Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

inşallah canım.En azından bu kistler gitsinde tedavinde ne olacağını konuşabilesin Şahin Beyle.Belirsizlik çok zor çünkü.

Hayır canım.ılkinde daha çok yatmıştım.Bu seferkinde 2 gün kadar uzandım.Zaten şimdi okula gidiyorum yatmama imkan yok.Olacaksa zaten olur.Allah hayırlısını versin hepimize.

haklısın canım.. ama sanırım şahin bey kistlerin geçmesini beklemiycektir tüp beğin hemen yapılması gerekiyo neyse belli olur buğün yarın ...

önemli olan hayırlsıs canım demekki yatmayla diiil..
bizde sorun yoktu .aşılamaya başlarken gürkan hoca sebebi açıklanamayan infertilite diyerek başladı..fakat hormonların baskılması sonucu bende endometriosis hastalığı çıktı..
laporoskopiyi önermediler yumurtalık rezervine zarar vericek diye hemen tüp bbekte kaarr verildi..yani ilk olucak

edamecrin bildiğim kadarıyla gürkan hoca acıbademde çalışmıyor.Osman develioğluyla bir yer açmışlar diye biliyorum.

peki tüp bebek maliyeti ne kadara çıkıyor?sonuçta bu iş maliyet gerektiren önemli olay?yardımcı olun.ama benim eşim azosprem var.bursada sperm testini düzgün yapan bi yer var mı? lütfen yardııımmmm

bursakarya evet maliyetli bir olay.azospermle ilgilibirşey diyemem,ama düşünürsen bir gidip şahin beyle görüşebilirsin bu konuda da ne yaptıklarını söylerler.

Maliyette net cevap dersen 1.tüp bebek 3700+ilaçlar,2.tüp 3000+ilaçlar ve 3.tüp denemesi bedava sadece ilaçları sen alıyorsun.

yarenb canım ben de çıkıyorum:eşim ters ters bakmaya başladı,yine konuşuruz.sana iyi geceler canım.Senin kırmızılar biran önce gelir de çok ağrı çekmezsin umarım.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…