Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba camasd........tedavin hayırlı,uğurlu olsun ........tez zamanda ALLAH seni bebeğine kavuştursun.........

arkadaşlar,progestan tableti vajenden koyan varsa özelden bişey sorabilirmiyimm?

canım ya.......crinone jel kullan bence......hem günde bir defa......ikinci denemede dr. tablet verdi......3 gün kullandım.......sonra telefonla sormuştum,crinoneyede dönebilirsin demişti.......hala cevap alamadıysan banada özelime atabilirsin mesaj.......

canım ilerde öyle bir inanırsınızki göbişler şişmeye başlayınca.......en kısa zamanda o günlerde gelecek hayırlısıyla......

sağol canım hepinize çok çok teşekkür ediiyorumm ..iyiki varsınızzz.:1hug:
momiyle konuştuk halledemezsem yarın bende arıycam.

selam kızlar günaydın
inşallah aşerme bulantı olmaz rahat geçirirsiniz hamileliğinizi kızlar aaahhh darısı başımıza hayırlısıyla inşşş

sağol canım hepinize çok çok teşekkür ediiyorumm ..iyiki varsınızzz.:1hug:
momiyle konuştuk halledemezsem yarın bende arıycam.

yarencim hallettin mi akşam canım. arasaydın hemşireleri belki jele çevirir şahin bey seninkini de...

transfer ne zaman canım benim?

selam kızlar günaydın
inşallah aşerme bulantı olmaz rahat geçirirsiniz hamileliğinizi kızlar aaahhh darısı başımıza hayırlısıyla inşşş

pinkim inşallah inşallaaaaahhhh..... bu şekilde giderse göbek büyüyene kadar 3-4 günde bir tahlil yaptırırım ben herhalde gerçekten hamilemiyim diye.

tedavide hormonlardan falan herhalde göğüslerim falan şişmişti. bu sefer bırak şişmeyi hassasiyet bile yok. bebekte yok mu diye düşünüyorum sürekli. kafamçokkarıştı

ne güzel işte sıkıntı vermiycek sana canım benim hayırlısıyla gelsin bebeğin inşşŞeniz

benimde momim inanasım gelmiyor.Hiç bir belirti de yok,ne göğüslerde bir acı,ne sancı....Allahtan 4 günde bir tahlil yaptırıyorum da hamile olduğumu öyle anlıyorum.

selam kızlar günaydın

İnşallah pinkim inşallah...Sizinde hamile olmanızı o kadar çok istiyorum ki....

benimde momim inanasım gelmiyor.Hiç bir belirti de yok,ne göğüslerde bir acı,ne sancı....Allahtan 4 günde bir tahlil yaptırıyorum da hamile olduğumu öyle anlıyorum.

şahin bey bana artık tahlile gerek yok 10 gün sonra ultrason dedi. böyle düşüne düşüne bekleyeceğim. yada çok içime kurt düşerse gider yaptırırım bir test daha napalım artık :kedi:

halidem iyiyiz canım benim bak dilkalmanında benimde hamile olduğumuza inanasımız yok tek derdimiz o sanırım şu anda.

sen nasılsın? akşamları söylediğim gibi kocaman bir yeşil salata yiyip şişiriyor musun mideni? nasıl gidiyor kilo verme işleri?

bende iyiyim momicim yürüyüşe başladım 83 kiloyum şuan evet dediğin gibi akşamları kocaman bi tabak salata yiyorum eşimle beraber tabi:)) ondada göbek çıktı baya bikaydirigubbakcemile3

oh oh ikinize de yarasın salatalar çok güzel şişiriyordu benim midemi uzun süre de tok tutuyordu umarım size de aynı etkiyi yapıyordur. ver şu kiloları da sende inşallah en kısa zamanda hamişler listesine katıl canım benim

bluesuu canım mesajını yeni gördüm.çalıştığım için her zaman foruma giremiyorum. Ben 2 tanesini Amerikan da 1 tanesini Bursa tüp bebek merkezinde yaptırdım sonuç sıfır .sebebi bilinmeyen infertibilite benimkisi. olmaz demiyorlar. ama 8 senedir olmuyor işte. 1 tane spontan gebeliğim oldu. o da kürtajla sonuçlandı.o yüzden ileri tetkikler yapılmasını istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…