Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cennetim yarını sabırsızlıkla bekliyoruz...iyi geceler.:1hug::1hug:

bu arada sen ne yapıyorsun?ben senim doğum kontrol hapıyla başladığın tedavi de kalmışım.kistler içindi yanılmıyorsam ne oldu?

hayır canım ilki değilde cennetle yazşırken okudum şahin beyi aradını olumsuz düşündüğünü felan yazmışsın da benmi yanlış anladım..

canım benim çarşamba günü haplar bitti ..kırmızıları bekliyodum fakat bu sabah bi sancı yine yer yerinden oynadı valla mide bulantıısı ishal bu kistler beni mahvetti..eridiklerini umuyodum ama bence dahada büyümüşlerdir resmen karnımda bişeylerin olduğunu hissediyorum..benim durumum şimdilik bu

canım benim bundan bahsetmiştim

sağ yumurtalıkta ikiz lerim var...en son 5ve 6 cm idler soğan suyuna devam ettim fakat bi faydası olmadı diye düşünüyorum.

hayır hayatım bekarlıktan sadece kronik kasık ağrılarım vardı yılda 1-2 defa olup geçerdi ..adetlerimi sancısız fakat bazen şiddetli bel ağrısı ile geçirirdim .ilaç çok nadir kullnırdım üşütünce felan..nolduysa şu aşılamalarla başladı önce sancılar arkasından kistler...bakalım sonumuz hayırlı olsunda

canım benimde ilk tüpten önce bir aşılamam olmuştu o zaman benimde sağ yumurtalıkta bir tane 5 cm kadar kist oluşmuştu(Doktor aşılamadaki çatlamanın olmadığını söylemişti,)sonra adetimle beraber o kist gitti,ınşallah seninde öyle olur.Belki de bu sefer üşüttüysen o yüzden ağrın vardır.

canım benim kistlerin sancısı çok farklı bişi ...sanki karnından bişi çıkmak istiyo şiddedtli bi baskıı var bunu çok rahat hissedebiliyorum (belkide doğum bundan kolaydır)rabbim kimseleri darda koymasın.
sabah eşime yalvarıyodum beni acile götür ameliyat olayım die ...tabi geçince kendime gülüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…