Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız? ben çok heyecanlıyım eşimi işe yolladım hemen pc yi açtım birazdan kuran okuyacagım rabbim yardımcım olsun ne olur bol dua edin çok ihtiyacım var kızlarçok korkuyorum hep olcak diye hazırladım kendimi bide olmazsa deliririm ben valla 3 sene boyunca ben bu günü bekledim.allahımmm bana yardım et:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar kan verdim en sonunda bakalım bekliyoruz ama kimse yok daha neyse elbet biri gelir 11.40 belli olcak hayırlısı allahtan:Saruboceq:

11.40 da belli olacak demişsin...Daha hastaneden gelmedin mi?Allahım inşallah hayırlısını verecek canım,lütfen öyle düşün.

slm....halidem......valla cennetimden haber bekliyoruz .........haber yok.......inşallah sevinçten ailesiyle paylaşırken mutluluğunu bize yazmayı unutmuştur.......

iyiyim canım yemeğe çok misafirim var hazırlık yapıyorum merak ettim açtım ay bu kız bizi çatlatacak inş positif almıştır hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…