Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

halidem.......tabiiki canım ......herşey nasip ikısmetle.........kısmetinde varsa hamile kalırsın..........mesela bizim tedavi protokolu çok güzel gidiyor.......şahin beyde,lale hanımda çok umutlu konuşuyorlar.........hamilede kalıyorum......ama malesef.........araştırılıyor yine bir sebep yok........

evet canım seninde sınırdaa...malesef hepimizde bu dert var... :-( ben kg vericem diye ilk yıl çocuk yapmadım .. şimdi çok pişmanım keşke korunmasaydımm diyorum.

neyseki senin bi oğluşun var ALLAH BAĞIŞLASINN ona sağlıklı uzun ömürler versin..
halidem senin kaçyıl oldu?

bakalım günler ne göstericek eşim tedavi oldu benim mikrotese ameliyatına girdi spermde bulundu şükür donduruldu şuan yani bana bağlı kalan herşey ve şahin beye...

canım osman hocayla görüşmedim........ben bu hafta nöroloji dr.uma gitmek istiyorum.......ben panik atak hastasıyım.......bu 3.cü denemeden sonra kendimi iyi hissetmedim.......bi tedavi göreyim diyorum......eşimde sen bilirsin ama bence sen iyisin diyor........kullandığım ilaçlarıda teyzemin oğlu eczacı,kullanma diyor.......bu ilaçların bir sürü yan etkileride varmiş........bende çok kararsız kaldım........

kızlar siz daha yolun başındasınız........yaşınızda genç tabiiki ........benim bir arkadaşım 15 yıl uğraştı çocuğu olsun diye.......sonunda 3 yıl önce tüp yaptırdı ve şu anda ikizleri var........ama bu dediğimi yanlış anlamayın sakın........inşallah sizin bu denemelerinizde olur..........

kızlar ben çıkıyorum........abimin eşi çağırmiştı ......namaz kılıp geliyorum demiştim.........hoşçakalın.......kendinize iyi bakın.......

hımm anladım canım .. geçmiş olsun..sağlığınla ilgili ne yapman gerkiyosa daha iyi bilirsin acele etme ozaman.. ilaçların yapıcağı tahribatı da düşünmek lazım...

ben daha önceki denemelerimde 60- 61 kg dım bisürü kilo aldım negatiflerle birlikte veremiyorumda şimdi 73 kg kilom boyumsa 1.68

selam canlarım selam dostlarım hayırlı cumalar hepinize.

haber vermek icin ancak fırsat bulabildim. günün haberi benden size.

HAMILEYIIIIMMMM... Doğal yoldan kalıvermişim farkında bile değilim. Rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor sen azıcık istiyor denizde bir kum kadar dua ediveriyorsun o engin rahmetiyle mucizesini yaratıveriyor. hemde benim gibi bir tüpü tamamen tıkalı diğeri işlevini göremeyen ileri seviyede endosu olan biri için bile.

4 hafta 3 gün dedi bugün şahin bey. kesesini gördük 10 gün sonra kalp atışını da görebilirmişiz sağlıkla büyürse.

tedaviden sonra adet günlerimin düzeni bozulmuştu biraz. 31 günde olmuştum bir öncekini. bununda 31. gününü yani bugünü bekliyordum. akşam adet söktürücü birşeyler almadan önce hadi dedim garanti olsun nasıl olsa tek çizgi ama göreyim içim rahat olsun öyle alayım ilacı diye. yaptım testi bıraktım o kadar eminim ki negatif olacağında dönüp bakmadım bile. banyodan çıkarken aaa ben test yapmıştım dedim ve baktım ki çift çizgi

aylardır görmek istediğim bir türlü görmek nasip olmayan çift çizgi. hemen hastaneye koştuk kan tahlili için değer 3000lerde. bugünde keseyi gördük.

hiçbiriniz ama hiçbiriniz nolur dualarınızı bırakmayın. daha 41 meryem suresini okumayı bitirmeden kalmışım hamile. rabbim göndermiş emanetini. inşallah sağlıkla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi de nasip eder.

ümidinizi kaybetmeyin. olmuyor ben hamile kalamayacağım dediğiniz anda gönderiyor rabbim.

hala inanamıyorum ama kesenin ultrasonu var yanımda baktıkça bir ağlıyor bir gülüyorum.

darısı hepinizin başına canlarım hepinize ayrı ayrı dualarım bundan sonra. rabbim beni sevindirdi sizleri de sevindirecek sırayla inşallah...

ALLAHIM sen çok büyüksün:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım çok çok tebrik ediyorum hayırlısıyla geldi bebeğin bak ne güzel oldu ALLAHIM bizede nasip et inşş hayırlısıyla inşş:Saruboceq::Saruboceq:
:dance: :dance: :dance::teytey: :teytey: :teytey:

momi..........kız sen ne diyorsun........aman ALLAHIM ne büyük mutluluk..........ayyyyyy.......kendimi günlerdir böyle mutlu hissetmemiştim..........canım çok tebrik ederim........ALLAH sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…