Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

gulsahc kendi derdime düştüm sana hoşgeldin diyemedim.Hoşgeldin canım.Tedavin hayırlı,uğurlu ve bol çocuklu olur inşallah....

Arkadaşlarım,yarın bayram.hepinizin bayramı mübarek olsun ve bu mübarek günler de Allah hepimize önce sağlık,sonra huzur,mutluluk ve hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bebişler nasip etsin inşallah.Hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haklısın tatlım sonuna kadar haklısın..) buğün kontrolüm vardı ..hemşire hanımda bir çok endolunun kistlerle beraber hamile kaldığını söyledii... canım çok yandığı için kendimi de doğru dürüst ifade edemiyorum... çokkk sancımm var çokkk git gide artıyooor..

dikalman cım
şahin beyden önceki dr.umda bir doğum yaparsam endometriosis odaklarının temizleneceğini ve arkasından tedavisiz bile hamile kalacağımı söylemişti.. ha bi güzel haberde gebe kalırsam sancılarım azalıcakmış.:1hug:

iyi bayramlar kızlar hepinize...

cennetim ben çıkmışım sen yazmışsın şimdi gördüm. nasılsın canım iyi misin?

dilkalman canım hayırlısı pazartesi inşallah güzel haberlerle gelirsin. kaçta yaptıracaksın testini?

kızlar selam hayırlı akşamlar iyi bayramlar nasılsınız dilkalman canım hakkında en hayırlısı neyse o olsun tatlımm dualarım seninle hayırlısıyla inşş

DıLKALMANCIM NASILSIN ? TESTıNı ÇOK MERAK EDıYORUM TATLIM RABBıM HAYIRLISINI NASıP ETSıN HOŞÇAKAL KIZLAR ıYı BAYRAMLARopuyorumnanaktan

arkadaşlarım merhaba,beni merak ettiğinizi biliyorum ama her test günü akşamında anneme gidip yemek yediğimiz için ancak bu saatlerde size yazabiliyorum.Evet canlarım bugün testimi yaptırdım ve sonuç katlanmış....188 olmuş.Şahin Beyi aradım,güzel artmış,sizde hamilelik var dedi,ama Cuma günü testi tekrarlayalım dedi.Anlayacağınız ben kendimi daha hamile olarak göremiyorum,doktorum da görmüyor galiba..

Bu değerlere gelebildiysem sizin dualarınız çok etkili oldu,buna inanıyorum.Lütfen dualarınızı esirgemeyin.Beni şu anda hamile kabul edermisiniz bilmiyorum ama Hamilelerin duası kabul olur derler,Bende hepinizin hamile kalmanız ve sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü çocuklarınız olması için dua ediyorum....Allahım hepimizin emeklerinin ve dualarının karşılığını versin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim tebrik ederiiiim :teytey: :teytey:
dedim sana gec tutunmustur yaramaz bebiş diye dimiiiiii
ayyy var ya cok sevindim canım hadi bakalım bu bayram sizin bayramınız olsun insallah

allahım dualarımızı bir kez daha kabul et ve saglikla tamamına erdir insallah... kucağına alıp opup koklamak saglıkla buyutmek de nasip olsun insallah

günaydın arkadaşlar,,dikalman tebrik ediyorum canım ..rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin inş.çok sevindimmm çokkalkisalkisalkis:teytey::teytey:bende dün kontroldeydim her şey yolunda ilaçların dozu düşürüldü.

dilkalman.......canım yaaaa........süper........çok sevindim........tebrik ederim.......... ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.........opuyorumnanaktan

HAYDİ KIZLAR TOPİKTE HALAY VAR NERDESİNİZ

DİKKALDIRIM ÇOK ÇOK TEBRİKLER

HALAYA GELİN KIZLAR BAYRAM HEDİYESİ GELDİ

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

mumu.....burdayız kız.......momi de burda..........hani hamiş kızımız...... tabii rahatladı bugün gezip,tozmaya çıktı kesin........

hadi kızlar iyi bayramlar tam bayram oldu hem dilkalmana hem bize.... :sm_cool: :sm_cool:

:teytey: :teytey: :teytey:

iyi gecti canım abimler geldi ankaradan 2 yasinda dunya guzeli bir yigenim var onu sevdik oturduk butun bayram. simdi ayagimi uzattim dinleniyorum dizimi biraz zorladım cok kotu oldu. artık iyilestirme zamanı.

sen nasılsın canım senin nasıl gecti bayramın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…