Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

çok teşekkür ederim herkese...ben biraz daha araştıralım desemde eşim şahin beyle görüştükten sonra kesinlikle burası dedi...umarım tez zamanda herkesin istekleri kabul olur

bluesuum histereskopi yaptırman güzel olacak,en azından düşüklerin sebebini öğrenebiliriz,böylece 4.denemede inşallah sonuca ulaşacağız,ben buna inanıyorum.ınşallah olacak canım.....

yaren harika birşey bu...16 taneden 3 tanesini yerleştirirlerse geriye 10-12 kadarı kalır canım.Onları da dondurabilirler.hadi hayırlısı olsun canım...Transfer için birşey söylediler mi?
transfer günü için daha bişey söylemediler.. gelişmelerine bağlıymış ....hepsi kaliteli olursa dediğin çok doğru .. çok umut verici fakat benim kistlerin kaliteyi bozma ihtimalininde oldunu söylemişti şahin bey .. bu bilgi henüz verilmedi ..sanırım embriyo aşamasında olması gerek.. .

bu arada yaren 22 tanesinden 16'sının döllenmesi harika birşey doğrusu..hayırlısı olsun....
sağol arkadaşım ,teşekkürlerr

yarencim ben ilk denemede progestan tableti kullanmıştım ama çok zor olduğu için 2.denemede crinone jel kullandım,en azından kullanması daha kolaydı,yardım edebilirsem sorabilirsin canım....

dilkalman canım valla ne yalan soyleyeyim benimde pek hamile olduğuma inanasım gelmiyor hala. bulantımız falan olup olmayacağı 10 gün içinde belli olurmuş. eğer bulantıda olmazsa karnımız şişmeye başlayana kadar şaşkın şaşkın gezeriz biz bu gidişle. :bbo:

dilkalmancım güaydın haberlerinizi aldıkça daha bi mutlu oluyoruz...yarencim sennde gözün aydın diyelim artık 22 yumurta süper benimde okadar olur umarım başlaınca yine sonunda 1 tane derse yıkılırım

halidem canım hiç merak etme sen sağlıklı ve az kalorili beslendiğin sürece hem kilo verirsin hem tedaviye alt yapı oluşturursun. şu yumurta sayısını kalitesini arttıran kürleri dene bence. bak ben tedaviye hazırlık olsun diye değiştirmiştim beslenme düzenimi belki onunda etkisi oldu hamile kalmamda.

hiç merak etme sağlıklı kaliteli olur hepsi inşallah

canım benim sagol rabbim hepimizi ve doğacak bebişlerimizi nazardan korusun inşallah.

şaşkınlık hala devam ediyor. arada kendimi inandırabilmek için eşime dönüp ben hamileyim şimdi bizim bebeğimiz mi olacak diye soruyorum.

bu haftasonu ailelerle paylaştık. tedaviyi ve hastalığımı bilenler benim gibi şok oldu oturup ağladık. bilmeyenlerde artık zamanı gelmişti oh ne güzel diye sevindiler.

bakalım bundan sonra sende bende kalp atışını bir görsek içimiz rahatlayacak inşallah.

momi........kız ikinci hamilemiz nasılsın........mutluluktan evdede duramıyorsun galiba..........:dance:

evet canım iki gündür ailelerle beraberiz her iki tarafada söyledik. herkes sevinçten pek mutlu... çok şükür bugünleri de gördük.

darısı hepinizin başına inşallaaaaaahhhhhhhh

camasd canım hayırlı olsun tedavin.... inşallah seni bebeğine kavuşturacak ekip şahin beyin ekibidir. bekletmeden kolaylıkla sana da versin bebeğini rabbim inşallah

Arkadaşlarrr,
22 yumurtadan ...16 sı döllenmiş..)

YUPPPIIIIIIII yarencim haber süper var ya çooook sevindim.

22 yumurta kız bu ne böyle kuluçka makinesi gibi olmuşsun maaşallah..

canım bence 16 embriyodan hem dondurma şansın hem blastokiste gitme şansın çok yüksek. inşallah blastokiste kadar gider embriyolarda hamiş kalma şansın artar inşallah canım benim...

bu arada tedavide progestan hap kullanmıştım yanıt alamadıysan bana yazabilirsin.

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

arkadaşlar çok hoşşunuz valla)
eee uzun zamandır çektiğim sancılar birazda bundandıı..neyseki yumurtalar çıkınca bi rahatladımki anlatamam..özellikle idrarımı yapamıyodum .. şu an çok rahatım şükürler olsunn.
momi , dikalman özeliniz açıksa ordan sordum ....progestanı kullanmayı beceremiyorummmklava:

justing haayırlı akşamlar arkadaşım,
momi yazmıştı okuyunca buğünde meryem ,fetih ve rahman surelerine başladım ..
sanırım sende yarın gidicen !! inşallah olumlu ve güzel haberlerle dönersin.

inş yarencim inşallah.bende akşam başladım meryem suresine.ayrıca mominin dediği gibi fetih ve rahman surelerinide okuyorum.bol bol da salavat ve istiğfar getirmemiz gerekiyormuş.senin transfer ne zaman bellimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…