- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.221
arkadaşlarım merhaba,beni merak ettiğinizi biliyorum ama her test günü akşamında anneme gidip yemek yediğimiz için ancak bu saatlerde size yazabiliyorum.Evet canlarım bugün testimi yaptırdım ve sonuç katlanmış....188 olmuş.Şahin Beyi aradım,güzel artmış,sizde hamilelik var dedi,ama Cuma günü testi tekrarlayalım dedi.Anlayacağınız ben kendimi daha hamile olarak göremiyorum,doktorum da görmüyor galiba..
Bu değerlere gelebildiysem sizin dualarınız çok etkili oldu,buna inanıyorum.Lütfen dualarınızı esirgemeyin.Beni şu anda hamile kabul edermisiniz bilmiyorum ama Hamilelerin duası kabul olur derler,Bende hepinizin hamile kalmanız ve sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü çocuklarınız olması için dua ediyorum....Allahım hepimizin emeklerinin ve dualarının karşılığını versin inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:
slm momi ,iyim canım çok şükür...merional kullandım ...300 mg la başlamıştık 225 mg düşürüldü..dünde bıraktım...2 gündür yalnızca cedotrite yapıyorum ..bu aakşamda çatlaatma iğnemi vurulucam cumaartesi büyük günyaren canım ne alemdesin nasıl gidiyor tedavi. dilkalmanın sevincine daldık seni unuttuk sanma sakın.
merak ettim bu arada sen hangi ilacı kullanıyorsun. dozajı dusurduk yazmıssın kactı kac oldu?
iyim bluesu , cumartesi toplanıcak heyacan başladı..yaren........evet canım ya........sen şu anda ne aşamadasın.........nasıl gidiyor.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?