teşekkür ederim canım yorumun için evet o elbise doğru hatırlıyorsun:)
saçımı iri dalgalı yaptırmayı düşünüyorum.çok fazla makyaj yapan biri değilim ama makyajımı kendim yapacağım.çünkü kuaförler çok abartıyorlar.
ayakkabı konusunda da kararsızım aslında ya bu resimdekini yada burnu kapalı bir ayakkabı platformlu ikisinden birini tercih edeceğim.resmini bulabilirsem paylaşıcam birazdan:)
bence iri dalga yerine balerin topuzu tarzında sıkı toplanmış bir saç daha hoş duracaktır.elbisenin üst kısmı şeritli olduğu için dalga hem daha karmaşık gösterir hemde alaturka bi hava verir.
Canım burdaki turunçu trenç kotu nerden aldın bide o japon havalı elbise yi enrden aldın ?Beni ve tarzimi biraz tanimaniz icin, gunluk yaptigim kombinasyonlari ve internette gordugum kombinasyonlardan bir kac tanesini paylasmak istiyorum. Umarim tarzim hakkinda biraz fikir edinirsiniz.
Giydiklerim:
Begendiklerim:
kombine bayıldım bunun gibi ayakkabım var çok hoş duruyor.. bu arada nerde yaşıyorusun =Kizlar beni daha yakindan takip etmek icin veya daha kolay ulasmak icin faceten ekleye bilirsiniz. Orada 24/7 aktifim diye bilirim
www.facebook.com/burcuderee
Yeni kombinasyonum, ve blogumada uzun sure sonra yine bir paylasimda bulunduk, yine hergun paylasimlarda bulunmaya ozen gosterecegiz.
Bloguma goz atmayi unutmayin!!!!!!!!!!
chocolatevanillabt.blogspot.com
Eki Görüntüle 536424 Eki Görüntüle 536425
Canım burdaki turunçu trenç kotu nerden aldın bide o japon havalı elbise yi enrden aldın ?
kombine bayıldım bunun gibi ayakkabım var çok hoş duruyor.. bu arada nerde yaşıyorusun =
Bu arada kk hatunlari nekadar guzeller, tas gibisiniz kizlar !!
Beni facebookta ekleyen uyleremizin resimlerine goz attim, hepinizde birbirinizden guzelsiniz, masallahh !! <3 <3
Eki Görüntüle 536941Eki Görüntüle 536943 burcu anıl olmuş bunun altına Siyah tulum uzun yada uuzn siyah Elbise altına sarı topuklu gidermi ssence bu saçalar? hiç alışık değilim bu saça
çok saol yaa vallaha saçlar normlade ırı su dalgası normalı ama hiç makyaj yapmkyrum saaçlr hem normal ayy azcık degşk olım dimiSaclarin cok guzek olmus canim, mukemmel :)
Her kiyafetle gider bu saclar, dedigin kombinasyonlarla da guzel olur :)
teşekkür ederim canım yorumun için evet o elbise doğru hatırlıyorsun:)
saçımı iri dalgalı yaptırmayı düşünüyorum.çok fazla makyaj yapan biri değilim ama makyajımı kendim yapacağım.çünkü kuaförler çok abartıyorlar.
ayakkabı konusunda da kararsızım aslında ya bu resimdekini yada burnu kapalı bir ayakkabı platformlu ikisinden birini tercih edeceğim.resmini bulabilirsem paylaşıcam birazdan:)
En son yaptigim kombinasyonum :)
daha fazla resim icin blogumu ziyaret edin !
Chocolate & Vanilla: There's a bright spot in every dark cloud.
Eki Görüntüle 537587 Eki Görüntüle 537588
Her zaman ki gibi çok şıksın canımayakkabılarını ekstra çok çok beğendim :) mümkünse nerden bulabiliceğimi öğrenebilirmiyim?
cok saol canim, Ayakkabilarim bir sure once almistim Choies:the lastest high street fashion store-shop the fashion clothes and shoes suan sanirim koleksiyondan ciktilar, o sitede bulamazsan ASOS | Shop women's fashion & men's clothing | Free Delivery & Returns a birde goz at :)
Merhaba kizlar,
Sanirim topigimi facebooka tasidim haha, butun herkez oradan yaziyor, burasi biraz sessiz kaldi
Herneyse, sIk sIk giremiyorum kadinlarkulubune, blogumada bir sure yazamadim. Hayatimi alt ustu ettim, ve bu durumdan cok memnunum diye bilirim
Egitimimi degistirmeye karar verdim, ekonomi okuyorum uni de fakat hic ilgimi cekmiyor diye bilirim, bu yuzden bu senelik egitimimi durdurmayi ve sene Moda uzerine okumaya karar verdim. Artik kalbimin sesini dinleme zamani diye dusunuyorum.
Gecen gunlerde boyleydim :)
Eki Görüntüle 544264 Eki Görüntüle 544265
Daha fazla resim icin: Chocolate & Vanilla: This world is but a canvas to our imagination.
Ekimde yaptigim alisverislerimi de buradan gore bilirsiniz: Chocolate & Vanilla: Shoplog October with Vanilla
bu harika olmus ya cok begendim tarzın ve fizigin goz doldurucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?