- 7 Aralık 2018
- 7.407
- 19.049
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kurabilir tabii ki babam da başkasıyla evli ama bunu gizli kapaklı yapmaya çalışmak beni ötelemek hiç hoş olmazBelki evlenip bir yuva kurmak istiyordur.
Kursun çok mutlu olurum zaten ama açık görüşlü insanlarız saklayacak ya da el altından beni itelemeye çalışacak kadar ne olmuş olabilir anlamıyorum. Babamın eşi bile şehrime ziyarete geldi o bu yıl gelmedi. Çok büyük konuşuypdu ben baban gibi evlenip başka şehre gitmem diye acaba kınadığı başına geldiği için mi utanıyoMuhtemelen sen kendi ayakların üzerinde durduğun zaman o da artık kendi hayatını yaşamaya başlayacak. Hayatına birini alacak belki, evlenecek, gezecek.
Peki normal mi sizce bu hareketHayatinda biri vardir belki de.
Tepki verebileceğinizi düşünüp ötelemeye çalışıyor olabilir. Evlenmek istediği kişi annenizin evine yerleşmek istiyor olabilir vs vs
Kursun çok mutlu olurum zaten ama açık görüşlü insanlarız saklayacak ya da el altından beni itelemeye çalışacak kadar ne olmuş olabilir anlamıyorum. Babamın eşi bile şehrime ziyarete geldi o bu yıl gelmedi. Çok büyük konuşuypdu ben baban gibi evlenip başka şehre gitmem diye acaba kınadığı başına geldiği için mi utanıyo
Bence normal değil. Daha açık bir şekilde konuşabilirdi sizinle. Bana da annenizin evlenmek istediği biri olduğu ve o kişinin annenizin evine yerleşmek istiyor gibi geldi.Peki normal mi sizce bu hareket
Annemin daha önce sevgilisi oldu zaten ben baban gibi evlenip başka şehre gitmem lafını da sevgilisinden ayrıldıktan sonra söylemişti öyle bi şey olsa saklamaz diye düşünüyorum kötü biriyle beraber olmasından korkuyorum çünkü babamın eşiyle kendini çok kıyaslıyodu tarzı bile o kadına benzedi psikolojik açıdan hala boşlukta olduğunu düşünüyorum saçma sapan birine kapılacak diye korkuyorum demin aradım bütlerden sonra geliyorum bir haftalığına diye babanın yanına git gezdirsin seni falan diye geveledi sinirli bi şekilde yok ben memleketimi özledim istemiyosan arkadaşımda kalırım dedim istemiyorum demedim babanı ziyaret et dedim arkadaşında kalmak için bahane arama diye saçmalayıp yüzüme kapattı. Bi şeyler sakladığına eminim artıkVardır annenin bir bildiği. Belki de yeni bir hayat kuracaktır. Baban da evlenmiş, annen de evlenmek istiyordur? Belki de konuştuğu biri vardı da, konuyu o kişiye açtı, o da belki istememiştir? Diğer bir seçenek, annen senin ayaklarının üzerinde durduğunu görmüştür, düzeninin bozulmasını istememiştir, ya da allah korusun, akla en son gelecek şey hastalık falan.
Valla son yazdıklarına bakılırsa kesin birşeyler saklıyor. Senin aklından ne geçiyor?Annemin daha önce sevgilisi oldu zaten ben baban gibi evlenip başka şehre gitmem lafını da sevgilisinden ayrıldıktan sonra söylemişti öyle bi şey olsa saklamaz diye düşünüyorum kötü biriyle beraber olmasından korkuyorum çünkü babamın eşiyle kendini çok kıyaslıyodu tarzı bile o kadına benzedi psikolojik açıdan hala boşlukta olduğunu düşünüyorum saçma sapan birine kapılacak diye korkuyorum demin aradım bütlerden sonra geliyorum bir haftalığına diye babanın yanına git gezdirsin seni falan diye geveledi sinirli bi şekilde yok ben memleketimi özledim istemiyosan arkadaşımda kalırım dedim istemiyorum demedim babanı ziyaret et dedim arkadaşında kalmak için bahane arama diye saçmalayıp yüzüme kapattı. Bi şeyler sakladığına eminim artık
Belliki onunda hayatında bişeyler oluyo , annene sor bakalım neler oluyor bana niye böyle böyle söyledin diye illa bir açıklaması vardırİyi akşamlar hanımlar ben şehirdışında okuyorum iki gün önce annem aradı ben haftada üç gün bi kafede çalışıyorum ailemin maddi durumu iyi ama yük olmak istemediğim için ekstralarım özel ihtiyaçlarım için çalıştığım parayı kullanıyorum. Burda arkadaşımla ev kiraladık yani öğrenci evinde yaşıyorum ama hiç öğrenci evi gibi değil görseniz aile yaşıyo sanırsınız bütün düzenini kendim kurdum eşyaların hepsini kendi paramla aldım o yüzden ev arkadaşım kiraya benden daha fazla para ödüyo. Bu arada babamla annem ayrı ve başka şehirde yaşıyolar ben annemle kalıyodum babam başka biriyle evli evlendiği kişi de iyi bi insan aramız kötü değil. Her neyse annem aradığında şöyle söyledi okulunun bitmesine az kaldı orda hayatını devam ettirebiliyorsun evin falan da var okul bitince buraya dönecek misin? Ben de evet dedim her ne kadar evim de olsa anne yanı gibi olmaz zaten o da yalnız yaşıyo niye dönmiyim ki? Zaten başka şehirde okumamı hiç istememişti daha üç dört ay önce okulum bitsin de geleyim diye gün sayıp hevesleniyodu ama ben evet deyince gelmesen daha iyi olur sanki kendi ayakların üzerinde durabiliyosun baban da ben de para gönderiyoruz zaten orda iş bulursun düzenini orda kurarsın dedi. Anlam veremedim okulumun bitmesine bir yıl var daha durduk yere böyle şeyler söyledi. Okuduğum şehri seviyorum anneme dedim ki bu şehir güzel iş bulursam burda sen de yanıma gelirsin. Yok dedi ben buraya alışkınım başka şehirde yapamam falan. Sizce annem ne yapmaya çalışıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?