Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

cennetiim bu kadar sessiz olman bana sonucunun olumsuz olduğunu düşündürttü,umarım yanılıyorumdur.Ancak bu durumu daha bir ay bile olmadı benimde yaşayalı.O yüzden sana şunu söyleyeyim,üzüldün,çok haklısın,ümitlenmiştin,emek vermiştin,bugünü beklemiştin...Üzülmekte,dünyanın başına yıkıldığını düşünmekte çok haklısın.Ancak hayat devam ediyor canım.Önemli olan senin sağlığın....Bu yola çıkarken hepimiz mücadeleler vereceğimizi,yorulacağımızı zaten biliyorduk ve ne yaptık..Hep Allahtan hayırlısını istedik,hep dua ettik.Birbirimizi tanımadan birbirimize dua ettik,birbirimizin üzüntüsüyle üzüldük.Sana da çok, çok üzüldüm.Ama canım demek ki senin için hayırlısı buymuş,böyle düşün.Ya olsaydı,sağlıklı olmasaydı....ömür boyu bu üzüntüyle yaşayacaktın.Daha mı iyi olacaktı?kendine telkin et,benim için hayırlısı buymuş,bir daha ki sefer olacak de.OLACAK CANIM,BEBEĞıN OLACAK.AMA ZAMANI BU ZAMAN DEĞıLMıŞ DEMEKKı..Hayat herşeye rağmen güzel.Bunu unutma canım olur mu?

merhaba kızlar yok biraz fazla sıktım kendimi test pozitif çıktı ama değerlerim çok düşük 12.79 yükselmesi ya olcak yada olmayacak dahada düşecek bilmiyorum hemşire yükselmez dedi sonrada şahin bey 4 gün sonra gene gelsin belki yükselir demiş delirdim dün ağlama krizleriyle mahvoldum kanamam yok şişlik yok akıntım yok ya nasıl kimyasal olabilir hiç bişi yapmadım yattım dışarı dahi çıkmadım evin içinde döndüm dolaştım allah deliricem çok kötüyüm ya yükselmezse düşerse bilmiyorum ama ben hiç iyi değilim içim ne olduğunu bilmiyorum 3 tane kondu ya hiçmi biri tutmaz isyan belki ama ben çok istemedim 1 tane olsun başka istemedim bi tane var ama ne oldu belli diil ağlamak tam artık beynim ağrıyo 1 tane istedim ben kötüyüm kızlar çıkıcam hoşçaklın

Cennetiim hakkında hayırlısı olsun canım.Bu olay senin yaptığın yada yapmadığınla ilgili değil biliyorsun.Eğer o bir tanenin dünyada kısmeti varsa gelecektir.üzme kendini canım.

pinkim, dikalman merhaba arkadaşlar,
cennet merak edip bi bakayım dedim...inşallah değerleri yükselir dualarımız onunlaaa

cennetim sıkma canını birtanem.bu kadar kendini nolur talan etme.tutacağı varsa tutar zaten.kendine böyle eziyet çektirirsinn yapma böyle.şu dört günü bir bekleyelim.hiç belli olmaz.önemli olan hakkında hayırlısı olsun cnm.

cennetim uzulme canim. kimyasaldan az bir sansla da olsa yukari cikip saglikli bebek dunyaya getirenlerde var. allahtan umut kesilmez. insallah hayirli saglikli olacaksa seninle kalir. ama kimyasal olmasi inan bana hic olmamasindan daha iyi en azindan vucudun bir takim hormon degisikliklerine maruz kaldi.

4 gun olsun su testi yaptir bakalim once o kadar kendini uzecegine. dualarim seninle canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…