Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momim geçmiş olsun canım.Çocukların peşinde koşabilmen için dizinin sağlam olması lazım.Kendine dikkat et canım.

arkadaşlarım destekleriniz için çok sağolun.Allah hepimizin dualarını kabul etsin,hepimizin kucakları bebişlerle dolsun inşallah.

selam kızlar çok yoğun olduğum için fırsatım olmuyor pc ye oturup sizlerle dertleşmeye

ama perşembe günü buradayım halay çekmek için

pinkim demek seninde bir ay ertelendi. bakalım eger bugun doktor dizim icin yine ameliyat derse bayram sonrası ben onunla ugrasacagim.

tedavileri beraber yaptırırız seninle hem belki samurumda o zamana karar verir...

bol bol hamiş haberleri olur inşallah...

selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşş
momicim ALLAHIM hayırlısıyla nasip etsin bebelerimize kavuşmayı bize inşş hayırlı zamanda başlıyalım tedavilere olumlu sonuçlar alalım inş

canım....geçmiş olsun.......eğer menisküsün şon aşamadaysa ameliyat olmak zorundasın malesef.......ama olsun baştan dizini düzeltki,diğer tedavinde iyi geçsin.........birde düşünsene hamile hamile meniskusle uğraştığını........

canım......bütün kalbim seninle.......inşallah yarın senin için unutamayacağın çok güzel bir gün olsun........

canım.....tedavin hayırlı,uğurlu olsun..........inşallah her şey gönlünce olur.........

iim bluem sen nasılsın:?keyfim yerinde şahin bey aradı gen testi yaptırmıştık yumurtalıklar için sorun yokmuş istediğiniz zaman tekrar tedaviye başlayabiliriz dedi çok rahatladım ama öncesinde kilo vermem gerekio 7 kilo kadar

ramazanda herkes kilo alıo ama ya vereni görmedim şimdiye kadar bayramdan snra başlıorum yürüyüşlere 1 aya kadarda başlıcam tedaviye inş

bende önümüzdeki ay başlarım tedaviye inşbu adetimde gidemedimbugün beşinci günüm önümüzdeki ay başlarım inşş belki karşılaşırız canım yaa
benimde kilo vermem lazım aslında ya bende yürüyüşlere başlamalıyım bayramdn sonra ne kadar verebilirsem tabi

halidem verirsin canım merak etme ramazanda hep aksamları yukleniyoruz azda yesen veremiyorsun bende de aynı sorun var. gecen tedavide 3 kilo aldım kaldı ustumde insallah bayramdan sonra veririz.

pinkim benimki tedavinin bu ay olmayacagi kesinlesti. bir ay erteliyoruz beraber baslayacagiz insallah...

bugun 2. bir doktor gorusu daha alacaktım ya gittim doktor sagolsun ben ameliyat sevmeyen bir cerrahım dedi. kaydirigubbakcemile3 2-3 hafta dinlendirip tedavi etmeye calisacagiz. eger olmazsa o zaman ameliyat dedi. hayırlısı bakalım. insallah ameliyata gerek kalmadan hallederiz boyle tedavi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…