Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım o zaman bir ay erteledin demek tedaviyi hayırlısı olsun. bugun bende aradım muhtemelen bizde erteliyoruz bir ay onu haber vereyim dedim. kızlara mesaj bıraktım ama bana da donmedi. son zamanlarda genelde boyle ya yarın yine aramak lazım yada birkaç gun bekleyeceksin unutmayıp ararsa.... :1shok: yogun herhalde :hulya:

canım....sendemi erteledin ........hayırlısı ne zamansa o zaman olsun......

momicim........iyim canım........sen yoğunsun galiba bu aralar.........

canım sana da merhaba

iyi sayılırım dizimi sakatladım. 2 haftadır onunla ugrasiyorum. meniskus malesef. ameliyat diyor doktor. son asamaya gelmisim akannehir
bakalım bir doktora daha danısacagim persembe gunu o da aynı seyi soylerse ben direk dizimden ameliyata girecegim bayram sonrası. tedavi askıya alınır bu durumda :gitme:

olsun ama herseyin hayırlısı vardır bir hayır degil mi kaydirigubbakcemile2

ay ne güzel herkes burda hepinizi öpüyorum canlarımbu defa tedaviyi ben erteledim bakalım ne olacak kisti merak ediyorum burda bir dr a gidip baktırıcam eridimi duruyomu diye şahin beyle bir görüşsem yarın inş

geçmiş olsun momicim hallet dizinide bidahaki aya birlikte başlıyalım hamiş dolsun topiğimiz inşş
ben yatıyorum iyi geceler kociş söylenmeye başlamadan çıkayım

günaydın arkadaşlar,gününüz aydın olsun.Bugün kadir gecesi.Kadir geceniz mübarek olsun.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.Bugün yapacağınız duada beni de unutmayın.Perşembe günü sonucumu öğreneceğim.Çok heyecanlıyım.

inşallah cnm hayırlı haberler alırız yüzümüz güler...bizede umut olur...

dilkalman canım dualarımızdasın merak etme insalllah perşembe gunu pozitifi goruruz.

kadir geceniz mubarek olsun dostlarım.... rabbim dualarımızı kabul etsin.... bize en kısa zamanda meleklerimizi gondersin insallah.

hayırlı kandiller kızlar nasılsınız bakalım ?bu evet çok özel ve güzel bi gün rabbim inş.bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder hoşçakalın

şahinbeyi aradım hep meşgul bir kaç defa daha aradım kızlar sonra dediler hep meşgul çaldı sonrada bende cebinden aradım ilaca devam dedi bidahaki aya kısmet bakalım

hepinizin kadir gecesi mübarek olsun...bu gecenin yüzüsuyu hürmetine hepimizin duaları kabul karnımızda bebişler olsuuunnn.

ARKADAŞLAR HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ..
yarenb.......sende hayırlısıyla tedavine başlarsın inşallah.........eğer bana kızmazsan kaç kilo olduğunu söylermisin canım........
bluesu ...aşılamalar öncesinde 60 kg idim .. sanırım sancılar yüzünden pek yürüyüşe çıkamadığım için 66 ya çıktım ..:-(

momicim geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlığına kavuşup tedavine başlarsın..
dilkalman perşembeye bizlere halay çektiricen inşallaaaahhh
ARKADAŞLAR TEDAVİMMM BAŞLADIIII..DULARINIZI BEKLİYORUMMMM. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…