- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.381
transfer günü için daha bişey söylemediler.. gelişmelerine bağlıymış ....hepsi kaliteli olursa dediğin çok doğru .. çok umut verici fakat benim kistlerin kaliteyi bozma ihtimalininde oldunu söylemişti şahin bey .. bu bilgi henüz verilmedi ..sanırım embriyo aşamasında olması gerek.. .yaren harika birşey bu...16 taneden 3 tanesini yerleştirirlerse geriye 10-12 kadarı kalır canım.Onları da dondurabilirler.hadi hayırlısı olsun canım...Transfer için birşey söylediler mi?
sağol arkadaşım ,teşekkürlerrbu arada yaren 22 tanesinden 16'sının döllenmesi harika birşey doğrusu..hayırlısı olsun....
bluesuum sağol canım,iyiyim.Kendimi daha hamile olarak görmüyorum inanırmısın...Şahin Bey çok ümitlendirip,sonra kötü birşey ile karşılaşırsak yıkılmayayım diye herhalde hep yuvarlak cümlelerle konuşuyor.Bakalım salı günü testten sonra gittiğimde ne olacak,sanıyorum o gün daha netleşecek....
dilkalmancım güaydın haberlerinizi aldıkça daha bi mutlu oluyoruz...yarencim sennde gözün aydın diyelim artık 22 yumurta süper benimde okadar olur umarım başlaınca yine sonunda 1 tane derse yıkılırım
momim sen nasılsın canım?şaşkınlık devam ediyor mu?Sen bize Allahın mucizesini gösterdin,demekki canım senin vakti zamanın bu zaman ve doğal yolmuş.Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin...allah seni nazarlardan korusun.
momi........kız ikinci hamilemiz nasılsın........mutluluktan evdede duramıyorsun galiba..........:dance:
herkese merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.şahin beyle ön görüşme yaptık sadece bizde.bu hafta arası yaptırdığımız testlerle başlayacağız tedaviye kısmetse...hergün yazdığınız mesajları okuyorum düzenli şekilde ve sizlerin yazdığını okuduktan sonra daha bir umutlu oluyorum...tedavi süreci biraz korkutuyor ve strese sokuyor açıkçası.daha ilk denememiz olacak, ve ben nasıl olacak hiç bilmiyorum..umarım allah hepimizin dualarını kabul eder...
Arkadaşlarrr,
22 yumurtadan ...16 sı döllenmiş..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?