- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Annemin daha önce sevgilisi oldu zaten ben baban gibi evlenip başka şehre gitmem lafını da sevgilisinden ayrıldıktan sonra söylemişti öyle bi şey olsa saklamaz diye düşünüyorum kötü biriyle beraber olmasından korkuyorum çünkü babamın eşiyle kendini çok kıyaslıyodu tarzı bile o kadına benzedi psikolojik açıdan hala boşlukta olduğunu düşünüyorum saçma sapan birine kapılacak diye korkuyorum demin aradım bütlerden sonra geliyorum bir haftalığına diye babanın yanına git gezdirsin seni falan diye geveledi sinirli bi şekilde yok ben memleketimi özledim istemiyosan arkadaşımda kalırım dedim istemiyorum demedim babanı ziyaret et dedim arkadaşında kalmak için bahane arama diye saçmalayıp yüzüme kapattı. Bi şeyler sakladığına eminim artık
İyi akşamlar hanımlar ben şehirdışında okuyorum iki gün önce annem aradı ben haftada üç gün bi kafede çalışıyorum ailemin maddi durumu iyi ama yük olmak istemediğim için ekstralarım özel ihtiyaçlarım için çalıştığım parayı kullanıyorum. Burda arkadaşımla ev kiraladık yani öğrenci evinde yaşıyorum ama hiç öğrenci evi gibi değil görseniz aile yaşıyo sanırsınız bütün düzenini kendim kurdum eşyaların hepsini kendi paramla aldım o yüzden ev arkadaşım kiraya benden daha fazla para ödüyo. Bu arada babamla annem ayrı ve başka şehirde yaşıyolar ben annemle kalıyodum babam başka biriyle evli evlendiği kişi de iyi bi insan aramız kötü değil. Her neyse annem aradığında şöyle söyledi okulunun bitmesine az kaldı orda hayatını devam ettirebiliyorsun evin falan da var okul bitince buraya dönecek misin? Ben de evet dedim her ne kadar evim de olsa anne yanı gibi olmaz zaten o da yalnız yaşıyo niye dönmiyim ki? Zaten başka şehirde okumamı hiç istememişti daha üç dört ay önce okulum bitsin de geleyim diye gün sayıp hevesleniyodu ama ben evet deyince gelmesen daha iyi olur sanki kendi ayakların üzerinde durabiliyosun baban da ben de para gönderiyoruz zaten orda iş bulursun düzenini orda kurarsın dedi. Anlam veremedim okulumun bitmesine bir yıl var daha durduk yere böyle şeyler söyledi. Okuduğum şehri seviyorum anneme dedim ki bu şehir güzel iş bulursam burda sen de yanıma gelirsin. Yok dedi ben buraya alışkınım başka şehirde yapamam falan. Sizce annem ne yapmaya çalışıyo ?
Ben de anlamadım başka bir evrende mi yaşıyorum acaba diye düşündüm. Eşim annemin eve gelmesini istemiyor diye konu açsam boşan derlerdiBir annenin kendi kızına yarıyılda bile 1 hafta git babanda kal, yok zaten hiç dönme vs deme gibi bir olayı nasıl olabiliyor??
Ve burada yazan kadınlar şaka mı??
Evlenecektir söyleyemiyordur, tamam istemiyor olabilir falan yazmışlar yaa
Abi kadın kendi kızına -ki bu kız 21 yaşında daha hayata atılmamış bir insan evladı- eve dönme hatta 1 haftalığına bile gelme diyorSevgilisini 1 hafta görmese ölecek durumda değildir diye düşünüyorum...
Bu kadın 20 yaşında bir ergen aşk yaşıyor olamaz, 45 yaşında ölçüp tartan bir insan olmalı!! Çok üzücü bir evlat için.. Hadi ben sevgili yaptım sende hayatına bak diyip hoooppp kapı dışarı etmek... Bilmiyorum, çok acımasızca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?