Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

adam çok espirili ama labali değğil.rahat anlatabiliyosun herşeyi sanki bu adam beni bebeğime kavuşturacakmış gibi geliyo. hatta hepimizi....

adam çok espirili ama labali değğil.rahat anlatabiliyosun herşeyi sanki bu adam beni bebeğime kavuşturacakmış gibi geliyo. hatta hepimizi....

ay canım benimde içimde hep öyle bir his var.....ben hatta hamile kaldığımda doğumumuda ona yaptıracaktım.......son denemede sizin bana doğum yaptırmanız kısmet değilmiş demiştim odadan çıkarken......şahin beyde bana yok hayır ben size hayırlısıyla doğum yaptırıcam dedi ve öyle ayrıldık......

iki gündür moralim alt seviyedeydi ama şimdi çok neşelendim.şaka falan yapıyorum eşim bile şaşırdı.bu adam bana iyi geldi yaaa...

justin .....evet canım insana gerçekten iyi geliyor .....ben acıbademe başka dr.lara gittiğimde müsait olduğu zaman bir merhaba demek için uğuruyorum şahin beye.......

benim arkadaşım yediklerini yarıya indirdi yarı yarıyada zayıfladı.bence o kapsülleri falan kullanmayın şimdi tedavi öncesi az yiyin yeter ama diceksinizki nasıl olcak çok zor biliyorum..

5i biyerde bitki ler varya öle satılıo onun çayını yapmışlar normal poşet çay gibi...benim bi tanıdığım 4 kilo verdi 1 ayda onu kullanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…