- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
Çaydanlığı bir tarafına soksun. Ailenize durumu haber verin.Çay yapmis yanina biseyler hazirlamis icelim diyo cildircam ya sanki bisey yapmamis gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaydanlığı bir tarafına soksun. Ailenize durumu haber verin.Çay yapmis yanina biseyler hazirlamis icelim diyo cildircam ya sanki bisey yapmamis gibi
Bende hic siddet gormedim o yuzden şoktayim suan zaten oyle bir harekt yapicagini tahmin etmedim kendimi bi sekilde korurdum birden firlatti gittiya arkadasim bana siddet yapan yok hic bizamanda olmadi ben kendimi ezdirmem.KIm ezdirirki ayrilmak istiyorsa ayrilsin ben kadincagiz uzulmesin fazla diye yazdim malum ayni evdeler ya dahada kotu seyler olursa ?burdan yazdiklarimizla daha da f=sinirlenib kocasiyla cok kotu kavga ederse sonuclari cok kotu olur
Ne demek kendime soruyorum ne yaptım diye, nasıl bir bahanesi olabilir ki karısına vurmanın, bir şey yapsanız normal mi olacak dayakBana bu ilk vuruşu ben hala şoktayim kendime naptin diye soruyorum deminden beri
Al fön makinasını git, Allah orucunu kabul etsin de.Çay yapmis yanina biseyler hazirlamis icelim diyo cildircam ya sanki bisey yapmamis gibi
Bundan sonraki atacagin adım ve gösterecegin tavır şiddetin devamının gelip gelmeyeceğini belirler haberin olsun.Suan cagirip duruyo bakalim ne dicek
Onay beklemeyin ipleri koparmak için onaya ihtiyacınız yokSuan yasak var nasil gidim hastaneye dusundum ama gidemiyorum yasaktan dolayi birde esimde evdeya birakmazki nereye gidiyosun dicek
Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorumSac kurutma makinesini sandalyeye koy. Onunla içsin hödük. Pardon acayip sinirlendim. Sizin yorumlarınızi da cok okuyorum. Hem üzüldüm hem sinir oldum
Bu yorumu defalarca oku konu sahibi arkadaşım.Bundan sonraki atacagin adım ve gösterecegin tavır şiddetin devamının gelip gelmeyeceğini belirler haberin olsun.
Tabi canım. Fön fırlatmak siddet sayılmıyor çünkü. Yok ben de gerildim çokBen senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum
Ciddi ciddi şiddet üzerine sohbet mi ediyorsunuz şu an ? Çaya başlarsınız birazdan sizde o ışığı gördüm.Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum
Şaka mısınız siz?? Kadın dayağını yesin otursun mu o güçlüdür, erkektir diye, bu zihniyetteki kadınlar bu erkekleri yetiştirdikçe kadınlar daha çok dayak yer susar pusar oturur bu kısır döngüyü sadece kadınlar kırar ama maalesef hiç umudum yokyok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum
Oturup cayınızı icin bence tatlı tatlı.Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum
Valla milet koronadan kafayi yedi. Allah sonumuzu hayir etsin.Ramazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..![]()
Hyr uzak degilAileniz uzak mı?
Ailenize gidin dicektim ama onlar da bir kereden bir sey olmaz diyebilirler yazmıssın.Hyr uzak degil
Son dakka boyle yapmasaydi yemekte yerdim cayimida icerdim istemiyorum yaptigi hic biseyiOturup cayınızı icin bence tatlı tatlı.