Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

momicim allah inş.duaların karşılığı olan bu mucizeyi tamamına erdirsin dün acaba mı derken demekki gerçekmiş çok sevindim şimdi bile ağlıyorum eşimle okuduk ona anlatmıştım momi bugün çok mutlu neden diye tahmin yürütürken bu sabah eşim açtı pcyi beraber okuduk ve çok ağladık gerçekten bu mucize rabbim bizede nasip etsin benimde yeni reglim bitii meryem suresine bende başlıcam regli olunca eşim devam etcek ne güzel şimdi sizi kıskandık valla tatlım hayırlı uğurlu sağlıklı ve en önemlisi huzurla büyüt bebegini hoşçakal kendine dikkat et tamam gözüm hep üstünde ona görekaydirigubbakcemile5

momicimmmmm hayırlı olsun canım benim:) şimdi okudum içim içime sığmıo walla çok sevindim canım ya...süper iki bebişimiz oldu yaşasınnnnnzemuszemus

cennetim canım darısı başınıza olabiliyormuş demek ki kendiliğinden de vakti zamanını bekliyor rabbim. allah hiç bekletmeden en kısa zamanda en kolay yolundan eşinle sana da versin mucizenizi sağlıkla gelsin kucağınıza.

temmuzda negatif sonucu alınca çok üzülmüştük eşimle ama hiç isyan etmedik umudumuzu kaybetmedik bak mükafatı ne güzel ne kolay verdi güzel rabbim.

darısı başınıza canım benim.

Son düzenleme:
momicimmmmm hayırlı olsun canım benim:) şimdi okudum içim içime sığmıo walla çok sevindim canım ya...süper iki bebişimiz oldu yaşasınnnnnzemuszemus

canım benim daha çok bebeklermiz olacak bu topikte bak başladık sırasıyla....

hepinizin tek tek hamileyim haberlerini kutlayacağız inşallah burada.... hepimiz ayrı ayrı halaylar çekeceğiz inşallah

pinkim,samurum,cennetim,halidem,yarenim ,justinim........nasılsınızkızlar.......inşallah sırayla hepimiz hamile kalıcaz.......benim çok moralim düzeldi bu güzel haberleri alınca........artık inanıyorumki hepimiz sırayla RABBİMİN izniyle hamile kalıcaz........vereliniortak

slm kızlar.pazartesiye şahin beye randevu aldım.bizde tanıyalım bakalım şu şahin beyi.öngörüşme yapıcaz ama muayene etmek isterse etsin artık.baksın bakalım ne var ne yok.görmeyen kalmadı zaten bide o görsün bakalım.bugün başka bir arkadaşımında hamile haberini aldım.yumurtası çatlamıyordu ve deneme süresindeydi.doğal yoldan kalmış hamile.allah verince veriyo işte.inşallah bizede nasip olur.öpüyorum hepinizi..

neyseki senin bi oğluşun var ALLAH BAĞIŞLASINN ona sağlıklı uzun ömürler versin..
halidem senin kaçyıl oldu?

canım bu yazını atlamışım ..........OĞLUMLA İLGİLİ DUAN İÇİN........ AMİN,AMİN,AMİN........ALLAH hepinize o güzel yüce duyguyu,annelik duygusunu tattırsın........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…