- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
- #21
İyi de ben kedi yavrusu değilim ki hadi ee büyüdün düzenini kur. Kurmasına kurarım tabii ki o problem değil ama emrivaki yapıyor resmen memleketime dönmek de hakkım çoğu kişi de okul bitince döner zaten. Ayrıca ha diyince iş bulacağımın garantisi de yok ben bencilliğine hayret ettim çünkü üç ay önce keşke okulun hemen bitse de gelsen diyip duruyodu şimdi aşkımı buldum hadi sana naş gibi oluyor o zamanÖnceki yorumlarda söylenmis bence de anneniz evlenmeyi planliyor. Zaten sizin de artik yeni bir hayatiniz var. Sehir disinda ögrencilikten sonra aileyle yasamak eskisi gibi olmuyor. Madem bulundugunuz sehri de seviyorsunuz hic bunlara takilip annenizi de kendinizi de üzmeyin. Herkes kendi düzenini kursun artik siz de yetiskin bir bireysiniz.
45Anneniz kaç yaşında?
Anneniz gencecik bir kadın.Babanızın eşine özenmesi , tarzını onun gibi yapması biraz içimi burktu açıkçası.Demek ki ayrılık onu üzmüş.Biriyle görüşüyor olabilir.Yapı olarak agresif ve eleştirel biri misiniz annenize karşı? Belki söylemeye çekiniyordur.
Evet kedi yavrusu degilsiniz de artik anneye muhtac bir yavru da degilsiniz. Ama anneniz yine de elimi üzerinden cekiyorum dememis para göndermeye devam edecegini söylemis. Bakin burada 30unda insanlar evlenemiyorum diye konu aciyor. Aski bulmak o kadar kolay degil. Bence olayi dramatize etmeyin ve gercekten hayatinda biri varsa anneniz icin mutlu olun.İyi de ben kedi yavrusu değilim ki hadi ee büyüdün düzenini kur. Kurmasına kurarım tabii ki o problem değil ama emrivaki yapıyor resmen memleketime dönmek de hakkım çoğu kişi de okul bitince döner zaten. Ayrıca ha diyince iş bulacağımın garantisi de yok ben bencilliğine hayret ettim çünkü üç ay önce keşke okulun hemen bitse de gelsen diyip duruyodu şimdi aşkımı buldum hadi sana naş gibi oluyor o zaman
Çok güzel söylüyorsunuz da bahsettiğiniz kişi arkadaşım ya da kuzenim değil annem. 21 yaşındayım daha okulumun bitmesine bir seneden fazla var şimdiden bunun derdine düşmesi içten içe plan kurması bi acaip. Şaka yollu çok kez demişimdir evlen diye babam da evli zaten. Aşkı bulmak kolay değil şimdi buldum öyleyse kızım yarıyıl tatilinde bile evime gelmesin çünkü aşk çok önemli demek daha bi dramatize etmek gibi geliyo banaEvet kedi yavrusu degilsiniz de artik anneye muhtac bir yavru da degilsiniz. Ama anneniz yine de elimi üzerinden cekiyorum dememis para göndermeye devam edecegini söylemis. Bakin burada 30unda insanlar evlenemiyorum diye konu aciyor. Aski bulmak o kadar kolay degil. Bence olayi dramatize etmeyin ve gercekten hayatinda biri varsa anneniz icin mutlu olun.
Bence evlenmeye niyetlenmiş hakkıda var ama sizi istememe lüksü yok.İyi akşamlar hanımlar ben şehirdışında okuyorum iki gün önce annem aradı ben haftada üç gün bi kafede çalışıyorum ailemin maddi durumu iyi ama yük olmak istemediğim için ekstralarım özel ihtiyaçlarım için çalıştığım parayı kullanıyorum. Burda arkadaşımla ev kiraladık yani öğrenci evinde yaşıyorum ama hiç öğrenci evi gibi değil görseniz aile yaşıyo sanırsınız bütün düzenini kendim kurdum eşyaların hepsini kendi paramla aldım o yüzden ev arkadaşım kiraya benden daha fazla para ödüyo. Bu arada babamla annem ayrı ve başka şehirde yaşıyolar ben annemle kalıyodum babam başka biriyle evli evlendiği kişi de iyi bi insan aramız kötü değil. Her neyse annem aradığında şöyle söyledi okulunun bitmesine az kaldı orda hayatını devam ettirebiliyorsun evin falan da var okul bitince buraya dönecek misin? Ben de evet dedim her ne kadar evim de olsa anne yanı gibi olmaz zaten o da yalnız yaşıyo niye dönmiyim ki? Zaten başka şehirde okumamı hiç istememişti daha üç dört ay önce okulum bitsin de geleyim diye gün sayıp hevesleniyodu ama ben evet deyince gelmesen daha iyi olur sanki kendi ayakların üzerinde durabiliyosun baban da ben de para gönderiyoruz zaten orda iş bulursun düzenini orda kurarsın dedi. Anlam veremedim okulumun bitmesine bir yıl var daha durduk yere böyle şeyler söyledi. Okuduğum şehri seviyorum anneme dedim ki bu şehir güzel iş bulursam burda sen de yanıma gelirsin. Yok dedi ben buraya alışkınım başka şehirde yapamam falan. Sizce annem ne yapmaya çalışıyo ?
Yeni eşiyle olan yakınlığım önceden de vardı hani yakın dediğim de içli dışlı değiliz seviyeli bi ilişkimiz var hiç sorun yaratmadı sağolsunBence babanızın yeni eşine yakinliginizdan dolayı size kırılmış
Ortada bir kizim evime gelmesin durumu oldugunu ya da annenizin sinsi bir plan icinde oldugunu sanmiyorum. Aciklamakta zorlaniyor ve simdilik gizli tutmaya calisiyor olabilir. Ben de bir anneyim ve hicbir askin anneniz icin sizden önemli olabilecegini düsünmüyorum. Ama daha cok gencsiniz siz de tecrübe edeceksiniz insanin hayat arkadasina da ihtiyaci var. Bence annem neden böyle yapti diye bilenmeyi birakin ve ona aciklamak ve hayatini kurmak icin cesaret verin. Simdi olmasa zaten 3-5 yil sonra ayrilip gideceksiniz. Anneniz 50 yasinda yine asik olabilecek mi?Çok güzel söylüyorsunuz da bahsettiğiniz kişi arkadaşım ya da kuzenim değil annem. 21 yaşındayım daha okulumun bitmesine bir seneden fazla var şimdiden bunun derdine düşmesi içten içe plan kurması bi acaip. Şaka yollu çok kez demişimdir evlen diye babam da evli zaten. Aşkı bulmak kolay değil şimdi buldum öyleyse kızım yarıyıl tatilinde bile evime gelmesin çünkü aşk çok önemli demek daha bi dramatize etmek gibi geliyo bana
Belki de babam bu işi çok güzel yürüttüğü için annemde de öyle olacak sandım ama herkesin karakteri farklı tabii kiOrtada bir kizim evime gelmesin durumu oldugunu ya da annenizin sinsi bir plan icinde oldugunu sanmiyorum. Aciklamakta zorlaniyor ve simdilik gizli tutmaya calisiyor olabilir. Ben de bir anneyim ve hicbir askin anneniz icin sizden önemli olabilecegini düsünmüyorum. Ama daha cok gencsiniz siz de tecrübe edeceksiniz insanin hayat arkadasina da ihtiyaci var. Bence annem neden böyle yapti diye bilenmeyi birakin ve ona aciklamak ve hayatini kurmak icin cesaret verin. Simdi olmasa zaten 3-5 yil sonra ayrilip gideceksiniz. Anneniz 50 yasinda yine asik olabilecek mi?
Ben olsam habersiz eve giderdim sürpriiiz diyeAnnemin daha önce sevgilisi oldu zaten ben baban gibi evlenip başka şehre gitmem lafını da sevgilisinden ayrıldıktan sonra söylemişti öyle bi şey olsa saklamaz diye düşünüyorum kötü biriyle beraber olmasından korkuyorum çünkü babamın eşiyle kendini çok kıyaslıyodu tarzı bile o kadına benzedi psikolojik açıdan hala boşlukta olduğunu düşünüyorum saçma sapan birine kapılacak diye korkuyorum demin aradım bütlerden sonra geliyorum bir haftalığına diye babanın yanına git gezdirsin seni falan diye geveledi sinirli bi şekilde yok ben memleketimi özledim istemiyosan arkadaşımda kalırım dedim istemiyorum demedim babanı ziyaret et dedim arkadaşında kalmak için bahane arama diye saçmalayıp yüzüme kapattı. Bi şeyler sakladığına eminim artık
Keşkee benimm annemde böyle deseydii valla yerinizde olmak isterdim.. Sizde kırun kendi hayatınızıı insanın kendi bağımsız özgür yaşaması gibi güzel şey yok şu dünyadaİyi akşamlar hanımlar ben şehirdışında okuyorum iki gün önce annem aradı ben haftada üç gün bi kafede çalışıyorum ailemin maddi durumu iyi ama yük olmak istemediğim için ekstralarım özel ihtiyaçlarım için çalıştığım parayı kullanıyorum. Burda arkadaşımla ev kiraladık yani öğrenci evinde yaşıyorum ama hiç öğrenci evi gibi değil görseniz aile yaşıyo sanırsınız bütün düzenini kendim kurdum eşyaların hepsini kendi paramla aldım o yüzden ev arkadaşım kiraya benden daha fazla para ödüyo. Bu arada babamla annem ayrı ve başka şehirde yaşıyolar ben annemle kalıyodum babam başka biriyle evli evlendiği kişi de iyi bi insan aramız kötü değil. Her neyse annem aradığında şöyle söyledi okulunun bitmesine az kaldı orda hayatını devam ettirebiliyorsun evin falan da var okul bitince buraya dönecek misin? Ben de evet dedim her ne kadar evim de olsa anne yanı gibi olmaz zaten o da yalnız yaşıyo niye dönmiyim ki? Zaten başka şehirde okumamı hiç istememişti daha üç dört ay önce okulum bitsin de geleyim diye gün sayıp hevesleniyodu ama ben evet deyince gelmesen daha iyi olur sanki kendi ayakların üzerinde durabiliyosun baban da ben de para gönderiyoruz zaten orda iş bulursun düzenini orda kurarsın dedi. Anlam veremedim okulumun bitmesine bir yıl var daha durduk yere böyle şeyler söyledi. Okuduğum şehri seviyorum anneme dedim ki bu şehir güzel iş bulursam burda sen de yanıma gelirsin. Yok dedi ben buraya alışkınım başka şehirde yapamam falan. Sizce annem ne yapmaya çalışıyo ?
İyi akşamlar hanımlar ben şehirdışında okuyorum iki gün önce annem aradı ben haftada üç gün bi kafede çalışıyorum ailemin maddi durumu iyi ama yük olmak istemediğim için ekstralarım özel ihtiyaçlarım için çalıştığım parayı kullanıyorum. Burda arkadaşımla ev kiraladık yani öğrenci evinde yaşıyorum ama hiç öğrenci evi gibi değil görseniz aile yaşıyo sanırsınız bütün düzenini kendim kurdum eşyaların hepsini kendi paramla aldım o yüzden ev arkadaşım kiraya benden daha fazla para ödüyo. Bu arada babamla annem ayrı ve başka şehirde yaşıyolar ben annemle kalıyodum babam başka biriyle evli evlendiği kişi de iyi bi insan aramız kötü değil. Her neyse annem aradığında şöyle söyledi okulunun bitmesine az kaldı orda hayatını devam ettirebiliyorsun evin falan da var okul bitince buraya dönecek misin? Ben de evet dedim her ne kadar evim de olsa anne yanı gibi olmaz zaten o da yalnız yaşıyo niye dönmiyim ki? Zaten başka şehirde okumamı hiç istememişti daha üç dört ay önce okulum bitsin de geleyim diye gün sayıp hevesleniyodu ama ben evet deyince gelmesen daha iyi olur sanki kendi ayakların üzerinde durabiliyosun baban da ben de para gönderiyoruz zaten orda iş bulursun düzenini orda kurarsın dedi. Anlam veremedim okulumun bitmesine bir yıl var daha durduk yere böyle şeyler söyledi. Okuduğum şehri seviyorum anneme dedim ki bu şehir güzel iş bulursam burda sen de yanıma gelirsin. Yok dedi ben buraya alışkınım başka şehirde yapamam falan. Sizce annem ne yapmaya çalışıyo ?
Hayat sims oyunu değilKeşkee benimm annemde böyle deseydii valla yerinizde olmak isterdim.. Sizde kırun kendi hayatınızıı insanın kendi bağımsız özgür yaşaması gibi güzel şey yok şu dünyada
Düzenli bir geliriniz olduktan sonrq neden zor olsun ki hep anne babayla yaşanılmıyo hayat sizin elinize fırsat erken geçmiş bence değerlendirin ne kadsr erken o kadar iyi tanırsınız atılırsınız hayata daha erken anlarsınız neyin ne oldugunuHayat sims oyunu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?