Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım hoşgeldin......hakkında hayırlısı olsun.........

arkadaşlar herkese slm..
dikalman ,dualarım seninle dilerim pazartesi senin ve eşinin en mutlu günü olur ..
ben pek giremiyorum malesef iğnelerle birlikte sancılarım da arttı ...sürekli ağrı kesici alıyorum ..

hayırlı cumalar iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben bugün yoktum gezmeye gitiim ama çok güzel şeyler kaçırmışım hepiniz burdaymışsınız neyse gene yakalım bir gün herkesin bayramı hayırlı olsun hoşçakalın

arkadaşlar herkese slm..
dikalman ,dualarım seninle dilerim pazartesi senin ve eşinin en mutlu günü olur ..
ben pek giremiyorum malesef iğnelerle birlikte sancılarım da arttı ...sürekli ağrı kesici alıyorum ..

canım geçmiş olsun.......niye sancıların arttıki.......sordunmu dr.a......

canım .....bende saat 3 te alışverişe bir çıktım ezan okunurken eve girdim........çok yorulmuşum.......

canım geçmiş olsun.......niye sancıların arttıki.......sordunmu dr.a......

evet canım ,
ilaçlar ostöröjen hormon seviyesini üst düzeye çıkardığı için benim endometriosiziim de üst seviyeye çıkıyo dolayısıyla kistlerde bayram ediyolar..bi nevi besleniyor gibi bişey yani şahin bey olucak diyo katlanmak zorundaymışım.. yumurtalık rezervinin zarar göreceğini düşündüğünden laporoskopi yi şu an için önermedi ..arkadaşım aslında umutsuz bi vakayım ama CENABI ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ..hayırlsı neyse o olur inş.

yok canım ya.......öyle deme .......ümitsiz vaka falan..........bende daha önceden doğum yaptığım için en ümitli vakalardandım ama olmayınca olmuyor........bakarsın seninki ümitsiz derken oluvermiş.......onu RABBİM biliyor canım......

pinkim,bluesuum siz beni görmüşsünüz,ben sizi görmeden çıkmışım.Test için pazartesiyi bekleyeceğim.Aslında bugün istedim ama eşim olmaz dedi.Doktor pazartesi dediyse pazartesi olsun dedi.Açıkçası benim de tembelliğime geldi,oturdum evde.

yarenb lütfen kendini ümitsiz vaka görme.Allah o kadar büyük ki...Bir bakmışsın 2-3 tane arka arkaya olmuş çocuğun.Bir öğretmen ablama evlenmeden önce doktorlar senin çocuğun olmaz demişler.Oda nişanlısına demiş,Nişanlısı da ya senin değilde benim çocuğum olmasaydı sen beni bırakırmıydın diye sormuş,sonra evlenmişler.Evlendikten 1 sene sonra hamile kalmış,doğurana kadar inanmadım çocuğum olacağına demişti.şimdi 3 çocuğu var.

Hiç birimiz ümitsiz vaka değiliz.Sadece biraz uğraşması gereken kişileriz.Sabrımızda,gayretimizde olduktan sonra her zorluğun üstesinden geliriz evvelallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…