Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momi......diğer topiclerde bazı arkadaşlar hamile kalınca ayrılıp gidiyoprlar buralardan.........doğurana kadar buralardasın........hatta ondan sonrada burdasıntamammı........anlaştık.......okey........vereliniortak

momi bu ne kadar güzel bir haber.Allahım çok mutlu oldum.Allah nazardan saklasın.
Bizi de çok mutlu ettin.ışte şimdi horon zamanı....:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

yarencim sıra sana geldi.ınşallah yarın kaliteli yumoşların olacak,ondan sonrada kaliteli embriyoların olacak canım...Hiç merak etme hepsi göz açıp kapayana kadar geçecek.Merak etme canım...

Kızlar sırayla hamileler gelmeye başladı,topiğimiz hareketleniyor.Maşallah maşallah Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

annemlere gittik haberi vermeye yeni geldim kızlar bende çok mutluyum hala tam inanamıyorum. kalp atışını görene kadar biraz daha bekleyeceğiz ama bugünümüze çok şükür rabbim dün akşam öğrendiğim gibi kendimi şükür secdesinde buldum. çok şükrettim rabbime dualarımızı bu kadar çabuk kabul etti diye.

her duamda sizde vardınız. bundan sona da olacaksınız hiç merak etmeyin buralardayım hepinizin hamile haberini alıncaya kadar bir yere gitmiyorum. :))))

yemin ederim sevinçten ağladım ne güzel haberler duyuyoruz bu aralar.allahım bu dualarımızı kabul edicek inşallah.momicim şu meryem süreside ne? yazarmısın ?

bluesuum momi ye o kadar sevindim ki kendimden bahsetmeyi unuttum.ben tahlil yaptım.sonuç 1182 çıktı.Şahin bey kurtarıyoruz sanıyorum dedi.Salı günü bir daha test yaptırın,Sonra gelin,büyük ihtimalle keseyi görürüz dedi(ınşallah inşallah:Saruboceq::Saruboceq:)Benim bebek oldukça nazlı olacak gibi geliyor.Çünkü son adet tarihime göre bugün 5 haftalık olması lazım ama kan değerleri yavaş yavaş çıkıyor.Hadi hayırlısı inşallah.

justingcim merhaba canım.Ben cevap vereyim.Kurandaki Meryem suresini 41 gün boyunca hergün 1 kere okuyorsun.Adet olduğun zaman senin yerine başkası okuyacak,HERGÜN OKUNMASI ŞART canım

canım darısı senin ve isteyen bütün arkadaşlarımızın başına inşallah.:Saruboceq:Hatta tanımadığım,diğer topiklerde yazan arkadaşların başına inşallah.:Saruboceq:

canım meryem suresini hem ablam duymuş hemde ben burada 5 yıl 2 kez tüp deneyip olmayan birinden öğrenmiştim. o arkadaşımızda 2 negatiften sonra kendiliğinden 2 kez hamile kalıp doğum yapmış 3. bebeğine hamileydi tedavisiz.

meryem suresini 41 gün okuyorsun. sen adetliyken senin niyetine ve senin yerine başka biri okuyor benim annem ve ablam okudu. adetin bitip temizlenince sen okuyorsun yine. 41. gün bittikten sonra 3 gün oruç tutuyorsun benim oruçlar ramazana denk geldiği için ikisine birden niyet etmiştim. bu arada meryem suresinin 58. ayeti secde ayetiymiş bana da dilkalmanla samurum söylemişti. tilavet secdesi yapıyorsun istersen onu özelden yazarım ayrıca. her okuduğunda sadece bir kez secdesi var.

ama her gün bu sureyi okurken rahman ve fetih surelerini de çok okudum. rahman suresinin 29. ayeti "huve fi şe'n" diye biten ayette durup allahtan dileğini isteyip okumaya devam ediyorsun. bol istigfar ettim ve her duada mutlaka salavat okudum. boyle daha kabul edilirmiş dualar.

canım cok sevindim cok guzel artmış sonucun. hiç merak etme geç tutunmuştur senin bebiş ondan nazlıdır. inşallah sağlıkla gelecek içini ferah tut

dilkalman........süper yaaaaaa........ayyyy....canım sanada çok sevindim........evet evet kurtardın canım.......ALLAH sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.........

dilkalman........canım değerin 1500 ü bulunca ki,o gün daha fazlası olur........kese görünüyor........inşallah onuda göreceksin canım.......:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…