- 1 Şubat 2018
- 808
- 972
- 23
- 38
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Benimde aklıma ilk bu geldi.Belki evlenip bir yuva kurmak istiyordur.
Sabah aramıştım cevap vermemişti az önce konuştuk nerdeyse bir saat telefonda ağladık. Daha doğrusu ben ağladım. Hayatında biri varmış adamın evinde kalıyormuş bütün eşyalarını falan oraya taşımış gelirsem tekrar tün özel eşyalarını bizim eve taşımak zorunda kalacağı için aceleyle bütlerden sonra gelmememi istemiş. Normalde uzun bi süre saklamayı düşünüyormuş ama çok ısrar ettim eğer ne olduğunu açıklamazsa ilk otobüsle geleceğimi söyledim o da doğruları söylemek zorunda kaldı. Peki dedim madem benim gelmemi istemedin sen neden gelmedin o zaman yanıma insan hiç özlemez mi evladını benim sana kızmayacağımı zaten biliyordun dediğimde verdiği cevaba şok oldum hala kendime gelemedim. Ben tip olarak babama benzeyen biriyim huylarım tavırlarım da babama çok benzer bana bakınca onu görüyormuş babamı hatırlatıyormuşum ona. Başlarda alışınca üzüntüm geçince öyle olmaz sandım ama şimdi bir ilişkim var seni görünce yeniden aynı şeyleri hatırlamak istemiyorum bi yola girdim geçmişi unutmak istiyorum dedi. Şehre geri dönme orda kal deme sebebi de buymuş.. adamın kim olduğunu sorduğumda da kim olduğunun önemi yok karşı karşıya bile gelmeyeceksiniz zaten gibi saçma bi cevap verdi kafayı yemek üzereyim babama da anlatamam adamın yuvasının huzuru bozulacak ne yapmalıyım cidden hala şoktayım söylediği o cümle hala beynimde yankılanıyp anlam veremiyorum..Benimde aklıma ilk bu geldi.
Ama şu da var konu sahibi sen istanbulda falan okuyorsan o baska şehirdeyse vs belki o Yüzden iş imkanı daha çok diye ist da kal vs istiyor olabilir.
Vicdanıni rahatlatmak ve cevre baskısından kurtulmak için kendine böyle bir yalan bulmuş.. Birak yasasin. Sakin gurur yapip parasını almamazlik yapma afedersiniz vicdanini susturmak için essek gibi gonderecekSabah aramıştım cevap vermemişti az önce konuştuk nerdeyse bir saat telefonda ağladık. Daha doğrusu ben ağladım. Hayatında biri varmış adamın evinde kalıyormuş bütün eşyalarını falan oraya taşımış gelirsem tekrar tün özel eşyalarını bizim eve taşımak zorunda kalacağı için aceleyle bütlerden sonra gelmememi istemiş. Normalde uzun bi süre saklamayı düşünüyormuş ama çok ısrar ettim eğer ne olduğunu açıklamazsa ilk otobüsle geleceğimi söyledim o da doğruları söylemek zorunda kaldı. Peki dedim madem benim gelmemi istemedin sen neden gelmedin o zaman yanıma insan hiç özlemez mi evladını benim sana kızmayacağımı zaten biliyordun dediğimde verdiği cevaba şok oldum hala kendime gelemedim. Ben tip olarak babama benzeyen biriyim huylarım tavırlarım da babama çok benzer bana bakınca onu görüyormuş babamı hatırlatıyormuşum ona. Başlarda alışınca üzüntüm geçince öyle olmaz sandım ama şimdi bir ilişkim var seni görünce yeniden aynı şeyleri hatırlamak istemiyorum bi yola girdim geçmişi unutmak istiyorum dedi. Şehre geri dönme orda kal deme sebebi de buymuş.. adamın kim olduğunu sorduğumda da kim olduğunun önemi yok karşı karşıya bile gelmeyeceksiniz zaten gibi saçma bi cevap verdi kafayı yemek üzereyim babama da anlatamam adamın yuvasının huzuru bozulacak ne yapmalıyım cidden hala şoktayım söylediği o cümle hala beynimde yankılanıyp anlam veremiyorum..
Babamla konuşmalı mıyım ne diyeceğim adama onu da bilmiyorum kiYuhhh bir adam icin evladindan vazgeciyor yetmiyor gecmisi yani kizini unutmak istiyor. Allah akil fikir versin diyorum.
Babamla konuşmalı mıyım ne diyeceğim adama onu da bilmiyorum ki
Of of canım seni öyle iyi Anlıyorum ki annemle babam ayrı benimde. Annemin ailesinden kaç defa seni görmek istemiyorum çünkü aynı babana benziyorsun cümlesini duydum ve ne kadar Kırıcı bir cümledir çok iyi bilirim.Sabah aramıştım cevap vermemişti az önce konuştuk nerdeyse bir saat telefonda ağladık. Daha doğrusu ben ağladım. Hayatında biri varmış adamın evinde kalıyormuş bütün eşyalarını falan oraya taşımış gelirsem tekrar tün özel eşyalarını bizim eve taşımak zorunda kalacağı için aceleyle bütlerden sonra gelmememi istemiş. Normalde uzun bi süre saklamayı düşünüyormuş ama çok ısrar ettim eğer ne olduğunu açıklamazsa ilk otobüsle geleceğimi söyledim o da doğruları söylemek zorunda kaldı. Peki dedim madem benim gelmemi istemedin sen neden gelmedin o zaman yanıma insan hiç özlemez mi evladını benim sana kızmayacağımı zaten biliyordun dediğimde verdiği cevaba şok oldum hala kendime gelemedim. Ben tip olarak babama benzeyen biriyim huylarım tavırlarım da babama çok benzer bana bakınca onu görüyormuş babamı hatırlatıyormuşum ona. Başlarda alışınca üzüntüm geçince öyle olmaz sandım ama şimdi bir ilişkim var seni görünce yeniden aynı şeyleri hatırlamak istemiyorum bi yola girdim geçmişi unutmak istiyorum dedi. Şehre geri dönme orda kal deme sebebi de buymuş.. adamın kim olduğunu sorduğumda da kim olduğunun önemi yok karşı karşıya bile gelmeyeceksiniz zaten gibi saçma bi cevap verdi kafayı yemek üzereyim babama da anlatamam adamın yuvasının huzuru bozulacak ne yapmalıyım cidden hala şoktayım söylediği o cümle hala beynimde yankılanıyp anlam veremiyorum..
Adamı tanımıyorum sorduğumda da zaten karşı karşıya bile gelmeyeceksiniz gibi saçma bi cevap verdi çok büyük duygusal boşluk yaşadığını düşünüyorum kötü biriyle birlikte olmasından korkuyorum babama olan takıntısının farkındaydım ama bu boyutta olduğunu hiç düşünmemiştim nasıl öğrenebilirim ki bu adam kim neciOf of canım seni öyle iyi Anlıyorum ki annemle babam ayrı benimde. Annemin ailesinden kaç defa seni görmek istemiyorum çünkü aynı babana benziyorsun cümlesini duydum ve ne kadar Kırıcı bir cümledir çok iyi bilirim.
Ama bu sözü annenin demesi daha Kırıcı.
Hayatında biri olması kötü bşy değil ana neden evine taşındı ve neden hiç seni tanıştırmak istemedi ? Ucunda evlilik var mı ? Adam nasıl biri ? Sağlam biri mi yoksa üzecek biri mi ?
Bunlar önemli.
Baska kardeşin var mı ? Ya da annenle samimi sekilde neden saklama Gereği duyduğunu sorabilecek misin ?
Babanla ayrılalı ne kadar oluyor ?Adamı tanımıyorum sorduğumda da zaten karşı karşıya bile gelmeyeceksiniz gibi saçma bi cevap verdi çok büyük duygusal boşluk yaşadığını düşünüyorum kötü biriyle birlikte olmasından korkuyorum babama olan takıntısının farkındaydım ama bu boyutta olduğunu hiç düşünmemiştim nasıl öğrenebilirim ki bu adam kim neci
4 yıl oldu. İş arkadaşları falan var ama onlarla da bunu konuşamam çok özel ve ailevi bi konu bi tane dayım varBabanla ayrılalı ne kadar oluyor ?
Neden hala takıntılı ?
Bşr de teyze ya da annenin Yakın oldupu onunla ilgili konuşabileceğin bi arkadası vs yok mu
Dayınla paylaşmaz mi ki4 yıl oldu. İş arkadaşları falan var ama onlarla da bunu konuşamam çok özel ve ailevi bi konu bi tane dayım var
Aradım hal hatır sormak içinmiş gibi ama yok bi şey bilmiyor annemle de konuşmamışlar bayadır ben de bi şey söylemedim öyle oluncaDayınla paylaşmaz mi ki
Annenle yüzyüze konuşman gerekiyor sanırımAradım hal hatır sormak içinmiş gibi ama yok bi şey bilmiyor annemle de konuşmamışlar bayadır ben de bi şey söylemedim öyle olunca
Böyle yorumlar gerçekten çok uzak ve temelsiz ya.Evet kedi yavrusu degilsiniz de artik anneye muhtac bir yavru da degilsiniz. Ama anneniz yine de elimi üzerinden cekiyorum dememis para göndermeye devam edecegini söylemis. Bakin burada 30unda insanlar evlenemiyorum diye konu aciyor. Aski bulmak o kadar kolay degil. Bence olayi dramatize etmeyin ve gercekten hayatinda biri varsa anneniz icin mutlu olun.
Anneniz duygusal boşlukta ve sanırım sizi ihmal ederek hatalar yapıyor. Yeniden biriyle olmasını anlayabilirim ama her şeyin bir yolu yordamı vardır. Siz onun önceliği olmalısınız. 20 yaşına geldi haydi yallah kal orda demek bana çok doğru gelmedi. En azından güvendiği biriyse sizi tanıştırmalıydı, aranızda bir bağ kurmaya çalışmalıydı. Hemen adamın evine taşınması, size daha şimdiden gelme demesi bana şunu düşündürtüyor ilerki süreçte babana benziyorsun yada adam seni istemiyor deyip hayatından sizi çıkartmak isteyecek.Adamı tanımıyorum sorduğumda da zaten karşı karşıya bile gelmeyeceksiniz gibi saçma bi cevap verdi çok büyük duygusal boşluk yaşadığını düşünüyorum kötü biriyle birlikte olmasından korkuyorum babama olan takıntısının farkındaydım ama bu boyutta olduğunu hiç düşünmemiştim nasıl öğrenebilirim ki bu adam kim neci
Babana benziyorsunu dedi zaten de bu nası bi anne ben anlamadımAnneniz duygusal boşlukta ve sanırım sizi ihmal ederek hatalar yapıyor. Yeniden biriyle olmasını anlayabilirim ama her şeyin bir yolu yordamı vardır. Siz onun önceliği olmalısınız. 20 yaşına geldi haydi yallah kal orda demek bana çok doğru gelmedi. En azından güvendiği biriyse sizi tanıştırmalıydı, aranızda bir bağ kurmaya çalışmalıydı. Hemen adamın evine taşınması, size daha şimdiden gelme demesi bana şunu düşündürtüyor ilerki süreçte babana benziyorsun yada adam seni istemiyor deyip hayatından sizi çıkartmak isteyecek.
Böyle kafanda bir şeyler kuracağına açık açık konuşsana. Sakince kırmadan bağırmadan. En iyi cevabı annen verecektir.İyi akşamlar hanımlar ben şehirdışında okuyorum iki gün önce annem aradı ben haftada üç gün bi kafede çalışıyorum ailemin maddi durumu iyi ama yük olmak istemediğim için ekstralarım özel ihtiyaçlarım için çalıştığım parayı kullanıyorum. Burda arkadaşımla ev kiraladık yani öğrenci evinde yaşıyorum ama hiç öğrenci evi gibi değil görseniz aile yaşıyo sanırsınız bütün düzenini kendim kurdum eşyaların hepsini kendi paramla aldım o yüzden ev arkadaşım kiraya benden daha fazla para ödüyo. Bu arada babamla annem ayrı ve başka şehirde yaşıyolar ben annemle kalıyodum babam başka biriyle evli evlendiği kişi de iyi bi insan aramız kötü değil. Her neyse annem aradığında şöyle söyledi okulunun bitmesine az kaldı orda hayatını devam ettirebiliyorsun evin falan da var okul bitince buraya dönecek misin? Ben de evet dedim her ne kadar evim de olsa anne yanı gibi olmaz zaten o da yalnız yaşıyo niye dönmiyim ki? Zaten başka şehirde okumamı hiç istememişti daha üç dört ay önce okulum bitsin de geleyim diye gün sayıp hevesleniyodu ama ben evet deyince gelmesen daha iyi olur sanki kendi ayakların üzerinde durabiliyosun baban da ben de para gönderiyoruz zaten orda iş bulursun düzenini orda kurarsın dedi. Anlam veremedim okulumun bitmesine bir yıl var daha durduk yere böyle şeyler söyledi. Okuduğum şehri seviyorum anneme dedim ki bu şehir güzel iş bulursam burda sen de yanıma gelirsin. Yok dedi ben buraya alışkınım başka şehirde yapamam falan. Sizce annem ne yapmaya çalışıyo ?
Verdi zaten açıkladım diğer sayfalarda beni görmek istemiyomuş babama benzediğim için sevgilisi varmış yeni bi yola girmiş beni görüp tekrar eskiyi hatırlamak istemiyormuşBöyle kafanda bir şeyler kuracağına açık açık konuşsana. Sakince kırmadan bağırmadan. En iyi cevabı annen verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?