Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

blue, pinkim, samurum, mumu, justing, yaren, halidem atladıklarım varsa kusura bakmayın
sizler nasılsınız kızlar?

merhaba kızlar ben yapmam gerek onubile bilemiyorum artık çarşamba günü gene gitcem bakalım ozaman anlaşılacak artık sonmu yoksa başalngıçmı allah biliyo dilkanman sen nasılsın inş. bu bayram senin bayramın olur:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız?cennetim moralini bozma canım nolur inş herşey yoluna girer güzel haberi alırsın çarşamba günü olumsuz düşünme hiç.burada benim tahlil sonucumda belli olmuş yumurtalıkların durumu için yapılmıştı gen testi 1 tane bulunmuştu ya ilk denememde.hiçbi sorun yokmuş sonucum normal çıktı.inş en kısa zamanda kilo verip başlarım bende

ben iyiyim momicim valla adet oldum bugün 3. günüm dr a gitmem lazımdı ama çok yoğunum bayramdan sonraki adetime gidicem aradım şahinbeyi ilaca devam edicekmiyim diye kızlar biz sizi arıycaz dediler ama aramadılar kızdım valla yarın arıycam tekrar çok yoğunmuş dr

dilkalman........hadi canım.....inşallah sonucun pozitiftirde..........sevinelim artık......içimize iyice kasvetler çökmeye başladı.......kaç aydır şu topicte bir pozitif göremedik.......

yarenb.......sende hayırlısıyla tedavine başlarsın inşallah.........eğer bana kızmazsan kaç kilo olduğunu söylermisin canım........

pinkim.......çek fırçayı......ne o.....biz oturalım haber bekliyelim........meraktan çatlıyalım......dr. ne diyecek diye.......onların yaptığına bak.......canım şahin beyin cebinden ara direkt........ben hep öyle yapıyorum........

hatta cep telimde kayıtlı.........eeeee.....akraba gibi oldukdr.la.........1 aşılama,3 tüp hepsini aynı dr.a yaptırınca böyle oluyor canım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…