Buraya geri dönme diyen anne

Sen demedin mi ne demek bu söyle bakalim merak ettim bu değişikliği falan diye ısrar etmedin mi

Annen dogru soylemiş. Hazir duzenin varken onu devam ettirmelisin bence, herseyi bozup annenin yanina gitme, simdi olmasa bile evlenecektir kadın.

Belli ki hayatında biri var ama size karşı takındığı tavır çok itici. Bir anne yarı yıl tatilinde bile kızının yanına gelmesini neden istemez? Ben olsam beni istemeyen birinin yanına gitmezdim. Hayatında biri varsa açıkça söylesin, böyle oyunlara ne gerek var.

Bir annenin kendi kızına yarıyılda bile 1 hafta git babanda kal, yok zaten hiç dönme vs deme gibi bir olayı nasıl olabiliyor??
Ve burada yazan kadınlar şaka mı??
Evlenecektir söyleyemiyordur, tamam istemiyor olabilir falan yazmışlar yaa
Abi kadın kendi kızına -ki bu kız 21 yaşında daha hayata atılmamış bir insan evladı- eve dönme hatta 1 haftalığına bile gelme diyor Sevgilisini 1 hafta görmese ölecek durumda değildir diye düşünüyorum...
Bu kadın 20 yaşında bir ergen aşk yaşıyor olamaz, 45 yaşında ölçüp tartan bir insan olmalı!! Çok üzücü bir evlat için.. Hadi ben sevgili yaptım sende hayatına bak diyip hoooppp kapı dışarı etmek... Bilmiyorum, çok acımasızca...

Bence anneniz sevgilisi ile yaşıyor şu an.

bence sitem etmiş gibi geldi bana ... üzgün gibi hissettim.. yalnız mı kendisi ? bunalımda da olabilir.

Belki de biriyle beraber yaşamaya başladı,tek evladı siz misiniz? Evde istememesinin tek nedeni evde yalnız olmaması gibi geldi bana.

selam annen küçük bir yerde sen daha büyük, iş olanaklı bir yerdeysen ondan söylemiş olabilir kötü düşünmeyelim hemen.
ama tabii sebebi annen de kendine bir hayat arkadaşı bulmus onunla yaşıyor yada yaşayacak olabilir. benim aklıma gelen ihtimaller bunlar ama bence açık açık buna içerlediğini ve neden böyle söylediğini kendisine de sormalısınız uygun bir zamanda.

Her ne sebeple olursa olsun bir anne evladina "artik dönme" diye nasil söyleyebilir ben anlayamiyorum,bir de telefonda söylüyor...Bu onun iyiliğini falan düşünmek değil.İyilik olsa bir araya gelinir konuşulur,orada kalmasinin arti eksileri birlikte tartişilir vs.
İyilik, yariyil tatilinde bile "gelme" demekle olmaz.

Burada yalniz yasamak için can atan üyelerin olmasi, annenin sözlerinden oluşan hayal kirikliğini hafifletmez.

Hayatinda biri varsa (ki daha önce de olmuş) açik
açik söylemeli.İletişim denen bir şey var...
"Gelme kizim" diyebiliyor da,"biri var" mi diyemiyor.

Aklima tek gelen sey o evde sevgilisiyle birlikte yaşiyor oldugu.

Ben de anlamadım başka bir evrende mi yaşıyorum acaba diye düşündüm. Eşim annemin eve gelmesini istemiyor diye konu açsam boşan derlerdi

Burda cogu kisi konu sahibini yanlis anlamis bence. Kiz demiyor ki gideyim annemin yaninda ebedi kalayim. Kiz evet simdilik bir duzen tutturmus ama okul bitince tekrar is bulana kadar belki annesinin yaninda kalmak zorunda kalacak. Annesi kizina yari yil tatilinde bile gelme diyor. Bu kabul edilebilir birsey mi? Nasil normal karsilaniyor ben de anlamadim. Ayrica konu sahibi, sizi yasiniza gore cok olgun buldum. Okul haricinde ne guzel ise girmis calismissiniz, simdiden ayaklariniz uzerinde duruyorsunuz. Simdiden cok guclu bir kadinsiniz. Hayatinizda umarim hersey gonlunuzce olur. Umarim annenizle olan durumunuz da duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…