Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

habi ben bir tüp bebk sitesinde okumuştum ilk tuvalete girince hatta o gün ve ertesi gün sakın taharet alma neden dersen tuvalet kağıdı ile kurulan çünkü yeni konuldukları için üşüyüp yani sıcak soğuk olunca zor tutunurlarmış bilgine

yarencim hadi hayırlısı güzel güzel yapsınlar transferini inşallah. al bebişleri karnına gel sağlıkla. sımsıkı tutunsunlar yaramazlar.

bu arada eşine söyle taze ananas alsın marketlerden. bir ananası 4-5 günde eşit porsiyonlarda parça ye olur mu. tutunmayı kolaylaştırıyor. ortasındaki sert yerini atma orayı da ye hem lifli kabız olmazsın hemde içinde bromelain diye bir madde var çok faydalı özellikle endometriozis hastaları için

merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.dün okudum çay partileri falan verilmiş.bende artık birdahakine katılırım :)
bu arada dilkalman ve mimi sizin hamileliklerinizi kutlamamış olduğumu farkettim.ne olur kusura bakmayın...sorunsuz ve huzurlu hamilelikler diliyorum..darısı bizim başımıza artık...
yarenb tüm dualarımda seninle,senden de hayırlı haberler bekliyoruz :)

kızlar birde size birşey sormak istiyorum. eşime spermiogram testi banada hormon testi yapıldı ve rahim filmi çekildi.sorunun eşimden kaynaklandığı anlaşıldı.ama bana 21. gün progesteron testi yapılmadı.yarında 21. günüm.acaba şahin beye gitmeden bu testi de yaptırmalımıyım? ve nerede yaptırabilirim bu konuda önerebileceğiniz bir yer var mı? birde fiyat konusunda bilgisi olan var mı?
bizim şahin beye gitmemiz 10 ekimden sonraya kaldı; eşim işler yüzünden çok stresli,ekim 10'dan sonra rahatlayacak,yapılacak testleri de kafası rahat yaptırmak istiyor.

oooooooooo kızlar keyifler yerinde şükürler olsun

hamişler çoğaldıkça inş daha da artacak sırayla hepimizin başına hayırlısıyla

kurabiyeler yenmiş buluşmalar olmuş ne güzel kısmet olursa bbizlerde oluruz birgün inş

çok çok öpüyorum canlar

yarencimin transferi olmuştur hayırlısıyla........sıra şimdi hamilelik haberinde inşallah...............mumu.....senden ne haber..........alkisalkisalkis

yarencim hayırlı olsun arkadaşım....mominin dediği ananası bende yedim yalnız ben taze bulamamıştım,konservesini yedim.ayaklarına çorap giy,birde proteinli besinler almaya çalıştım 5-6 gün(4 gün kırmızı et,2 günde konserve balık yedim salatayla beraber)

bluesuum hayırlısı olsun canım,bence de en iyisini yapıyorsun,bir fikir almaktan zarar gelmez.Farklı bakış açısı her zaman faydalıdır.

justing ellerine sağlık,kurabiyeler güzeldi.Seninde tedavin hayırlı olsun canım.En azından gidip görüşmek bile insanı rahatlatıyor.ınşallah iyi olacak.

cennetiim seninde çayını içmek isterim,çayı da çok severim.Sen nasılsın canım?biraz kilo verdikten sonra mı tedaviyi düşünüyorsun?ilaçlar kilo aldırıyor,daha doğrusu vücut su tutuyor,transfer günüm ile 2 gün sonrasında 3 kilo farkediyordu.transferden sonra yatıp nasıl kilo kaybettiğime şaşırıyordum.(hatta aileme ben yata yata kilo vereceğim demiştim....Tabii onlar gülmüşlerdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…