Burcucumm ile modaya dair hersey

burcu merhaba bu tip spor bir ayakkabı aldım nelerle kombin edebilirim özellikle ve eşofman ile kullanılabilir mi bu dolgu topuklar?

Bu bikiniyi bende bu sezon gordum nette cok guzel ve iddiali model fakat kullanimi hic rahat olmadigini dusunuyorum. Gogus kismi rahat olmaz cunku surkeli kayma olur, goguslerin kucuk oldugunda daha kucuk gosterir buyuk oldugunda ise frikik vermeye cok musait, ani hareket yaptiginda hemen bir yana kayar :)
ikincisi boynundaki metal detay guneste isinir ve tenini yakar canim, sonradan istenmedik yara izleriyle ugrasirsin

burcu merhaba bu tip spor bir ayakkabı aldım nelerle kombin edebilirim özellikle ve eşofman ile kullanılabilir mi bu dolgu topuklar?

Eki Görüntüle 532104

Esofmanla guzel duracagini sanmiyorum, etek, sort ve kot pantolon ile guzel olur. Fakat elegan ve sIk kombinasyonlar ile kombine edildiginde hos durmaz, ve kumas pantolonun altinada guzel olmaz canim. Siyah kalin corabin altinda hos durur kis aylarinda, veya bir kot pantolonun altinda cok hos dura bilir. Ayakkabi topuklu olsada spor kaciyor, bu yuzden cok sIk kombinasyonlarin altina gitmez

Merhaba arkadaşlar. Sizden fikir almak istiyorum. Bu elbiseyi giyecem yarın bi düğünde. Nasl bi saç önerirsiniz. Sırtı açık elbisenin

Burcu senden özellikle cevap bekliyorum :) Giydiklerin taktıkların felan fistan hepsi çok hoş

Aynen, bence de güneşlenmek veya yüzmek için hiç de ideal sayılmaz.Kaldı ki bu bikininin izi inanılmaz kötü olur yine de alıp hiç olmazsa gölgede süzülmek istiyorum burcucumm Teşekkürler :)

jnm dantel ve kadife ikilisi hoş durur mu....şöle ki dantel spor tarzda bir dantel yhni şık ve zarif denilecek tarzda değil..

Canım topiğine bayıldım daha bütün sayfaları bitiremedim yavaş yavaş gezicem sayfaları ,tarzın çok hoş,giydiğinde yakışıyor
Güzelliğine zaten diyecek yok,mankenlik yapmışsın.Makyajlı biraz daha yaşından büyük gösteriyorsun ama çokta değil ya 21-22 civarında gösteriyorsun.Makyajsız saçına fön için çektiğin videoyu izledim orda kendi yaşını gösteriyorsun :)
Benim sana 2 sorum olucak saçların kabarıklığını ve elektrikliğini gidermek için ne yapabilirim.İnce telli olduğu için fazla föne,düzleştiriciye dayanmıyor çok çabuk yıpranıyor uçları dalgalı ama taramaya bile gelmiyor pofuduklaşıyor,dökülmeside cabası tabi :)) Durulama istemeyen bir krem veya sprey önerin var mı?2.soru yüzdeki kızarıklığı ve pürüzleri önleyecek kapatıcı vs. önerin neler?

teşekür ederim canım ilgilendigin için harikasın

Burcu, senin gibi insanlara bayılıyorum :) Tatlı, çalışkan, pratik, zevk ve tarz sahibi, yaratıcı... Umarım tüm hayallerin gerçek olur.

Ki yukardakileri yazarken şunu fark ettim, seni daha önce lookbook'da görmüştüm. Orada devam ediyor musun? Bir de blogundan bahsetmişsin ama adresini bulamadım. Yazar mısın? Blog okumaya bayılırım. Gerçi burda da blog güzelliğinde yazıyorsun.

SORRYYYYYYYYY hafta sonlari biraz yogun oluyorum giremiyorum, ve hafta icide yogundum bu hafta bu yuzden uzun sure yoktum, kusuruma bakmayin =)))

Merhaba arkadaşlar. Sizden fikir almak istiyorum. Bu elbiseyi giyecem yarın bi düğünde. Nasl bi saç önerirsiniz. Sırtı açık elbiseninEki Görüntüle 532130

Canim gec oldu dugun gecmistir umarim saclarini dalgali daginik bir topuz yaptirmissindir veya dalgali bir atkuyrugu.

Eki Görüntüle 532226
canım bu botla ne tarz bi pantolon ya da tayt pantolonmu gider bilemedm..

Jeans ile gider, tayt pantolon ile de gider. Ozellikle dar paca pantolonlar, yani skinny ler ile hos durur canim. Kumas pantolonun altinda hos durmaz ama her dar pacali kot pantolonun altina olur :)
jnm dantel ve kadife ikilisi hoş durur mu....şöle ki dantel spor tarzda bir dantel yhni şık ve zarif denilecek tarzda değil..
Spor dantel nasil oluyor yahu ?
Bu sene farkli kumaslar ve desenleri birbirileriyle kombinlemek trendlerden biri. Bu yuzden ben kadife ve dantel olur diyorum, fakat spor danteli anlamis degilim
Tesekkurler canimmm !!
Fone gelmiyorsa ve cabuk elektrikleniyorsa Schwarzkopf dan dust it powder i tavsiye ederim, Osis serisinden. vazgecilmezleirm videomdada gostermistim. Bu pudra iyi kullanildiginda saca asiri volum veriyor ve saciniz hacimli ve yogun duruyor. Elektrikligini gidermek istiyorsan, sac icin ozel bakim yagsi kullanmani tavsiye ederim. Sacina fon cektikten sonra veya taradiktan sonra cok az bir miktarda surdugunde bu elektrikligini alacaktir. Bunu durulamaya gerek yok, ve hergun sure bilirsin. Fakat cok fazla miktarda kullanirsin saclarin yagli bir gorunum ala bilir, buna dikkat etmelisin.
2. soru ya cevabimda kesinlikle YESIL concealer/kapatici. Yesil kapatici ozellikle kizarikliklar icin, renk skalasina bakildiginda yesil kirmiziyi kapatir ve kamufle eder. Makyaj yaparken kizarikliklar uzerine once yesil concealer surmeni, onun uzerine de ten renginde fondoten veya concealer surmeni tavsiye ederim. Purusuzlukler icinse iyi bir kapatici ve fondoten tavsiye ediyorum, ben MAC kullaniyorum senelerdir ve cok memnunum. Fakat fondeteni ve kapaticiyi yuzune surmeden bir Primer kullanmani tavsiye ederim. Icinde silikon olan primerlar var, bunu yuzumuze surdugumuzde ikinci bir cilt gibi oluyor. Yuzumuzdeki butun purusuzlukleri kapatiyor ve purussuz bir gorunum sagliyor. Primer uzerine fondoten uyguladigimizda yuzumuz bebek yuzu gibi olur, purussuz ve kusursuz.

Tesekkurler canim benimm ! Lookbookta arada ekliyorum hala ama eskisi kadar degil, biraz yogunum bu aralar, kafam daginik :) Ama en yakin zamanda hem lookbooka hem bloguma donecegim.
blogumun adresi: Chocolate & Vanilla

Kizlar bu topigi actim bildiklerimi paylasmak icin sizlerle ve sizlere yardimci ola bilmek icin, fakat bu sizde birbirlerinize yardimci olmamaniz anlamina gelmiyor. Bu topik herkezin bir fikir alip verdigi topik olmasini isterim. Yani bir uyemizin sorusu oldugunda, veya bir yorumuma falan katilmadiginizda bunu soyleyin lutfen, birbirlerinize oneriler bulunun ve ben birseye katilmadigimda bende bunu belirtirim. Bu sekilde cok daha fazla bilgi edine bilirsiniz. Bir soru sorup o soruya cevap alarak bilgi edine bilirsiniz tabii ki, fakat bir konu hakkinda farkli yorumlar yapildiginda ve konusuldugunda, bu konu hakkinda dusunduklerini paylasip farkli bakis acilari gordugunuzde bir konuyu daha yakinda takip etmis olursunuz ve daha fazla bilgi alirsiniz. Yine siz bilirsiniz, sadece dusuncem bu

Bu arada bu sefer benim size sorum olacak. Istanbulda Cenk Aydinlisoy diye makyöz varmis, basina falan cok cikmis, bu kisi hakkinda bilgisi olan varmii ? Paylasirsa sevinirim

Cenk A.'yı sormuşsun Burcucum. Çok iyi tanımıyorum ama hakkında hep güzel şeyler duydum. Özellikle gelin ve gotik makyajlarında bilinen biri. Basında gördüğümü hatırlamıyorum, ki çok dergi okurum. Hep magazin bloglarında gördüm. Ama tabii dergilerde gözümden kaçmış olabilir.

Cok sagol canim, ondan makyaj egitimi almayi dusunuyorum fakat cok iyi tanimadigimdan soruyum dedim kafamdaki soru isaretleri i gidermek icin

Çok teşekkür ederim tatlım dikkate alıcam söylediklerini

burcumm ve kızlar
patronumun düğünü için bu elbiseyi giymeyi düşünüyorum sizce nasıl olur?erkek arkadaşım ve aileside orada olacak çünkü patronumla akrabalar.düğünde yalıda yapılıyor.çok abartı olmak istemiyorum ama çok özensiz de olmamalıyım.sizce uygun mu bu elbise?

Aa bu Hakan Yildirimin Koton icin yaptigi koleksiyondan degilmi? Yaz tatilinde gormustum diye hatirliyorum. Herneyse bence cok fazla abartili olmaz, yalida olacaksa ve patronun ise bence uygun olur canim. Fakat makyaj ve sacini cok fazla abartili yapmani tavsiye etmem :)

teşekkür ederim canım yorumun için evet o elbise doğru hatırlıyorsun:)
saçımı iri dalgalı yaptırmayı düşünüyorum.çok fazla makyaj yapan biri değilim ama makyajımı kendim yapacağım.çünkü kuaförler çok abartıyorlar.
ayakkabı konusunda da kararsızım aslında ya bu resimdekini yada burnu kapalı bir ayakkabı platformlu ikisinden birini tercih edeceğim.resmini bulabilirsem paylaşıcam birazdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…