Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bende ilkinde 10 gün boyunca çıkmamıştım,ama bu sefer çıkmak zorundaydım,malum biz öğretmenler için ayın 1 inde okullar açıldı,2 gün izin aldım sadece.bana 5 tane transfer edildi.Senin 3 taneydi değil mi?

bende de kanama olmadı,sadece biraz akıntı,oda beyaz,herhalde kullandığım crinone jel den olabilir diyorum.evet benimde kasıklarımda batma tarzı husursuzluklar var.

benim daha 6 gün var o yüzden unutmaya çalışıyorum ama senin sonucunu merakla bekliyorum.Ondan sonra kendim için heyecanlanacağım.

valla bizi ne bekliyo bilmiyoruz gizli bir kutu içimiz artık rüyalarıma giriyor sabahaları ağlayarak uyanıyorum rabbim yardımcımız olsun karnıma sürekli bakıyorum şilik hiç yok eğer şişlik olursa kimyasal diyorlarla hadi ondan yırttım diyorumkana nokta tarzında 1 kereye mahsus dün yaşadım şahin bey olur dedi sakın korkma bu zamana kadar yaşamdıysa sorun yok dedi içn rahat allahtan içimde bişeyler var hisediyorum hadi kanamam olsa sürekti,sürekli akıntı,yada ne bileyim başka şeyler allaha şükür yok rabbim dualarımızı kabul eder inş

Canım diğer topiklerde okudum,üzerine adet görenler bile varmış.Dediğin gibi içimiz kapalı bir kutu,ne olduğunu bilmiyoruz,neyle karşılaşacağımızı da bilmiyoruz.Ben de senin için hissediyorum.Hatta bir şey söyleyeyim,dündü galiba belki 2 gün önce aklıma senin bir oğlun olduğu geldi,birden geldi.

canım gidip kan vermiştim,2 saat sonra belli olur dediler,hatta sonuç çıkınca size tel.ederiz dediler,ama sonuç olumlu çıkmayınca sanırım tel.gelmedi,2 saat dolunca ben Şahin bey in muayenehanesinin oraya gittim beni Şahin beyle görüştürdüler,Şahin Bey söyledi olmadığını...

dilkamancım kızma bana neler olur belki kırılırsın lütfen kusura bakma soruyorum merak ediyorum çünkü sabahtan beri net yoktu delirecek gibiydim bu sorular hep aklımdaydı şanşlıyım ki sen burdasın sana sorabiliyorum kusura bakma :kedi:

:Saruboceq:dilkamancım ben çıkıyorum artık sa iyi geceler inş.yarın hayırlı bir gün olucak rabiim naisp ederse kendine iyi bak tabi yumoşlarada allah yardımcımız olsun yarın inş.hayırlı haberlerlle dönücem hoşçakalhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…