- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.361
inşallah dediğin gibi olur dikalmanım..a.syarencim çok sevindim canım.İnşallah hepsi kaliteli olup döllenirler.Öyle olursa belki bir kısmını dondurabilirler.Böylece ikinci üçüncü çocuk için iğnelerle uğraşmak zorunda kalmazsın...Haberi alınca bizi habersiz bırakma canım...
dilkalmancım güaydın haberlerinizi aldıkça daha bi mutlu oluyoruz...yarencim sennde gözün aydın diyelim artık 22 yumurta süper benimde okadar olur umarım başlaınca yine sonunda 1 tane derse yıkılırım
justing pazartesi günü senin için hayırlı olur inşallah.Bakalım Şahin bey ne diyecek,İnşallah hakkında hayırlısı olur canım...
saol bitanem.şimdiden heyecanlanıyorum ben.yine aynı sfrese girmek beni öldürüyor.daha önce bir aşılamam olmuştu.belki arada fark var ama yaşanan stres aynı.içimde kötü bir his var.eşimin ısrarıyla gidiyorum.bakalım nolucak.,
bu ay geçsin ondan snra canım biras kilo verdikten snra başlamak istiyorum.meryem suresinede başlıcam adetten snra inş
sevinçten unutmuşum yazmayı)
22 yum. toplandı ..çok iyi dendi ama bakalım kaç tanesi kaliteli buğün belli olur..
bluesuum sağol canım,iyiyim.Kendimi daha hamile olarak görmüyorum inanırmısın...Şahin Bey çok ümitlendirip,sonra kötü birşey ile karşılaşırsak yıkılmayayım diye herhalde hep yuvarlak cümlelerle konuşuyor.Bakalım salı günü testten sonra gittiğimde ne olacak,sanıyorum o gün daha netleşecek....
bu arada bluesuum sen neler yapıyorsun?Tekrar deneyeceksin galiba,ne zaman düşünüyorsun?İnşallah bu sefer olacak buna inanıyorum canım,sende inan.Moralini hep yüksek tut olur mu?
Arkadaşlar,ben de Şahin beye gitmek istiyorum.Çok methini duydum.Ama bazı çekincelerim var. Benim olursa tüp bebk 4.olacak ve histereskopi olmam gerekiyor. Histereskopi veya laproskopi fiyatlarını biliyormusunuz.sitede söylenmesinde sakınca yoksa yazbilirseniz sevinirim.
blue cnm biz şahin beye öngörüşme için gidiyoruz ama sanırım onlada devam edicez.benim motive olmaya ihtiyacım var e bu adamda iyi motive ediyo diyosunuz.herhalde ona devam edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?