Buraya geri dönme diyen anne

sanki hayatında biri var gibi ama babanda başkasıyla evlenmiş neden seni yanında istemiyor gibi davranış sergilemiş anlamadım.

Önceki yorumlarda söylenmis bence de anneniz evlenmeyi planliyor. Zaten sizin de artik yeni bir hayatiniz var. Sehir disinda ögrencilikten sonra aileyle yasamak eskisi gibi olmuyor. Madem bulundugunuz sehri de seviyorsunuz hic bunlara takilip annenizi de kendinizi de üzmeyin. Herkes kendi düzenini kursun artik siz de yetiskin bir bireysiniz.

İyi de ben kedi yavrusu değilim ki hadi ee büyüdün düzenini kur. Kurmasına kurarım tabii ki o problem değil ama emrivaki yapıyor resmen memleketime dönmek de hakkım çoğu kişi de okul bitince döner zaten. Ayrıca ha diyince iş bulacağımın garantisi de yok ben bencilliğine hayret ettim çünkü üç ay önce keşke okulun hemen bitse de gelsen diyip duruyodu şimdi aşkımı buldum hadi sana naş gibi oluyor o zaman

Evet kedi yavrusu degilsiniz de artik anneye muhtac bir yavru da degilsiniz. Ama anneniz yine de elimi üzerinden cekiyorum dememis para göndermeye devam edecegini söylemis. Bakin burada 30unda insanlar evlenemiyorum diye konu aciyor. Aski bulmak o kadar kolay degil. Bence olayi dramatize etmeyin ve gercekten hayatinda biri varsa anneniz icin mutlu olun.

Çok güzel söylüyorsunuz da bahsettiğiniz kişi arkadaşım ya da kuzenim değil annem. 21 yaşındayım daha okulumun bitmesine bir seneden fazla var şimdiden bunun derdine düşmesi içten içe plan kurması bi acaip. Şaka yollu çok kez demişimdir evlen diye babam da evli zaten. Aşkı bulmak kolay değil şimdi buldum öyleyse kızım yarıyıl tatilinde bile evime gelmesin çünkü aşk çok önemli demek daha bi dramatize etmek gibi geliyo bana

Bence evlenmeye niyetlenmiş hakkıda var ama sizi istememe lüksü yok.

Ortada bir kizim evime gelmesin durumu oldugunu ya da annenizin sinsi bir plan icinde oldugunu sanmiyorum. Aciklamakta zorlaniyor ve simdilik gizli tutmaya calisiyor olabilir. Ben de bir anneyim ve hicbir askin anneniz icin sizden önemli olabilecegini düsünmüyorum. Ama daha cok gencsiniz siz de tecrübe edeceksiniz insanin hayat arkadasina da ihtiyaci var. Bence annem neden böyle yapti diye bilenmeyi birakin ve ona aciklamak ve hayatini kurmak icin cesaret verin. Simdi olmasa zaten 3-5 yil sonra ayrilip gideceksiniz. Anneniz 50 yasinda yine asik olabilecek mi?

Belki de babam bu işi çok güzel yürüttüğü için annemde de öyle olacak sandım ama herkesin karakteri farklı tabii ki

Ben olsam habersiz eve giderdim sürpriiiz diye

Keşkee benimm annemde böyle deseydii valla yerinizde olmak isterdim.. Sizde kırun kendi hayatınızıı insanın kendi bağımsız özgür yaşaması gibi güzel şey yok şu dünyada

Bana sanki evlenmek istiyor gibi geldi yoksa bir anne özellikle de yalnız neden çocuğunu yanında istemesin

Simdiii senin zaten baska bir ese karsi cikmiyacagini biliyor ... o zaman baska birsey olmali belki tanidigin biri? Senden saklamaya calisiyor ... ben olsam bir süpriz ziyareti yapardim var bu isde bir is ... cocuk gibi yalan söylemesine ne gerek var?! Acikca söylese anlarim isterim diyorsun zaten ... ooo zamaaaaan kötü bir yolda ola bilir ben olsam bi ugrarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…