Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yarencim canım yumurta toplama işlemine giderken de transfer için giderkende kokulu ürünler, parfüm kolonya vb. kullanma. yumurtaları sonra embriyoları etkileyebiliyormuş.

toplamadan sonra araba yolculuğu yapmanın bir sakıncası yok. zaten 2-3 saat hastanede kalacaksın. yalnız ben uyandığımda çok üşümüşüm ağrım da vardı ayaklarımı bacaklarımı iyice örtünce geçmişti. unutma istersen havalar serinledi yaz gibi değil.

cumartesi için bol şans canım sana inşallah kaliteli sağlıklı olur yumoşlar ve güzel emb.lar olur canım...

dualarımız seninle

ne güzel büyük gün gelmiş rabiim yardımcın olsun bende yaşadım o müthiş heyecanı gerçekten rabbim büyük bol dua et tatlım benim olmadı ama inş.senin olur

sağol momi,tavsiyeelrin için çok teşk ediyorummm...kalın çorap götüreyim bende çok üşüyorum ayaklarımdan

iyi akşamlar yarenb nasılsın canım?
teşekkürler cennetimm, ben iyim bildiğin gibi cumartesi yumurtalar toplanıcak ... sen neler yapıyorsunn?tedaviye başlamıycanmı??

yarencim......ben opu işleminede,transfere de giderken eşofman giyiyorum ve yanımada dediğin gibi kalın çorap alıyorum.......çoraplarımı hemen eşim giydiriyor..........eşofmanda kottan yada diğer pantolonlardan daha rahat oluyor işlemlerden sonra........

selam kızlar hayırlı günler hayırlı cumalar nasılsınız ben iyiyim çok şükür.
yarencim yarın dualarımız seninle hayırlısıyla yumoşları toplatda gel inşşbol bol bölünüp bebişler olsunlar hayırlısıyla

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize..yarencim hadi bakalım büyük gün geldi güzel hbrlerini beklioruz sennde..sanırım bende başlıcam ikinci tedavime..eşim beklemeyelim dio bian önce yaptıralım olursa olur dio..siz ne dersiniz şahin bey kilo vermem gerektiğini sölemişti 3 kilo verdim buarada..istedğiniz zaman başlarız demişti...ne yapım bi akıl verin bana

hayırlı cumalar şekerler bugün rabbim dualarımızı kabul etsin yarencim ben biraz ara vermek istiyorum kısa bir süreliğine hem maddi hemde maneviten iş arıyorum bakalım bulabilirsem rahatlıcam bide kilo vermem gerek iğneler ve bünyemden dolayı kilo aldım iğneler yapmıyo deselerde benim iştahımı dahada açtı açıkcası neyse hayırlısı allahtan umarım yarın gayet iyi geçer kızların dediği gibi üşüyosun biraz sancın oluyo yatarak hepsi geçiyo gerçi benim çok kötü olmuştu ancak ağrı kesici iğneyle beni aya kaldırdı şahin bey o ayrı konu sağ yumurtalığımda problem oldugu için zorlamışlar tabi bana dönüşü kötü oldu hemen toparlanamadım neyse sen beni boş ver sakin ol zaten narkozu alınca oo kuş gbi olcan ben bayılıyorum narkoz yapılınca ooo tüm dünya sanki benimkaydirigubbakcemile3korkma çok basit ve kolay hadi bakalım hayırlısı dualrım seninle öptüm bye:Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar..........bugün nasılsınız,iyisinizdir inşallah..........samurum sen çok iyisin galiba.....ALLAHdaim etsin.........

yaren.....merhaba canım.......çatlatmayı vurundun akşam .........ALLAHTAN hayırlısı olsun........kaliteli yumoşların olsun inşallah........

Arkadaşlar bluesu, justing, halidem ,cennetim,momi ,hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorumm..
halidem maddi manevi hazır hissediyosan neden olmasın hemen başla derim
cennetim ayıptır sorması ...kaç kg ile başlamıştın tedavineee ??.. bence bu kadar kısa sürede 3 kg bayağı iyi vermişsinnn..
diklaman canım....heyacanla bekliyoruzzz.. haberdar etmeyi unutma .:1hug:

inşaallah bluesuu... hepizin dileği bu.. kalplerimiz kim tedavideyse onun için atıyor..
canım kolye ,küpe gibi takılarında çıkarılması gerklimiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…