Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sağol canım hepinize çok çok teşekkür ediiyorumm ..iyiki varsınızzz.:1hug:
momiyle konuştuk halledemezsem yarın bende arıycam.

canım....transfer günü jele çevittir........en azından günde bir kez ve daha rahat........hadi kolay gelsin......bugün aradılarmı canım......nasıl gidiyor embriyoların gelişimi.....:CüvCüv:

iyi akşamlar kızlar nasılsınız buluesuuu cum nasılsın erden hoşgeldin bide bir arkadaş daha vardı oda hoş geldi eee nasılsınız bakalım valla ben sıkı bir diyetteyim sıktım yularlarıkaydirigubbakcemile3 yemeklerde sınır var artık eeee bide böyle denicem bakalım diyettte tavsiyesi olan varsa bekliyorum :hulya:

canım kafan hiç karışmasın sen hamilesin.......keseyide gördün çok şükür......sıra kalp atışında.........şimdi hala inanamaman normal canım...........sana bebişin dünyadaki en büyük süprizi yaptı........:CüvCüv:

benimde momim inanasım gelmiyor.Hiç bir belirti de yok,ne göğüslerde bir acı,ne sancı....Allahtan 4 günde bir tahlil yaptırıyorum da hamile olduğumu öyle anlıyorum.

canım diğer testini ne zaman yapyıracaksın..........ben bugün diye hatırlıyorum.........inşallah bu testten sonra sende keseyi göreceksin..........:CüvCüv:

şahin bey bana artık tahlile gerek yok 10 gün sonra ultrason dedi. böyle düşüne düşüne bekleyeceğim. yada çok içime kurt düşerse gider yaptırırım bir test daha napalım artık :kedi:

canım içine kurt düşmesine artık gerek yok......dr..çünkü kesenin gelişimini gördü ve sana herşey yolunda dedi........değerinde çok iyi.......

saol canım benim inşallah bende katılmak istiyorum o listeye:ecrin_bebek: kasımda gidicem tekrar tedaviye buay adetten snra meryem suresinede başlıcam hayırlısıyla

cennetim.......halidem....... merhabalar.......cennetim ekmeği bırak......diyet ekmeklerinden al ve bir dilim ye.......bolca sebze yemeği tüket,etleride ızgara yap.......temeklerin yağ oranlarına dikkat et..........benim bir yakınımın bebeği olmuyordu,kilo verince hamile kaldı.......

evet canım bende öyle yapıyorum kepek ekmek zaten kafi su oldum olası su çok seven biriyim
susuz asla yapamam 2 litreden fazla tüketirim ben hep ama işte yemekler mahvettti beni şimdi olarıda yok ediyorum yavaşyavaş bide şu elma diyeti çetki dikkatimi ha aktarıma gitiim ilaçları yaaptırdım şimdi kuş gibiyim göbiş gitcek inş,benimde bir yakınımda yeni haber aldım 1.kere tüp bebek yaptırmıştı olmamamıştı şidi varmış 2 aylık hamile normal yolla inş. bizede verir rabbim yakın zamanda allahım duy sesimizi hadi kızlar ben çıkayım çay bekliyo kociş müsait olan gelsin tavşan kanı bunlarkaydirigubbakcemile3

bugün gittim şahin beye.şeker gibi biri.eşimde bende çok sevdik.yanlız bana hsg tavsiye etti tekrar.yani laparoskopiden sonraki halini görebilirsek iyi olur dedi.ama şart değil dedi.bende ne olur hsg istemiyorum dedim.tamam dedi.o zaman sis yapalım dedi.bende kabul ettim mecbur.muayene etti.sıvı verdi aşağıdan.ameliyat başarısız olmamış dedi.perde tamamen kalkmasada bebeğin oluşması için gereken ortam var dedi.yanlız kist varmış bir tane.adetinin 2. günü gel kaybolmuşsa hemen tedaviye başlarız dedi.kaybolmamışsa dk hapı vericek ve tedavi bir ay ertelenicek.ama genelde iyi geçti ben dr u çok sevdim.iyiki ona gitmişim.

eevt doktorumuz şeker gibi walla:)) hadi inş sorun çıkmazda başlarsın bian önce yada önümüzdeki ay beraber başlıcaz karşılaşırız belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…