- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
bak sen sabrli davranirsan oda anlar yanlisini bidahakine oda sana karsi oyle davranir sen sinirli olunca karsilikli anlasma yapiyosunuz iste insanlik hali hep mutlu gunler olmuyoki
E oha artık yaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak sen sabrli davranirsan oda anlar yanlisini bidahakine oda sana karsi oyle davranir sen sinirli olunca karsilikli anlasma yapiyosunuz iste insanlik hali hep mutlu gunler olmuyoki
Verdim yastigini yorganini eline girme odama dedim suanlik boyleyim yatip dinlenmek istiyorum
Yoktu hic ilk olduÇok geçmiş olsun bu ilk mi ? Daha önce şiddete meyilli hareketleri var mıydı eşyalara zarar verme duvar yumruklama gibi
Diledi ama konusmadim cvp vermedim oyle basit biseymis gibi cabuk unutulsun istemiyorumÖzür dilemedi mi en azından
Oradaki t’ler yumuşamış .... şiddet de kafada yumuşuyor o t’ler gibi ...Edmıstık ve barısdık yazan bırının sıddetı normallestırmemesı abes olurdu. Cok tatlısınız cift olarak.
Peki direk kafanıza kasti mi vurdu yoksa fırlattı mı yani kızgınlıkla eline geçen ilk şeyi fırlattı dA size mi geldi ? Bunu fark edince tepkisi ne oldu ?Yoktu hic ilk oldu
Şaka mısınız?yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Canım bence herşey sende başladığı gbi sende biter buraya derdini paylastin herkes kendi fikrini yazdı kimi baradagin dolu tarafına baktı kimi boş tarafına kimi unut dedi kimi ayrıl ama en iyi karar senin vereceğin karar tüm evliliğini gözden geçir ve şuan ki darp raporun ilerle lazım olursa sana alabilirsin ama kendini kocana da hiç bir zaman ezdirme tabi davulun sesi burda bizlere herkese güzel gelir şuan ne hissettiğini sen daha iyi bilirsin şuan ne kadar dusunsende mantıklı karar veremezsin keskin sirke küpüne zarar ister odanı ayir ister ayırma sadece şuan uyu sabah kalktiginda uzunca düşün bu adam bunu ilk mi yaptı tekrar yapma potansiyeli var mı az çok anlarsınız tekrarlama olasılığı varsa eğer bence bu durumda ailenizin yanına gidin derim ama yok bende haksizdim üstüne gittim işin aslı böyle değildi derseniz bilemeyiz ama dediğim gibi bize davulun sesi güzel geliyor uzaktan Allah'ım yar ve yardımcınız olsun şu hayatta bir defa yaşama şansımız varsa kim ne der diye de düşünerek karar vermeyin lütfen Allah a emanetValla odamda yatiyorum hic cevap vermedigim icin sanirim ciddiyetimi anladi sonunda yanima gelmiyor daha gelmesinde zaten cunku sinirleniyorum
Umarım bu ilktir yani ilk bile olsa çok zor oruç tutamadığım için bilemem ruh halini ama ne kadar acta olsa bi adam asla böyle bir şey yapamaz siz en iyisi yine yemek falan yapın ama konuşmayın biraz burnu surtsun böyle yanına yaklaşmasın gerekirse ayrı ye değerini bilsin bir kadina nasıl yazabiliyorlar anlamıorum canım ya üzülme güçlü ol sen kadınsın biraz vurdumduymaz ol takma onu o zaten köpek gibi pişman olucaktirRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..![]()
Gırtlağının derdine düşüyorsa siz temizlik yaparken yapsın canının istediğini. Çok da örnek değilmiş kusura bakmayın, olsa olsa kötü örnek olur. Şimdi kalkıp sizden oruç tuttuğum için açlıktan sinirlendim falan diyip özür dilerse umarım hiçbirşey olmamış gibi davranmazsınız..Ramazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..![]()
Ailecek rezil olmak istemiyorum ( kızından dolayı) rezalet çıkarmadan git bu evden. Şu an seni ne duymak ne de girmek istiyorum.Asla gitmez oyle bir yapisi varki ozellikle bana karsi dibimden ayrilmaz. Gezmeye gitmek isterim asla tek gondermz bensiz geziyosun diye duygu somurusu yapar. Mutfakta kahve icerim beni niya cagirmiyosun der. Uykuya daliyo yerine yat diyorum gidiyo odaya benim uylum gelmiyo film acim diyorum aciyorum bi bkiyorum geri gliyo sen neden gelmiyosun diyo bende yat sen film izlicem diyorum oda benimd uykum kacti bende izlicem diyor. Asiri dibimde ve asla birakip gitcegini dusunmuyorum bu yuzden
Teyze kızını niye dövdünüz
Benimki de yumurta kirsam farketmez, zaten oruçluyken böyle talepkar saygısız olsa çok daha sert tepki veririm.
Oruç tutmuyorum, ama tutan da hakkıyla tutsun.
SEn hastalık sahibi misin ya.yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Üzüntüden bayılıp düşeceğim şurayaSofra hazirlamis bana buzlukta icli kofte vardi ben pratik olsun diye hazirliyorum. Onlar kizarmis bak sana yemek hazirladim gel dedi ama cvp vermedim daha bisey yemedim