hemen bosan demek kolay. Ama ben böyle bir adama bundan sonra eslik öyle kolay kolay yapmam

Guno bence aradan çık. Bu topicte bir fön makinesi de sen yiyeceksin. Azerbaycanda kadınlar erkeğe karşı kusur işleyemez ve çoğu zaman susak zorunda tmm oranın örfü adeti öyle olabilir Ama burada öyle değil. Senin tavrın şiddeti normalleştiriyor ve bu hiç doğru değil. Ve unutma şiddetin kadını erkeği olmaz....

Ya bu arkadaşa neden bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım ki ben

Bu işte ilk defa oluyor hemencecik bence baba evine git boşanmak istediğini söyle güzelce burnunu sürtsün o oruç tuttuda sen yedin ictin gezdin mi kafaya bak

Hastaneye gidin ve darp raporu alın.Ben biraz yüksek biriyimdir,bitiririm evliligi.sırf kendi isteğiyle oruç tuttu diye bu adamı affedemem.Allah affetsin ama ben değil.Boyle bir adama ne yemek pisiresim gel,ne çay doldurasim ,ne de sevişesim.Bence fevri bir karar da değil,bosanin ,başınıza daha beteri gelmeden ,öz sayginizi kaybetmeden bosanin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X