Buraya elti konusu açacağımı tahmin etmezdim

Sanki sürekli oraya gidiyormuşsunuzda eltiniz de artık bıkmış gibi geliyor tabi bu şekilde değilse ayıp etmiş bence

Ben KK'ya takıldığımdan beri böyle tavırlı kadınlar normalleşti gözümde.eskiden şaşırırdım artık şaşırmıyorum.
Kadınlar istemeye görsün her yaptığına kılıf buluyor, nasıl ateşli savunmuşsa kaynınız da kardeşine efelenmiş
Kork sen bu eltiden.
Ama ona benzememeye çalışın, böyle insanlarda en korktuğum şey sizi kendilerine benzetmeleri
Evden çıkar falan girmeyin o işlere, herkes kendine yakışanı yapar.

Pes, ev sizin, bedavaya kalıyorlar ve bir gün misafir etmemek için, abisi "yengen size hizmet edemez" mi dedi?!

Evinizi geri alın bence.

siz başka şehirdesiniz galiba değil mi?

satın o evi parasıyla başka bir ev alıp kiracıya verin.çok ciddiyim.ya da onları o evden def edin.

Eşime defalarca dedim satalım diye abim var satamam diyor abin alsın diyorum borcu var diyor. Borcunda toplasan 40 bin lira etmez birde daha bir kaç önce abisi araba Aldı ama borcu var işte kira veremezmişmiş.

düşündüm düşündüm yok yani mümkün değil istemesem bile diyemem gelmeyin kalmayın diye..
acaba ev sizin olduğu için mi memlekete gittiğinizde onlarda kaldığınızı falan düşünüyor bu elti ?

varsa durumunuz kalın otelde en güzeli.. ama bu terbiyesizlikten sonra bende evi satıp başka bir yerden ev almayı düşünürdüm kesin..

Eşime defalarca dedim satalım diye abim var satamam diyor abin alsın diyorum borcu var diyor. Borcunda toplasan 40 bin lira etmez birde daha bir kaç önce abisi araba Aldı ama borcu var işte kira veremezmişmiş.
hani nerede abisi?

buradan bakınca abisi var gibi görünmüyor.

çok haklısın

valla adamlar sizin sırtınızdan geçiniyor resmen
enayi yerine koymuşlar sizi, eşiniz farkında bile değil...

sanki o ona abilik ediyor da abimde abim diyor eşin bu kadar iyi niyette artık saflığa giriyor

Insan gelecek olan misafire böyle der mi yahu?! Üstelik kardeşi hadi elti istemedi,ama abinin o şekilde laf bir laf etmesi nasıl büyük bir terbiyesizlik..bir daha yüzlerine bakmamak için yeterli bir sebep.

Evi de satılığa çıkarmak en sağlıklısı bu saatten sonra.kim kime hizmet edemezmis görmüş olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…