Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justin......canım sizin sorun neydi tam olarak......

blue cim bizde sorun iki taraflı.benim rahimde problemler vardı hadi laparoskopi olduk ortadan kalktı ama yumurta rezervimde azalma varmış.istenilen büyüklükte değilmiş.eşiminde spermogramı değişken.inişli çıkışlı bir bakıyorsun 11 milyon bir bakıyosun 37 milyon.o yüzden tüp bebek yada aşılama demişti dr um ama aşılamayı düşünmüyorum hiç.

momi canım benim , hem şaşırdım.. hemde çokkkkk sevindimmm .. alkisalkisalkis:teytey::teytey: rabbim hayırlı, sağlıklı bi bebiş nasip etsin. ...büyük bi mucize yüce rabbim ol derse oluyor..ALLAH' IM kimsenin kucağını boş koymasın arkadaşlar..sabah sabah dikalmannın değerleri noluldu bi bakayım diye açtım..onunda güzel haberleri ayrıca mutlu ettiiii..
dikalmanım , senide çokk çok tebrik ediyorum..zorlu bi süreçten geçiyoruz hepimiz ..ama rabbim sabrını ve mükafatını veriyor..şükürler olsunkiii senin de değerlerin yükseldii.. darısı bizlere canım ..dularnızı eksik etmeyin.:teytey::teytey::dance:

sevinçten unutmuşum yazmayı )
22 yum. toplandı ..çok iyi dendi ama bakalım kaç tanesi kaliteli buğün belli olur..

yarencim çok sevindim canım.ınşallah hepsi kaliteli olup döllenirler.Öyle olursa belki bir kısmını dondurabilirler.Böylece ikinci üçüncü çocuk için iğnelerle uğraşmak zorunda kalmazsın...Haberi alınca bizi habersiz bırakma canım...

cennetiim sağol canım,ayağımızı sürüyoruz momi ile arkamızdan sizde gelin diye.İnşallah Allah hepimizin kucaklarını dolduracak.Önemli olan bizim sağlıklı ,huzurlı olmamız canım...

bluesuum sağol canım,iyiyim.Kendimi daha hamile olarak görmüyorum inanırmısın...Şahin Bey çok ümitlendirip,sonra kötü birşey ile karşılaşırsak yıkılmayayım diye herhalde hep yuvarlak cümlelerle konuşuyor.Bakalım salı günü testten sonra gittiğimde ne olacak,sanıyorum o gün daha netleşecek....

dilkalmancım güaydın haberlerinizi aldıkça daha bi mutlu oluyoruz...yarencim sennde gözün aydın diyelim artık 22 yumurta süper benimde okadar olur umarım başlaınca yine sonunda 1 tane derse yıkılırım

bu arada bluesuum sen neler yapıyorsun?Tekrar deneyeceksin galiba,ne zaman düşünüyorsun?ınşallah bu sefer olacak buna inanıyorum canım,sende inan.Moralini hep yüksek tut olur mu?

halidem günaydın canım....Moralini bozma lütfen,önemli olan kaliteli yumurtaların olması,bunların döllenebilmesi.Bunlarda olacak canım..sadece sen hep iyi ve kaliteli yumurtaların olacağını düşün.

Belki de kilo verince kendiliğinden hamile bile kalabilirsin.Bir yerde bunu okumuştum.Allahtan ümit kesilmez canım...

inşallah canım ya bakalım kasımda başlıcam bende hem biras kilo vermiş olurum diorum eşim hemen başlayalım dio ama ben pek gönüllü değilim sanırım...samuru bende görmüyorum ne zamandır ya

justing pazartesi günü senin için hayırlı olur inşallah.Bakalım Şahin bey ne diyecek,ınşallah hakkında hayırlısı olur canım...

halidem tedaviden önce ne kadar kilo verirsen tedavide ve sonra inşallah hamilelikte o kadar faydalı olur.Çünkü kilo pco hastalarında yumurta kalitesini etkiliyormuş.Yaşında genç canım,geç kalmak gibi birşey olmaz....Tabii sana kilo ver diyorum ama hiç kolay değil kilo vermek onuda biliyorum canım.

momim sen nasılsın canım?şaşkınlık devam ediyor mu?Sen bize Allahın mucizesini gösterdin,demekki canım senin vakti zamanın bu zaman ve doğal yolmuş.Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...allah seni nazarlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…