Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluem canım bende oyle dedim hamile kalabilirsem zor olur diye ama doktor bir tedavi etmeyi deneyelim olmazsa o zaman ameliyat dedi. 2 haftadan birsey kaybetmem en azından risk almamis olurum bakalım kısmet artık ...

sen nasılsın canım ramazanı da bitirdik gelsin bayram.. zemuszemus

inş verebilirim vermek zorundayım zaten kendim için bakalım kiraz sapı kaynatıp içiorum ılık su içmeye çalışıorum nar ekşili macun aldım içinde 21 tane bitki var iğrenç tadı ama sonuç ii olucaksa herşeye değer

halidem ben son bir iki haftadır aksamları kocaman bir yesil salata yapiyorum icine roka maydanoz nane tere taze sogan domates ne bulursam koyuyorum bir iki kasik zeytinyagi da koyup onu yiyorum cok guzel tok tutuyor ve mideyi sisirdigi icin diger yemekleri yiyemiyorum iyi oldu. seversen yiyebilirsen tavsiye ederim. hem bol bol vitamin almis olursun. :)

Bu arada arkadaşlar yarın beni merak etmeyin.Çünkü öğleden sonra hastaneye gidip kan verebileceğim,sonucu alıp eve gelmek zaman alabilir.O yüzden beni merak etmeyin ama dualarınızı benden esirgemeyin olur mu?Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum.opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar gerçi kimse yok bende uyku olmadığı için gece kuşu gibi ayaktayım uyuyamıyorum evet bugün gittim değer tamamen düştü 0 oldu bugün öğlende kanamam oldu bebeklerim bana veda ettiler giderken sanki benide götürdüler bittiii.............. şahin bey bir ay sonra gel dedi ama ben gitmicem kendimi psikolojik ve maddi açıdan toparlamam lazım iğnelrden kilo aldım vermem gerek bide bazı konular kafam takıldı iyi cevap alamadım beklicem araştırcam kandimi iyice bilgilendirmedn ikincisi şimdilik rafta kimbilir belki gerek kalmadan hamile kalırım rabbim nasip ederse çünkü etraftan çok duyuyorum yaptırıp olmayanların normal olduğunu en başta ablam tabi neyse allah herkesin yardımcısı olsun denemeyi rafa kaldırdım diye sizinle irtibatı kesmicem tabi gene burdayım sorucaz öğrenicez sevincez ağlıcaz biryere gitmiyorum işte sıkıyosa kovun bakalımlaelaelaelaelae işin şakası çok harika bi site burası insan paylaştıkça daha bilinçli ve mantıklı oluyo herşey için çok teşekkürler huuu gitmiyorum burdayım tamam hoşçakalınyerimseniben

cennetim canım çok üzüldüm ama olsun vardır bir hayır güzelim. benimde seninki gibi oldu. 12. gün değerim 16 sonra 5e düştü ve bitti zaten. ama hep ne diyorlar bilirsin sende kimyasal gebelik yaşamak bile iyi bir gösterge. en azından emb. belli bir aşamaya kadar büyümüş biraz tutunmuş ama yerleşememiş.

bence 1 ay sonra git şahin beye. o hemen tedaviye başla diye çağırmıyor seni yumurtalıkların rahim normale dönüş mü diye kontrole çağırıyor sonra ne zaman başlamak istersen başlarsın.

cennetim senin sorun neydi yazmıştın ama hatırlayamadım canım şimdi. eğer benimki ile aynı ise tavsiyelerim olabilir çok araştırdım ve denedim çünkü....

selam kızlar cennetim lütfen üzülme hayırlısı olsun hakkımızda canım vakti gelmemiş demekki ama olucağına inanırsan olucak ttatlım ALLAH büyük gönlüne göre versin inş sadece sabır
dilkalman canım hayırlısıyla positifi alıcaksın inşş gönlüm dualarım seninle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…