Buraya geri dönme diyen anne

Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa düzenim var zaten liseli mi bu kadın gizemli tavırlara giriyo annem için tabii ki endişeleniyorum olay para pul değil ki üç ayda ne değişti de birden aman gelme etme demeye başladı yarıyıl tatilinde geleceğim süre zaten bir hafta e o kadar da görmeyeceksem para da göndermesin babam gönderiyo çalışıyorum da zaten. Öyle bi durum varsa önce bi açıklama yapılır kişiyle tanıştırılır ondan sonra konuşulur bu ev bark mevzusu yangından mal mı kaçırıyo? Ya da benim bir hafta gelmem onun ilişkisini neden zedelesin?

Anneniz size kirilmis ama tartisma yaratmak istemedigi icin bu sekilde konusmus olabilirmi ?

Hayatında biri var büyük ihtimalle.
Çekindiği için söyleyemiyor sana.
Ya da böyle tek başına yaşamaya alıştı, herkes kendi düzeninde kalsın istiyor.
Yoksa niye yanında istemesin. Ben kötü bir niyetinin olduğunu düşünmüyorum.
Ne güzel imkanlarında varmış, sık sık gidip gelirsin zaten.
Duruma göre hareket et bence.

Hayirlisi olsun ama pesini birakma bence biraz üstünde dur ... cok ilginc

Yani bana bunu bana annem dese
Yenj hayat kurucaktir diyemedi diye dusunurdum
Dusunmekle kalmaz samimiyetsizligi icin birdahada evine asla gitmezdim
Iyisi bunu sana soyleyen anneye donme

Valla istenmediğim yere dönmem ben, nedenini niçinini kurcalamam. Nasılsa çıkar kokusu. Ben kendi isteğimle dönmedim mesela, ben de ailemle bir arada yaşayamam şu an istesem de. Böylesi daha güzel benim için.

Ha ama illa neden olabilir diye kafanıza takılıyorsa muhtemelen beraber yaşadığı biri var annenizin. Gelip de düzenini bozmanızı istemiyor gibi. Evlilik düşünmüyorsa ya da şimdilik düşünmüyorsa size söylemeye çekinmiş olabilir.

Sanki evlenmek istiyor gibi hissettim. Ama size dönme demesi üzücü geldi bana. İnsan tamam evlenmek isteyebilir hiç lafım yok ama evladına sen buraya gelme demek. Bilemedim.

Şu yorumu okuduktan sonra evet kesinlikle evde başka bir durum var. İnsan nasıl çocuğunun okul tatilinde yanına gelmesini istemez aklım almadı. Tamam herkesin bir hayatı var ama siz normalde beraber kalıyormuşsunuz. Şimdi okul bitince gelme, okul tatile girdi gelme demek başka anlamlar içeriyor. Kendimi yerinize koyarak düşünmeye çalışıyorum bir şeyler oluyor ama sizi böyle üzmesi doğru gelmedi bana.

artik bir yetiskinsiniz,
anneniz sizinle yasamak istemeyebilir,
ben sahsen uni mezunu cocuklarimla ayni evde yasamak istemem zorunda degilsem.

En güzeli işte senin için. Kendi ayakların üzerinde durup özgürce istediğin gibi yaşayabilirsin. Bence de annen evlenmek istiyor. Zaten yabancı bir adamla sen de aynı evde rahat edemezsin. Annen bunu düşünmüş olabilir.

Annenizin hayatına bir takım değişiklikler var gibi duruyor. Bir anda tam tersini söylemesinin başka bir açıklaması yok yani. Size açıklamaya çekinmiş olabilir mi acaba? Siz konuşmayı deneseniz belki anlatır.

Acaba sizin fark etmediğiniz bir şeye mi kırıldı? Belki o yüzden öyle konuşmuştur. Birdenbire fikrini değiştirmesi garip çünkü.

Zamana bırak daha bir sene varmış,neler neler değişir. Belki evlenecektir. Takılma boşver .

Acaba sizin fark etmediğiniz bir şeye mi kırıldı? Belki o yüzden öyle konuşmuştur. Birdenbire fikrini değiştirmesi garip çünkü.
Kırılacağı bi şey olmadı ki babamın eşi geldikten sonra da kaç kere konuştuk normal bi şekilde. Oturduğu ev babamla ortak yani tapu üzerinde öyle. Başka bir erkeği yerleştirme gibi bi lüksü yok ya da beni almama gibi.

Bence sevgilisi ya da evlenme planı olsa size anlatırdı. Gelme artık gibisinden konuşmazdı. Konuştuğunuz gün siniri bozuktu belki bilemedim. Üstünden biraz zaman geçince tekrar konuşun bu konuyu en iyisi.

Sorsaydınız "hayatında biri mi var?" diye. Kendisi söyleyememiştir belki..
Sonuçta insanın aklına direk bu geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…