- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.401
herkese merhaba arkadaşlar,
bende aranıza yeni katıldım.şahin beyle ön görüşme yaptık sadece bizde.bu hafta arası yaptırdığımız testlerle başlayacağız tedaviye kısmetse...hergün yazdığınız mesajları okuyorum düzenli şekilde ve sizlerin yazdığını okuduktan sonra daha bir umutlu oluyorum...tedavi süreci biraz korkutuyor ve strese sokuyor açıkçası.daha ilk denememiz olacak, ve ben nasıl olacak hiç bilmiyorum..umarım allah hepimizin dualarını kabul eder...
Arkadaşlarrr,
22 yumurtadan ...16 sı döllenmiş..)
bluesuum histereskopi yaptırman güzel olacak,en azından düşüklerin sebebini öğrenebiliriz,böylece 4.denemede inşallah sonuca ulaşacağız,ben buna inanıyorum.İnşallah olacak canım.....
arkadaşlar,progestan tableti vajenden koyan varsa özelden bişey sorabilirmiyimm?
dilkalman canım valla ne yalan soyleyeyim benimde pek hamile olduğuma inanasım gelmiyor hala. bulantımız falan olup olmayacağı 10 gün içinde belli olurmuş. eğer bulantıda olmazsa karnımız şişmeye başlayana kadar şaşkın şaşkın gezeriz biz bu gidişle. :bbo:
evet canım iki gündür ailelerle beraberiz her iki tarafada söyledik. herkes sevinçten pek mutlu... çok şükür bugünleri de gördük.
darısı hepinizin başına inşallaaaaaahhhhhhhh
canım ya.......crinone jel kullan bence......hem günde bir defa......ikinci denemede dr. tablet verdi......3 gün kullandım.......sonra telefonla sormuştum,crinoneyede dönebilirsin demişti.......hala cevap alamadıysan banada özelime atabilirsin mesaj.......
sağol canım hepinize çok çok teşekkür ediiyorumm ..iyiki varsınızzz.:1hug:
momiyle konuştuk halledemezsem yarın bende arıycam.
selam kızlar günaydın
inşallah aşerme bulantı olmaz rahat geçirirsiniz hamileliğinizi kızlar aaahhh darısı başımıza hayırlısıyla inşşş
pinkim inşallah inşallaaaaahhhh..... bu şekilde giderse göbek büyüyene kadar 3-4 günde bir tahlil yaptırırım ben herhalde gerçekten hamilemiyim diye.
tedavide hormonlardan falan herhalde göğüslerim falan şişmişti. bu sefer bırak şişmeyi hassasiyet bile yok. bebekte yok mu diye düşünüyorum sürekli. kafamçokkarıştı
benimde momim inanasım gelmiyor.Hiç bir belirti de yok,ne göğüslerde bir acı,ne sancı....Allahtan 4 günde bir tahlil yaptırıyorum da hamile olduğumu öyle anlıyorum.dilkalman canım valla ne yalan soyleyeyim benimde pek hamile olduğuma inanasım gelmiyor hala. bulantımız falan olup olmayacağı 10 gün içinde belli olurmuş. eğer bulantıda olmazsa karnımız şişmeye başlayana kadar şaşkın şaşkın gezeriz biz bu gidişle.
selam kızlar günaydın
inşallah aşerme bulantı olmaz rahat geçirirsiniz hamileliğinizi kızlar aaahhh darısı başımıza hayırlısıyla inşşş
benimde momim inanasım gelmiyor.Hiç bir belirti de yok,ne göğüslerde bir acı,ne sancı....Allahtan 4 günde bir tahlil yaptırıyorum da hamile olduğumu öyle anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?