Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

güzel geçiyor canım.......şu anda şehir dışındayız..........dizinede dikkat et canım..........hiç kıvırma .......ofistede masanın altına yeni bir çöp kutusu al.......bacağını oraya uzat öyle otur canım.......eşim 1 yıl boyunca öyle korudu ve şimdi şu an iyi..........sende kendine dikkat et.......

canlarım günaydın....
inşallah çok güzel bir bayram geçirmişsinizdir.....

Oh be nihayet
Rabbime şükürler olsun...
Canım dilkalmanım hamile işte....
Asıl bayram bu işte

yaşasıınnnnnnnnnnn:teytey: :teytey: :teytey:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canım ya rabbim büyük bak seni gördü ilk önce hayırlı olsun allah inşaalllah tamamına erdirsin çok sevindim ne güzel anne olmak bayramın en güzelini sen yaşadın canımsositososito:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

dilkalmancım hayırlı olsun canım güzel haberi verdin bize artık sıra bizde:) çok sevindim canım ya:ecrin_bebek:zemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2sositososito:lepi:yerimsenibensüprizzzzzhihoyyyt:CüvCüv:alkisalkisalkis:içelim::sm_cool::teytey::dance::1hug:

slm kızlar tatilden akşam geldik.süper bir bayramdı.geldiğim gibide güzel haberler duydıum burdan.dikalmancım ne kadar sevindim anlatamam cnm.allah kucağınada hayırlısıyla almak nasip etsin.bizlerede umut oldun cnm.çok öpüyorum seniii.....

yaren canım ne alemdesin nasıl gidiyor tedavi. dilkalmanın sevincine daldık seni unuttuk sanma sakın.

merak ettim bu arada sen hangi ilacı kullanıyorsun. dozajı dusurduk yazmıssın kactı kac oldu?

arkadaşlarım çok teşekkür ederim.Daha ben kendimi hamile göremiyorum ama sizin sevinciniz beni çok mutlu ediyor.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.ınşallah hepimizin kucakları sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlarla dol:Saruboceq:sun.

bende sana laf atacaktım şimdi
iyiyim canım iki gündür koşturmaktan dinlenemedim. annemin hastanede işleri vardı iki gündür onları hallettik. üzerine bir de grip oldum kafam kazan gibi şimdi.

kızlardan böyle güzel haberler geldikçe iyi olacağım inşallah.

sen nasılsın bluecum

yaren canım ne alemdesin nasıl gidiyor tedavi. dilkalmanın sevincine daldık seni unuttuk sanma sakın.

merak ettim bu arada sen hangi ilacı kullanıyorsun. dozajı dusurduk yazmıssın kactı kac oldu?
slm momi ,iyim canım çok şükür...merional kullandım ...300 mg la başlamıştık 225 mg düşürüldü..dünde bıraktım...2 gündür yalnızca cedotrite yapıyorum ..bu aakşamda çatlaatma iğnemi vurulucam cumaartesi büyük gün ) sende grip olmuşsun geçmiş olsun canım kendine dikkat et.Ayağın nasıl?

yaren........evet canım ya........sen şu anda ne aşamadasın.........nasıl gidiyor.......
iyim bluesu , cumartesi toplanıcak heyacan başladı..)

canım bende iyim.......bizdede bugün okul tel aşı vardı........bir hafta gider bu telaş.........sanada ,annenede geçmiş olsun......

amiinnn canım ... inşallah en kısa zamanda hepimizin dilekleri gerçekleşir..dikalmandan sonra ben varım sanırım daha başlayan olmadı dimi?.. dularınızı eksik etmeyinn arkadaşlar.

arkadaşlar , ben sormayı unuttumda yumurta toplama işleminden sonra yolculuk yapmak etkilemez değilmi??..tavsiyelerinizzz varmıı? ..her hangi bişeye dikkat etmem e gerek varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…