Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bu iğnelerden kaç gün kullanmıştın?Kullanırken mi adet oldun?neyle karşılaşabileceğimi merak ediyorum açıkçası.

evet canım.......düşük olmaması için........evet ALLAH korusun olmasın..........benim ilk iki düşüğüm büyümüştü,keseleride görmüştük........ama gelişimleri yavaş olduğu için düştüler........onlarda çok kanamam oldu ve hastanede yatmıştım..........eğer içimde parça kalsaydı şahin bey kürtaş yapıcaktı ama neyseki kürtaj olmadım..........3.cüdede şahin bey tutundu ama düştü dedi........onda normal adet kanaması gibi oldu........bir şey anlamadım..........ayyyyyy......bunlarıda sana yazdım ama .......sorduğun için......

bunlar sende olmuycak inş canım dualarımız seninle hayırlısıyla herşey güzel gelişicek inş olumlu düşünelim olumlu olsun inş

dilkalman hadi canım gozun aydın diyelim insallah. degerin cok cok dusuk degil bence katlayabilir. gec tutunmustur belki yaramaz bebek.

igneyi yaptirinca iki seye dikkat et canım birincisi iyice ısıt oyle ver hemsireye yaglı oldudu icin iceride dagılırken biraz yakabiliyor. bir de igne olduktan sonra biraz yuru kalcan hareket etsin ki kolay dagilsin bende olmustum bazen hemen dagiliyordu bazende tas gibi oturuyor ve morartıyordu. ama olsun herseye deger bebekler icin

bir de ilk tahlinini nerede yaptırdıysa digerlerini de orada yaptır canım cunku cok degisiyor merkezden merkeze. tam katlanıp katlanmadıgını ancak aynı yerde yaptırırsan anlarsın.
cumartesi belli olur zaten 60-70lere cıkar sende rahat edersin canımcııım

dikalmancım ben seviniyorum valla.bence iyi bir değer.ben burda bu değerle başlayıp devam eden birsürü arkadaş gördüm.allahım süper yaa.hadi bakalım inşallah katlanırda rahat bir nefes alırız..

slm kızlar nasılsınız bakalm?dilkalmancım hayırlı olsun canım.moralini hiç bozma eminim değerlerin yükselicek ilk bebişimizi kutlıcaz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…