Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

selam pinkim ..güzel dileklerin için teşşekkürlerrrr..hadi ama arkamdan başlayınnn tedaviyee.
halidem şu kg işini sana sorucaktım yanlışlıkla cennetime sormuşum.. kaç kg ile başladınki ?

canım çok dikkat et......unutupta deodorant ,parfüm,gibi kozmetikler asla sürme........ben ilk denememde evde hazırlanırken unutup sürmüştüm........eşim dedi sen ne yaptın.......sonra tekrardan duşa girdim.......bem nemlendirici krem dahi sürmüyorum.......

canım....ameliyathaneye girerkende içinden bildiğin duaları oku........mesela iş kolaylığı için........RABBİYESİRİ oku.......

transfer embriyonun gelişmesine bağlı canım......2,3,4.5 bu günlerin hepsinde olabilir........embriyolog seni arayıp bilgi verecek.........

YARENCıM 85 kiloyla başladım ilkinde yumurtam oluşmadı ama allahtan sadece o ay için geçerli bi durummuş testte bi sorun çıkmadı şuan 84üm.önümüzdeki hafta adet olucam eşimde madem olucaksın başlayalım tekrar vakit kaybetmeyelim dedi ama kararsızım

our canım okuycam.. bak bende iki gündür bi duya başladdım seninlede paylaşayım okumak isterseni ... bu kuranda t 17.cüzün başlanğıcı oluyo..embiya suresi ..hayırlı ve salih evlat için ...hamilelikte her gün okunması çok iyimiş.

halidem.......aklını karıştırmak istemem canım ama.......kilonun da önemli olduğunu araştır istersen bi netten........bir gün bekleme salonunda sohbet ettiğimiz bir bayan vardı ve kiloluydu.......şahin bey onada kilo ver demiş.........ama tabiiki karar sizin......en azından iki ay için bir diyetisyene gitsende kilo verip başlasan daha iyi olmazmı.........

halidem hg canım, hakkında hayırlısı olur inş..kilolara takma bence hepimiz aldık bebekleriizden ssonrada el birliği ile veririz inş.)
bluesuu bende yumurtaaa çokkkk)) ama kaliteli çıkıcakmı bu önemliii benim için ...kistlerin kaliteyi düşürme ihtimali çok yüksek

haklısın bluesuu bende öle düşünüyorum ama eşim başlayaım dio 80e düşsem süper olucak.ilaçları falanda değiştiricekmiş zaten şahin bey bakalım

halidem......benim eşimde 3.cü denemede son diye karar vermiştik.........şimdi hemen 4.cüyü yaptıralım diyor.....ne diye bu kadar ısrarcı oluyorlar anlamadım......ben birde histereskopide olucam.......operasyonlarım 3 e çıkıyor.........eşim hiç ara vermiyelim diyor.........ben eşimi 10 yıldır çocuğumuz olsun diye bekliyorum.....şu cümleyi şöyle açıklıyayım.......bizde sorun eşimin sperlerini kalitesinin düşmesinden dolayı tedavi oluyoruz .....15 yıl öncede oğlumu dünyaya getirmek için eşim tedav i görmüştü ve ben öyle hamile kaldım.........oğlumuz 3 yaşındayken korunmayı bıraktık olmadı.......eşim tedavisini yine oldu olmadı......dr.lar eğer çocuk istiyorsanız tüp bebek yaptırın dediler......ama eşim aman olursa olur,olmazsa olmaz dedi ve bugüne geldik..........yani aradan 10 yıl geçti........şimdide 1 yıl içinde 1 aşılama 3 tüp denedik ........eşim yine devam diyor........

arkadaşlar tabiki kg da önemli ama bence herşey nasip kısmet işi...eltimin ilk evliliği ve su an 1,5 yıllık evliler ....41 yaşındaa..95 kg daa .. bi düşük yaptı arkasından yine hamile hiç tedavi felan görmeden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…