Dudak burun mesafen daha once azmiydi eger mesafen azsa suan o mesafeyi acmis ve dogal hale grtirmis ve boyle kalir gibi ust dudak dolgusu ile goze batmaz benim de boyle 2 aya 2 hafta kaldiÖdemin kalmadığını düşünüyorum tam 5 ay oldu ama ucu sert ve hala kalkık bölemi kalıcam değişen varmı Eki Görüntüle 2254549
Bence iner sanırım kalın derilisin ve kalın derililerin burnu daha uzun zamanda oturuyor 1 ya 1 yıl üzerinde (zaman doktordan doktora değişiyor )
[/QUOT
Bes ay burun ameliyati icin uzun bir zaman dilimi degilki,hemen hemen her yuzde oturmasi bir sene hatta yuzdeki gercek simetrisi iki senede otururmus ,kesinlikle inicektir zaten hokka gibi bir burun da degilmis suanki goruntunden sikayetciysen bence gayet guzel...
Arzu bence burnun çok hoş görünüyor.Ödemin kalmadığını düşünüyorum tam 5 ay oldu ama ucu sert ve hala kalkık bölemi kalıcam değişen varmı Eki Görüntüle 2254549
Ölemiii diyorsun çok sağol o zaman kalkıklığı iner umudum vardı biraz zaman geçince ve hala aynı oluşu telaşlandırdı biraz resmen havada uçuArzu bence burnun çok hoş görünüyor.
Seninle daha önce özelden de konuşmuştuk.
O zamanda çok beğenmiştim senin burnunu.
Bence artık rahatlamalisin:))
Sen çok daha yenisin benim o aylarda baya şişti burnum şimdi ödem yok sade ucu çok sert o en son düzeliyormuş tek umudum o belki o zaman iner burnumDudak burun mesafen daha once azmiydi eger mesafen azsa suan o mesafeyi acmis ve dogal hale grtirmis ve boyle kalir gibi ust dudak dolgusu ile goze batmaz benim de boyle 2 aya 2 hafta kaldi
Yok canım gayet güzel duruyor.Ölemiii diyorsun çok sağol o zaman kalkıklığı iner umudum vardı biraz zaman geçince ve hala aynı oluşu telaşlandırdı biraz resmen havada uçu
Kesinlikle inecek emin olabilirsin yerçekimi diye bir şey var il hali gibi kalmayacak canım emin olÖdemin kalmadığını düşünüyorum tam 5 ay oldu ama ucu sert ve hala kalkık bölemi kalıcam değişen varmı Eki Görüntüle 2254549
Kuzum7 sulalem estetikli asama asama bilirim ama bu deri ile alakali 5 ay uzun bir sure dr un ne dedigi muhim.bana benim burnumun dusmeyecegini soyledi benimde bi kalkikki gorme yani dr un ne dedi bu muhimSen çok daha yenisin benim o aylarda baya şişti burnum şimdi ödem yok sade ucu çok sert o en son düzeliyormuş tek umudum o belki o zaman iner burnum
İlk ay bir tık daha iner dedi daha havadaydı çünkü sanırım bu inmiş hali o halde amaliyat fotgrafımı koyayım amaliyathanedeki sanırım o haleKuzum7 sulalem estetikli asama asama bilirim ama bu deri ile alakali 5 ay uzun bir sure dr un ne dedigi muhim.bana benim burnumun dusmeyecegini soyledi benimde bi kalkikki gorme yani dr un ne dedi bu muhim
Masallah super bi burun valla inermi bilemedimhani inmese dahi kotu durmayacak inan ki, bnm burnuma cok benziyo bi tik dedigi az bisey yani mesela benim dudak burun ucu mesafem kisaydi acti ve suan norm bi mesafe senin boyle bir calisma yapilmadiysa iner soyle ozetliyim burun ucunun altindaki kasi kesmis dr um guldugumde konustugumda dusmesn diye sende o kas duruyormu guldugunde kipirdiyormu burun ucun o zmn inecek daha demektirİlk ay bir tık daha iner dedi daha havadaydı çünkü sanırım bu inmiş hali o halde amaliyat fotgrafımı koyayım amaliyathanedeki sanırım o hale Eki Görüntüle 2255377 gelicek ama oda kalkık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?