- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.501
yarencim hayırlı olsun arkadaşım....mominin dediği ananası bende yedim yalnız ben taze bulamamıştım,konservesini yedim.ayaklarına çorap giy,birde proteinli besinler almaya çalıştım 5-6 gün(4 gün kırmızı et,2 günde konserve balık yedim salatayla beraber)
Bu arada arkadaşlar bugün tekrar test yaptırıp Şahin beye gittim.testtim 4882 çıktı ve kesemizi gördük.:lepi:küçücük birşey var şu anda benim karnımda.:ecrin_bebek:..Allahım inşallah hayırlı ve sağlıklısını verir.İnşallah hepimize sağlıklısını ve hayırlısını verir.:Saruboceq::Saruboceq:
Bu arada arkadaşlar bugün tekrar test yaptırıp Şahin beye gittim.testtim 4882 çıktı ve kesemizi gördük.:lepi:küçücük birşey var şu anda benim karnımda.:ecrin_bebek:..Allahım inşallah hayırlı ve sağlıklısını verir.İnşallah hepimize sağlıklısını ve hayırlısını verir.:Saruboceq::Saruboceq:
bluecum osman hoca çok iyi bir doktordur. teşhis konusunda çok bilgili. gitmende fayda var tatlım inşallah ikinci bir göz olarak daha iyi inceler. hayırlısı olsun inşallah
momicim Şahin bey bugün 5+5 dedi bana.son adet tarihim 21 Ağustos.Muhtemel doğum tarihi de 28 mayıs dedi.senin için ne söyledi?
merhaba tatlım iyi oldum çok şükür vermeye çabalıyorum eee azmin sonu zafer olucak inş. bakalım fazla yemek yoktu hayatımda ama ben çatlatma iğnesinden sonra fena şiştim bide benim gonalfları son anda dozajlar yükseltilince oldum bi dünya olsun napalım sağlık olsun değer bebişler için vereyim gene alıcam onun için opuyorumnanaktanneyse sen neler yapıyon bakalım dün yarenb nin transferi oldu hadi bakalım hayırlısı olsun rabbim daim eylesin :Saruboceq:cennetiim seninde çayını içmek isterim,çayı da çok severim.Sen nasılsın canım?biraz kilo verdikten sonra mı tedaviyi düşünüyorsun?ilaçlar kilo aldırıyor,daha doğrusu vücut su tutuyor,transfer günüm ile 2 gün sonrasında 3 kilo farkediyordu.transferden sonra yatıp nasıl kilo kaybettiğime şaşırıyordum.(hatta aileme ben yata yata kilo vereceğim demiştim....Tabii onlar gülmüşlerdi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?