Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim

Şiddet doğru bir şey değil ama evlilik olunca sorun yok dövebilir mi? Gerçek olmadığınıza inanmak istiyorum. Siz isterseniz her gün dayak yiyebilirsiniz normal görüyorsunuz nasılsa ama olmayan aklınızı kendinize saklayın. Biz hiç değilse tek bir kişiyi sinirlendiriyoruz. Aldığınız emojilere bir bakın bakalım siz kaç kişiyi sinirlendiriyorsunuz.

ahh canim benim sen kendini fazla buyutmussun kendi gozunde benim hayatim keyfim gayet yerinde yazdigim seylerin seninle hic bi alakasi yok Sen kimsin de bana akil vericeksin /benim dusuncelerim boyle ve hayatim cok yerinde ezilmem hicbizaman sevdiyim icin yapiyorum herseyi .sen bence git kendi hayatina bak
Oyle yikanmis bir beynin var ki ezildiginin bile farkinda degilsin. Sen boyle devam edebilirsin ama bu hastalikli dusuncelerini yaymaya devam etme. Evlilik erkegin fiziksel gucunu kullanmamayi lutfedip bunu da sevgi gosterisi olarak kullandigi, sinirlenince kadinin uzerine yuruyup eline geceni firlattigi, sapikca kiskancliklarini sahiplenme olarak gosterdigi, surekli kendisine hizmet edilmesini bekleyip bekledigi hizmeti gormeyince de kendinde siddet hakkini buldugu bir kurum degil. Kocanin seni dovmemesi seni sevdigi anlamina gelmiyor.

Erkeklermişmiş biz insan değilmiyiz gün boyu ayaktayız ev işi yemek temizlik çocuk herşey bize bakıyo dün gece uyumadım saat 06:00'da anca yattım bende bugün eşime epey sinirlendim (kendisi yıllık izinde)
günümün yarısı zaten mutfakta geçiyor çocuk habire ağlayarak yanıma gelip bişeyler istiyor sıkılıyor
o daraldıkça ben daha çok daralıyorum ağlama krizlerine girdi kendini yerden yere attı
bende oruçluyum en son dedim eşime bana faydan yok bari çocuğunla ilgilen
Biz olmasak bunlar berduşa döner
Ha illaki yapan becerikli erkekler vardır ama en azından bi sofra kurup kaldırmak bi yerleri süpürmek için becerikli olmayada gerek yok
En son iftara doğru salata yaparken dedimki sofrayı hazırla bu evde yaşıyosan yardım edeceksin
sen ben diye bişey yok
Allah seninde yardımcın olsun bacım eşin çok ayıp etmiş sanki bi lokma ekmekten mahrum kalmış gibi kusura bakma hayvanlaşmasının manası yoktu . Oruç herkesin orucu
inşallah hatasını anlayıp sana kendini affettirir

Suan yasak var nasil gidim hastaneye dusundum ama gidemiyorum yasaktan dolayi birde esimde evdeya birakmazki nereye gidiyosun dicek

Bu geçerli bir sebep değil yalnız. Polis çağırabilirsiniz onun eşliğinde gidersiniz hastaneye alırsınız raporu. Polisin yanında sizi bırakmamak gibi bir lüksü yok. Ek olarak şiddeti bir kenara bıraksak bile size söylediği kelimelerin affı yok. Sizinle hep böyle mi konuşuyor eşiniz?

Ramazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam.. :KK42:
Bazı yorumlara çok şaşırıyorum yok erkekler aç olunca canavar olur galan şaka mosınız siz? İbadeti Allah için yaparken bu sebepten eşine şiddet uygulayan bir karaktersizi böyle mi alttan alsın bu kadın bunamı sığınsın? Yapmayın bu ayakları. Ayrıca neden anlatamazsın ortada senşn ayıbın yok. Pekala söyle kendi ailene de onun ailesine de veya Çek git. Ne demek vurmak kabul etme bunu. Yoksa başına fazlası da gelir

Arkadaşım gidip mutfakta kendinize bir şeyler hazırlayıp yiyin, kendinizi cezalandırmayın. Bir şeyler yiyin ve odanıza kapanın. Kapınızı da kitleyin oturun. Mümkünse gidip darp raporu alın şikayetçi olun..

Şey deseydınız kafama atman gerekırdi içli köfteleri unuttun herhalde
Bu arada sigara demiş arkadaş ama bu bence kontrolsuzluğu gösterir

ve ben kontrolsuz adamın tekin olacagını hiç düşünmem
Sigara bagımlılığı onun sorunu siz stres topu değilsiniz
Yollayın anasının evine sıkıysa anasına yapsın
Bende boyle dusunuyorum suan kesinlikle konusmayi dusunmuyorum basil bir yol izlerim onuda bilemedim

ahh canim benim sen kendini fazla buyutmussun kendi gozunde benim hayatim keyfim gayet yerinde yazdigim seylerin seninle hic bi alakasi yok Sen kimsin de bana akil vericeksin /benim dusuncelerim boyle ve hayatim cok yerinde ezilmem hicbizaman sevdiyim icin yapiyorum herseyi .sen bence git kendi hayatina bak
Kendi hayatımda şükür mutluyum. Çünkü bana el kaldıran bir eşim yok.
Bu hayatı benimsediyseniz, kendinize bu hayatı layık görüyorsanız evet bizi ilgilendirmez. Bugün elini kaldırdığı zaman gülüyorsanız, yarın ve sonraki günler şiddeti alasıyla göreceksiniz demek. Ama tabi bu bizi ilgilendirmez. Biz kendi hayarımıza bakarken az bi durun da kendi hayatınıza bakın derim. Ama tabi siz bilirsiniz

Hiç ağlamayın bırakın o ağlasın... Oruçlu insan konuşma tarzı olsun davranış olsun daha dikkat eder. Ramazan ayının özelliği budur. Kimse yanlış anlamasın dini konular çok hassastır, değinmek istemem Ama eşinizin de oruç haliyle yaptığı da doğru mu? Allah kolaylık versin ne diyeyim :(

Sofra hazirlamis bana buzlukta icli kofte vardi ben pratik olsun diye hazirliyorum. Onlar kizarmis bak sana yemek hazirladim gel dedi ama cvp vermedim daha bisey yemedim
O kadar olaydan sonra yine de evdeki yemeklerle yetinmeyip içli köfte mi yapmış🙄
Aç kalmayın lütfen en azından su içip bikaç lokma yiyin orucunuzu açın.Hem tok olunca daha doğru düşünürsünüz.

vala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
Şaka mısın sen yaaa
Allahım yaa erkekmiş dayanamazmış vs vs
Allah’ını seversen saçma yorumlarını kendine sakla Ramazan günü delirtme insanları
Oruç tutunca aç kalmış aç kalınca gözü dönmüş oruç tutmak aç kalmak değil bi onu sok o kafana 😡😡😡

Abla mi demeliyim nasil hitap etmeliyim bilemedim ama siz benim konularımda bana destek olmuştunuz ben de yazip yanınızda oldugumu göstermek istedim. Çok geçmiş olsun. Inanın çok üzüldüm :KK43:
Canım benim çok teşekkur ederim bak simdi sende beni duygulandirdin yine kotu oldum 😔

Yazık sana git dayağını ye o zaman 🤣

Suan yasak var nasil gidim hastaneye dusundum ama gidemiyorum yasaktan dolayi birde esimde evdeya birakmazki nereye gidiyosun dicek
Polisi arayın birlikte gidin. Bu dayak ilk miydi bilmiyoruz ama son olmayacağı belli. Bu kadar kadın düşmanı, hadsiz, gaddar, zalim, kitapsız bir zihniyetteki adam size saldırmaya devam edecektir.

Öncelikle geçmiş olsun. Muhtemelen şu an şoktasınızdır da. O yüzden bir sakinleşin bir iki lokma bişeyler yiyin. Sonrada karşısına geçip ya konuşun ya aile büyüklerini arayın. Susarsanız bunun devamı gelir. İlk seferde önleminizi alın

Bu arada karakola gidin diyen arkadaşlar biraz sakin olun. Yemek yapmadı diye fön makinesi ile vuran adam karısı karakola gidiyor diye neler yapmaz. Öncelikle ailelerin bilgisi olsun ama ilk ilk etapta gidip konuşun gözünü korkutun

O kadar olaydan sonra yine de evdeki yemeklerle yetinmeyip içli köfte mi yapmış🙄
Aç kalmayın lütfen en azından su içip bikaç lokma yiyin orucunuzu açın.Hem tok olunca daha doğru düşünürsünüz.
Gercekten yapmis afedersiz yapmis oldugum yemekleri soyliyim mercimek corbasi yapmistim pilav patates yemegi cacık a i daha ne olsun bulamayanlar var hepsini copemi dokseydim bugun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X