Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet haklısın canım......ben birde yürüyüşlerimi bıraktım.......o yüzdende aldım.......gerçi şahin beyin bana kilomla ilgili dediği bir şey yok......kilonuz iyi diyor.....

saol blue.yanlız içeri verdiği sıvı geri geliyo.birazda kanlı geliyo.bir sorun yoktur inşallah..

justing canım şahin bey bana iki kez sis yaptı. daha önce dışarıda başka yerde hsg de yaptırmıştım. biraz kanla beraber geri gelmesi normal. hiç merak etme. sis için verdiği sıvı zaten bildiğim kadarıyla serum fizyolojik su olduğu için doğal olarak geri akıyor arada.

hiç sorun yok merak etme normal ikiside.

kızlar bu arada dün akşamki çayla kurabiyeyi kaçırmışım. tam açtım siteyi bakıyordum kim ne yazıyor kim var kim yok diye abimin eşi aradı. yarım saat konuşmuşuz onlarında 2 yaşında kızı var. yeni sayılır o yüzden neler yapacağız ne gönderecek diye onları anlattı uzun uzun. konuşurken siteye girdim ama birşey yapamadan kaldım öyle. geç olmadan da dua okudum biraz sonrada uyudum zaten 12 olmuştu saat.

kusura bakmayın valla.

saol cnm ya
zaten kesildi gelmiyo artık.

ee momi napalım kaçırdın kurabiyeleri....ama ben ayırdım dikalmanla sana üzülme.başka bir çay partisinde çıkarırım size ...

slm arkadaşlar, dün kendimi iyi hissediyorum diye arkadaşla biraz göl kenarında oturalım dedik .. geldikten sonra bel ağrısı ve sancım olduu pc yi açamadım. ağrı kesici alıp yattım ..buğün çok iyimm . öğleden sonra transfer var hepinizn dularını bekliyorumm.
momi konuştuğumuz gibi progestan işini öle hallettim.. becerince daha aramadımm)
justing seninde görüşmenin olumlu geçmesine çok sevindim ..umarım her şey gönlünce olur.

selam kızlar nasılsınız bakalım bugün ooo havada pek güzel güneşlik bakıyorum çayı içen kurabiyeyide yemiş afiyet olsun ben çaylarla uğraşırken maşaallah bitane dahi ayırmamışsınız aşkolsun nee o kızlar pek tatlıydı galiba kaydirigubbakcemile3neyse afiyet olsun bakalım bir dahakine yarenb sen nasılsın canım neler yapıyon?

aaaaaaaa çok sevindim hadi bakalım hayırlı olsun canım yiii yapmışsın göl kenarına gitmekle şimdi bi kaç gün dinlen hemde bebişleride dinlendir ne güzel büyük gün gelmiş çok seviniyourm biraz üzülüyorum bende yaşadım ama işte neyse boş ver beni rabbim hakkında hayırlısını versişn öptüm

hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım ..dualarınızı eksik etmeyinnn.
cennetim tarnsferden sonra ne kadar hastanede kalırım.

2yada 3 saat bak şimdi idarara orada sıkış evde diil transfer yapıldıktan sonra tuvalette yarım saat sonra git diyolar ben ce hiç kalmakma sürgü iste altına benim bazı aksaklıkları ondan yaşadı sakın kalma boş ver söylenenleri 10 dakaika daha sonra kalk
hemen ertesi gün banyo yapma 3 gün yap birazz zor gelir ama bekle bi eşini al transfer olunca oda görsün benim eşim gelmişti çok moral oluyor valla

aman tatlım eve gidince ayakların altıda yastık koydur ki aynı hastanede nasıl yatarsan 3 gün öyle yat kabız olmamaya dikkat et bol kayısı ve meyve suyu tüket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…