Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sevgili DıKKALDIRIM inş hakkına hayırlı olduğu gibi hamişliğin devam eder

hayırlı olsun değerin kat kat katlanır

iki gündür gribim bende evde otururken nası kaptım onuda bilmiorumda işte yarın doktora gidicem yoksa bayramda kalkamam ağır geçiriorum biras olunca hastanede açıorum gözümü snra

Herkese merhaba. Biz de Bursa Acıbadem de karar verdik. Bayramdan sonra Şahin Bey'den randevu aldık. Hastane ve Şahin Bey akkında okudugum şeyler içimi rahatlattı. Görüşmek üzere. Herkes bebişine en kısa zamanda kavusur umarım.

bluesuu cum kusura bakmazsan ben bunu cvplayamayacagım çünkü biraz bu konuyu araştırıcam emin olduktan sonra yazarım tamam tatlım kendimce verilen cvplar bana pek onay alıcak türden olmadını bil yeter tamam canım

iyiyim allaha çok şükür yanlız bu gecem berbat geçti şimdi yeni geldim kendime aile etrafıyla iftar yemeği verdi annemler ben katılmak istemedim fakat annemlerle aynı apartmanda oturusun kaçamadıkta babama yakalandık ya herkesin soruları ahları vahları sonrada aaa şu hamileymiş diğeri a buda hamile demedilermi tabi benim çeşmelr açıldı aaa biz hata yaptık deseler ne fayda beni kriz tuttu 3 saat kendime geldim ya ben bu kadar ağlamazdım ne oldunu bende anlamıyorum nasılsın deseler zır iki göz yaşı allah eşime sabır versin adam mahvolu beni teselli etmekten

cnm benim birdahaki sefere kimse bilmesin bence.ben gidersem dr a kimseye söylemeye niyetim yok.çünkü birde onların acımaklı bakışlarını kaldıramıyorum.geçenlerde bende çok iyiyken üst komşum canımı sıktı saolsun.yan komşum hamile 37 yaşında .bana aynen şöyle dedi:aaa ayşe seni geçti bak o hamile sen daha değilsin.varya eski kafayı taktığım zamanlarki halim olsa bozardım çok fena.ama bende dedim napalım ayşe abla sıramı kaptı artık onun çocuğunu büyütür sonra ben doğururum dedim.var çok densiz insanlar.onun için üzme canını.sakın kendinede acıma.ben bunu bazen yapıyorum çünkü.hiçbirşey geçmiyo ele.tamammı tatlım?

doğru söylüyorsun canımben kalp kırmayı hiç sevmem benim eşim öksüz ne anne var ne baba ama 2 ablası 1 ağbisi var allah razı olsun onlardan harika bir insan yetiştirmişler görümcemler ve eltimle 3 sene bitii 4 sene girdim bir acı sözümüz yoktur canlarım onlar benim benim yerime cvp veren onlar beni tanıdıkları için aman kimseyi kırmayayım diye yani insanlara ne olursa olsun bekarsan neden evlenmiyon evliysen neden bebk yok dullsan nasıl yaşıyon diye sorarlar cahilller cahilkaydirigubbakcemile3

Hepinize hayırlı cumalar

Haftasonu olamayacağımdan şimdiden bayramınızı kutlamak istedim.Çok mutlu,huzurlu,sağlıklı bir bayram geçirirsiniz inşallah...

Hepinizi özledim....

selam kızlar hem hayırlı cumalar hemde hayırlı bayramlar olsun insallah...

hepinizi çok seviyorum bayramda moralleri depolayıp geri gelin tamam mı sonra birer birer baslasin bebisler gelmeye ama once dilkalmaninki insallah cumartesi guzelce katlıyacak canım sonucun....

slm kızlar.hayırlı cumalarr.bayramda burda değilim o yüzden hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun .dikalmancım inşallah seninde değerin katlanırda bayram sonrası hepimiz dahada mutlu oluruz cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…