Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar slm hepinize.cennetim cnm benim hiç üzme canını .biliyorum boş gelir bu sözler ama bidahakinde inşallah olucak.ben bir iki gündür senin haberinden sonra vazgeçmiştim tüpbebekten.ama bugün yine umutluyum.allahım verecek hepimize bebecikler inşallah.bana geliyolar arada böle bunalımlar felan. bu arada dikalmandan haber yok galiba.allahım inşallah onun yüzünü güldürürde hepimize umut olur...

sağol kızlar dilkandan ses çıkmadı hala ne olur allahım onun yüzü gülsün bu bayramda o çok mutlu olsun rabbim yardım et ona :Saruboceq:

size nasıl haber vereyim bilemiyorum.Çünkü durumdan ben de net bir sonuç çıkarmış değilim.Bugün kan değerim 33,6 çıktı,yani sonuç pozitif.Ama Şahin bey değer düşük dedi,hamileliğiniz devam etmeyebilir,düşük yapabilirsiniz dedi.ığne verdi,pazartesi testi tekrarlayalım dedi.

pazartesiyi niye bekliyoki cumartesi yaptırsan katlanıyosa tamamdır öyle değilmidir arkadaşlar sordunmu bunu canım dr a

dilkalman.......bugün nedense içimde hep sen pozitifi görüceksin diye bir his vardı..........gördünde canım..........inşallah sonuda iyi olur..........

pinkim hiç aklıma gelmedi,neden 4 gün sonra diye sormak.ama 4 gün sonra değerin kaç olmasını bekliyorsunuz diye sordum 120 civarı dedi.demekki 2 gün sonra 60 olması gerekiyor.

dışarda bir klinikte yaptırabilirim en azından 4 gün merakta kalmam,iyi akıl verdiniz kızlar sağolun.Ben hiç düşünmemiştim.

inşallah tutsun arkadaşlar,çok istiyorum.Yaş gidiyor artık.Yumurtalık kapasitesini de fazladan fazladan kullanıyoruz.ama yine de hayırlısı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…