- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.061
ben iyiyim momicim valla adet oldum bugün 3. günüm dr a gitmem lazımdı ama çok yoğunum bayramdan sonraki adetime gidicem aradım şahinbeyi ilaca devam edicekmiyim diye kızlar biz sizi arıycaz dediler ama aramadılar kızdım valla yarın arıycam tekrar çok yoğunmuş dr
canım o zaman bir ay erteledin demek tedaviyi hayırlısı olsun. bugun bende aradım muhtemelen bizde erteliyoruz bir ay onu haber vereyim dedim. kızlara mesaj bıraktım ama bana da donmedi. son zamanlarda genelde boyle ya yarın yine aramak lazım yada birkaç gun bekleyeceksin unutmayıp ararsa.... :1shok: yogun herhalde :hulya:
momicim........iyim canım........sen yoğunsun galiba bu aralar.........
günaydın arkadaşlar,gününüz aydın olsun.Bugün kadir gecesi.Kadir geceniz mübarek olsun.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.Bugün yapacağınız duada beni de unutmayın.Perşembe günü sonucumu öğreneceğim.Çok heyecanlıyım.
bluesu ...aşılamalar öncesinde 60 kg idim .. sanırım sancılar yüzünden pek yürüyüşe çıkamadığım için 66 ya çıktım ..:-(yarenb.......sende hayırlısıyla tedavine başlarsın inşallah.........eğer bana kızmazsan kaç kilo olduğunu söylermisin canım........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?