- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.181
Herkese merhaba. Biz de Bursa Acıbadem de karar verdik. Bayramdan sonra Şahin Bey'den randevu aldık. Hastane ve Şahin Bey akkında okudugum şeyler içimi rahatlattı. Görüşmek üzere. Herkes bebişine en kısa zamanda kavusur umarım.
arkadaşlar herkese slm..
dikalman ,dualarım seninle dilerim pazartesi senin ve eşinin en mutlu günü olur ..
ben pek giremiyorum malesef iğnelerle birlikte sancılarım da arttı ...sürekli ağrı kesici alıyorum ..
nasılsın bluecum
hayırlı cumalar iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben bugün yoktum gezmeye gitiim ama çok güzel şeyler kaçırmışım hepiniz burdaymışsınız neyse gene yakalım bir gün herkesin bayramı hayırlı olsun hoşçakalın
canım geçmiş olsun.......niye sancıların arttıki.......sordunmu dr.a......
evet canım ,
ilaçlar ostöröjen hormon seviyesini üst düzeye çıkardığı için benim endometriosiziim de üst seviyeye çıkıyo dolayısıyla kistlerde bayram ediyolar..bi nevi besleniyor gibi bişey yani şahin bey olucak diyo katlanmak zorundaymışım.. yumurtalık rezervinin zarar göreceğini düşündüğünden laporoskopi yi şu an için önermedi ..arkadaşım aslında umutsuz bi vakayım ama CENABI ALLAH TAN ÜMİT KESİLMEZ..hayırlsı neyse o olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?