Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

camasd teşekkür ederim arkadaşım.ınşallah bizim başımıza gelen hamilelik inşallah hepinizin başına gelir,bizde bebeklerimizi konuşuruz ne kadar güzel olur.ınşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

Bu arada arkadaşlar bugün tekrar test yaptırıp Şahin beye gittim.testtim 4882 çıktı ve kesemizi gördük.:lepi:küçücük birşey var şu anda benim karnımda.:ecrin_bebek:..Allahım inşallah hayırlı ve sağlıklısını verir.ınşallah hepimize sağlıklısını ve hayırlısını verir.:Saruboceq::Saruboceq:

YARENCIM dilkalman haklı protein ve salata konusunda ama yanlış hatırlamıyorsam sende endometriozis vardı. eger varsa kırmızı et yeme canım tavukta yeme bebeğin tutunmasına sıkıntı vermesin onun yerine balık ye ama taze olsun konserveyi boşver. taze sebze meyve çok yemelisin bir de antioksidan kaynağı olan yiyecekleri bol tüket onlarda tutunmayı kolaylaştırıyor.

canıııım çok sevindim :sm_cool: :sm_cool: hadi bakalım aramızda sadece bir iki gün var demek benim geçen perşembe değerim 3353tü 4-5 gün farkımız var sadece...

hadi bakalım bundan sonra kalp atışını bekleyeceğiz inşallah sımsıkı dursunlar karnımızda büyüsünler sağlıkla. :CüvCüv:

bluecum osman hoca çok iyi bir doktordur. teşhis konusunda çok bilgili. gitmende fayda var tatlım inşallah ikinci bir göz olarak daha iyi inceler. hayırlısı olsun inşallah

dikalman cnm ya tüylerim diken diken ne güzel bir haber
e artık hala inanamıyorum demeyin sizde.düpedüz gebesiniz momiyle.darısı başımıza...

momicim Şahin bey bugün 5+5 dedi bana.son adet tarihim 21 Ağustos.Muhtemel doğum tarihi de 28 mayıs dedi.senin için ne söyledi?

yarencim kaç tane embriyo yerleştirildi?Tekrar hayırlı olsun arkadaşım,sana sıkı sıkı tutunurlar inşallah...

canım....süper ya......hadi momiyle beraber doğuracaksınız inşallah........

momicim Şahin bey bugün 5+5 dedi bana.son adet tarihim 21 Ağustos.Muhtemel doğum tarihi de 28 mayıs dedi.senin için ne söyledi?

kalp atışını ve bebeği gördüğümüzde tam zamanını söyleyeceğim dedi şahin bey.
ama şimdilik benim son adet tarihine (25 Ağustos) göre bugün 5+2 gün doğum tarihi de 1 Haziran gibi.

ama bence kalp atışını gördüğümüzde değişebilir tarihler. senin kesenin boyutu kaçtı benimkine geçen cuma yani 4+ 4 ken 5.6mm dedi. tam mercimek yaniiii.

momicim tüm hamileliklerde son adet tarihi hesaplanır cnm.senin tarihinin değişeceğini sanmıyorum.yani yaz bebeği geliyo süperrr...

justingcim haklısın ama benim 22-23 ve 24de lekelenmem olmuştu 25inde tam başlamıştı o yüzden hangisini tam almalıyız karar verememiştik şahin beyle. kendisi dedi bir sonraki gelişinde tam tarihi görürürüz bebeğin durumuna göre diye. kaydirigubbakcemile2

slm arkadaşlar,
geçmişe bakamadım inş hepiniz iyisinizdir..dün bebişlerimizi aldık geldik )
3 emriyo tarnsfer oldu .1 tanesi 1. kalite...2 tanesi 2. ve 3. kalite ..
momi ,dikalman çiçeği burnunda güzel anneler dularnızda benii unutmayın..

merhaba tatlım iyi oldum çok şükür vermeye çabalıyorum eee azmin sonu zafer olucak inş. bakalım fazla yemek yoktu hayatımda ama ben çatlatma iğnesinden sonra fena şiştim bide benim gonalfları son anda dozajlar yükseltilince oldum bi dünya olsun napalım sağlık olsun değer bebişler için vereyim gene alıcam onun için opuyorumnanaktanneyse sen neler yapıyon bakalım dün yarenb nin transferi oldu hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim daim eylesin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…