- 10 Şubat 2015
- 215
- 131
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hazanvaktiiii
-
Iki gün bile istemedik sadece bir gece ertesi gün öğlenden önce gidecektik zatenNe terbiyesiz nankörlermiş ya sen elalemin evinde 5 kuruş vermeden otur bir gün iki gün o insanları misafir etme
Eşim evlenmeden önce Aldı kendi birikimiyle. Çok sık gitmiyoruz girsek bile Max 2 gün kalıyoruz.
Pes, ev sizin, bedavaya kalıyorlar ve bir gün misafir etmemek için, abisi "yengen size hizmet edemez" mi dedi?!Yarın memlekette eşimle benim çok yakın arkadaşımız evleniyor. Bizde Cumartesi gecesi için eşimin abisinin evinde kalmayı düşünüyorduk daha öncede kalmışlığımız var. Eşimin abisinin evi diyorum ama normalde eşimin evi, biz samsunda oturmayı reddedince abisi kalıyor evde kira vermeden kira vermemesinin sebebi yeni iş kurması 7 yıl kirada oturmalarıymış.
Neyse, eşim abisini arayıp söylemiş bizim kalacağımızı eltim eşimi arayıp olmaz Demiş buna Karşılık abisi eşime yengen sana hizmet etmek zorunda değil kalmayın annemlerde kalın demiş. Bunu bana eşim söylediğinde Önemi yok oteldede kalırız dedim.
Kızlar varya içim içimi yiyor sanki ben eltimi Hizmetçi gibi kullanıyordum ne yapılıyorsa birlikte yapıyorduk elim boşta gitmiyordum, ettiği Lafı gördüğüm muameleyi haketmedim sesimide çıkarmak istemiyorum ama içime oturdu. Ne yapayım ben bu durumda nasıl davranayım ?
siz başka şehirdesiniz galiba değil mi?
satın o evi parasıyla başka bir ev alıp kiracıya verin.çok ciddiyim.ya da onları o evden def edin.
Böyle nankörünü ilk defa görüyorum yaniIki gün bile istemedik sadece bir gece ertesi gün öğlenden önce gidecektik zaten
hani nerede abisi?Eşime defalarca dedim satalım diye abim var satamam diyor abin alsın diyorum borcu var diyor. Borcunda toplasan 40 bin lira etmez birde daha bir kaç önce abisi araba Aldı ama borcu var işte kira veremezmişmiş.
Ben KK'ya takıldığımdan beri böyle tavırlı kadınlar normalleşti gözümde.eskiden şaşırırdım artık şaşırmıyorum.
Kadınlar istemeye görsün her yaptığına kılıf buluyor, nasıl ateşli savunmuşsa kaynınız da kardeşine efelenmiş
Kork sen bu eltiden.
Ama ona benzememeye çalışın, böyle insanlarda en korktuğum şey sizi kendilerine benzetmeleri
Evden çıkar falan girmeyin o işlere, herkes kendine yakışanı yapar.
valla adamlar sizin sırtınızdan geçiniyor resmenEşime defalarca dedim satalım diye abim var satamam diyor abin alsın diyorum borcu var diyor. Borcunda toplasan 40 bin lira etmez birde daha bir kaç önce abisi araba Aldı ama borcu var işte kira veremezmişmiş.
sanki o ona abilik ediyor da abimde abim diyor eşin bu kadar iyi niyette artık saflığa giriyorEşime defalarca dedim satalım diye abim var satamam diyor abin alsın diyorum borcu var diyor. Borcunda toplasan 40 bin lira etmez birde daha bir kaç önce abisi araba Aldı ama borcu var işte kira veremezmişmiş.
hani nerede abisi?
buradan bakınca abisi var gibi görünmüyor.
Eşime defalarca dedim satalım diye abim var satamam diyor abin alsın diyorum borcu var diyor. Borcunda toplasan 40 bin lira etmez birde daha bir kaç önce abisi araba Aldı ama borcu var işte kira veremezmişmiş.
sanki o ona abilik ediyor da abimde abim diyor eşin bu kadar iyi niyette artık saflığa giriyor
bir de yengen sizin hizmetçiniz mi demiş.
eşin diyemedi mi biz de sizin enayiniz değiliz kaç yıldır evimizde oturuyorsunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?