Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

inşallah dediğin gibi olur dikalmanım..a.s
bizimde gönlümüzden geçen bu..

dilkalmancım güaydın haberlerinizi aldıkça daha bi mutlu oluyoruz...yarencim sennde gözün aydın diyelim artık 22 yumurta süper benimde okadar olur umarım başlaınca yine sonunda 1 tane derse yıkılırım

sağol halidem ,
moralini yüksek tut canım inşallah bu sefer senin içinde her şey daha güzel olucak.:1hug:

yarencim süperr.az yumurtlamamışın kız...hayırlısıyla transferinde olur bebelerin sana tutunur inşallah cnm..haberlerini bekliyoruz cnm...

justing pazartesi günü senin için hayırlı olur inşallah.Bakalım Şahin bey ne diyecek,İnşallah hakkında hayırlısı olur canım...

saol bitanem.şimdiden heyecanlanıyorum ben.yine aynı sfrese girmek beni öldürüyor.daha önce bir aşılamam olmuştu.belki arada fark var ama yaşanan stres aynı.içimde kötü bir his var.eşimin ısrarıyla gidiyorum.bakalım nolucak.,

canım......o köyü hisleri içimizden atalım........iyi düşünelimde iyi olsun inşallah herşey........hadi bakalım yarınki görüşme senin için hayırlı olsun........siz şahin beye karar verdinizmi......

bu ay geçsin ondan snra canım biras kilo verdikten snra başlamak istiyorum.meryem suresinede başlıcam adetten snra inş

canım inşallah sende kendiliğinden kalırsın hamile........bende ramazanda meryem suresini okumaya başladım ama ,bayramda regli olunca bırakmıştım......ama hiç ara varmemek lazımmış........ama neyse ben 41 i tamamlicam.......daha sonra tekrar başlicam.......

canım......insan evet kendini o ilk anda hamile hissedemiyor.......ama ne zaman bulantılar başlıyor,o zaman hissedersin........ve inşallahta kalp atışlarını duyduğunda....... evet......şahin bey hep yuvarlak cümlelerle konuşuyor....... ama canım bütün dr.lar böyleler.......taaki kötü bir durum olursa bir o durumu çok net konuşuyorlar.........çünkü 3 yılım dr.larla görüşmekle geçti......ama kendi adıma değil....... ....annemin ve kayınpederimin dr.larıyla.......her ikisininde hastalıkları ciddi hastalıklardı ve bir çok dr.la tanışmak ve muhatap olmak zorunda kaldım.......hatta cep tel.numaraları cebimde kayıtlı........telefonumun rehberinde bolca dr. noları var........o yüzden ben şahin beyi anlıyorum neden böyle konuştuğunu.....

bu arada bluesuum sen neler yapıyorsun?Tekrar deneyeceksin galiba,ne zaman düşünüyorsun?İnşallah bu sefer olacak buna inanıyorum canım,sende inan.Moralini hep yüksek tut olur mu?

evet canım eşim tekrar deneyelim diyor........insan galiba güzel sonuç alana kadar bırakamayacak.....biz bir kez aşılama yaptıralım dedik bu işe böyle başladık.......sonra hadi birkerede tüp yaptıralım,olursa olur,olmazsa olmaz dedik......ve 4.cü denemeye geldik........aileler bize kızmaya başladılar ve hatta kesinlikle artık denemeyin ,sizin çocuğunuz var diyorlar......annem kesinlikle yaptırma sağlığından olacaksın ,yaptırmanı istemiyorum diyor ........o yüzden bu denemeyi yaptırısak söylemicez......kurban bayramıda geçsin öyle yaptırırız diyorum eşime........ama bakalım kısmet.......hayırlısı......birde bu kez histereskopide yapılacak bana ,biraz benim işim bu kez uzun sürecek.......eğer histereskopiden birşey çıkmazsa,ondan sonra ne tetkik gerekiyorsa yaptırmayı düşünüyorum..........

blue cnm biz şahin beye öngörüşme için gidiyoruz ama sanırım onlada devam edicez.benim motive olmaya ihtiyacım var e bu adamda iyi motive ediyo diyosunuz.herhalde ona devam edicem.

bu arada bende akşam meryem suresine başladım.birşeylere umut bağlıyoruz ama buda bizi ayakta tutuyo.iki gündür pisikolojim pek iyi değil.tatilde unutmuştum bebek olayını.galiba ben hala tatil modundayım.ay çok güzel geçti tatil.bak gene aklıma geldi.neyse hadi görüşürüz...

Arkadaşlar,ben de Şahin beye gitmek istiyorum.Çok methini duydum.Ama bazı çekincelerim var. Benim olursa tüp bebk 4.olacak ve histereskopi olmam gerekiyor. Histereskopi veya laproskopi fiyatlarını biliyormusunuz.sitede söylenmesinde sakınca yoksa yazbilirseniz sevinirim.

merhaba erden.......benimde 4.cü denemem olucak kısmetse.......dr. banada histereskopi dedi.......ama daha henüz fiyatını sormadık........sende düşük olayı oldumu,yoksa hiçmi tutmadılar.......diğer denemelerini nerde yaptırdın........ALLAH yardımcın,hepimizin yardımcısı olsun.......

blue cnm biz şahin beye öngörüşme için gidiyoruz ama sanırım onlada devam edicez.benim motive olmaya ihtiyacım var e bu adamda iyi motive ediyo diyosunuz.herhalde ona devam edicem.

canım şahin bey sıcak kanlı,cana yakın bir dr.......insan çok çabuk alışıyor kendisine........hatta farklı yerlerde görüştüğümüzde hatır sorar ve sohbet eder bizimle......hatta eşime farklı dr.larında görüşlerini alalım diyorum.......ama eşim şahin beye devam diyor.......istersen sen git görüşmek istediğin dr.larla görüş ama şahin beye devam diyor.........bakalım ne yapacağız.......

herkese merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.şahin beyle ön görüşme yaptık sadece bizde.bu hafta arası yaptırdığımız testlerle başlayacağız tedaviye kısmetse...hergün yazdığınız mesajları okuyorum düzenli şekilde ve sizlerin yazdığını okuduktan sonra daha bir umutlu oluyorum...tedavi süreci biraz korkutuyor ve strese sokuyor açıkçası.daha ilk denememiz olacak, ve ben nasıl olacak hiç bilmiyorum..umarım allah hepimizin dualarını kabul eder...

CAMASD canım aramıza hoş geldin a.s
tedavin hayırlı olsun ...benimde ilk tüp tedavim şahin beye geçtim ...iyikide geçmişim şu ana kadar çok memnunum..herşey çok güzel eşimde çok ısındı ..ortam mükemmel yardımcı olmaları psikolojik olarak çok rahatlatıyo.. bu durumda ben inanıyorumki hepimizin hayalleri en kısa zamnda gerçekleşecek canım.

camasd aramıza hoşgeldin arkadaşım.Kararın ve tedavin hayırlı olsun.Tedavi sürecinde kafana takılan birşey olursa hepimiz seni cevaplandırırız hiç merak etme.Hiç çekinme canım olur mu?

yaren harika birşey bu...16 taneden 3 tanesini yerleştirirlerse geriye 10-12 kadarı kalır canım.Onları da dondurabilirler.hadi hayırlısı olsun canım...Transfer için birşey söylediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…