Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

yarencim.......inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar canım......:CüvCüv::CüvCüv:

valla kızlar tedavi sırasında transfere kadar hiç kilo almadan hatta 1 kilo vermiştim. ama transferden sonra 3 kilo bir ekledim üzerine öyle de hamile kaldım. şimdi olmam gereken ideal kendimi çok rahat ve iyi hissettiğim kilodan 5-6 kilo fazlam var. o yüzden bu hamilelikte bana kilo almak yasak gibi birşey en fazla 9-10 kilo ile bitirmem lazım.

yarencim hadi bakalım hayırlı olsun transferin güzel güzel tutunsunlar hiç bırakmasınlar inşallah beraber doğuralım.

bu arada beslenme durumunla ilgili bir not yazmıştım sana dün kırmızı et ve tavuk tüketme diye onu nolur dikkate al olur mu taze balık ye onun yerine bol bol

kızlar meraba nasılsınız bakalım bu güsel gnde:?yarencim canım hayırlı olsun transferin inş bebeişlerin sıkı sıkı tutunur ve 14 gn snr güzel haberi alırız canım:)))

merhaba arkadaşlar..
herkesin keyifleri iyidir umarım.
yaren bu arada transferlerin ayırlı olsun bakalım...

kızlar merhabalar........nasılsınız iyisiniz inşallah.......bugün hemen beş dakika yaren için açmıştım pc.yi ...........HAMİLELERİMİZ........siz nasılsınız bakalım..............justin.....evet canım pinkin dediği gibi bende ilaçlar yüzünden her denemede 5-6 kilo aldım malesef......sonrada vermeye çalıştım........benim 1 senem kilo almak,vermekle geçti........çünkü bütün denemeleri 1 sene içinde yaptım.......vereliniortak

merhaba kızlar nasılsınız?...
ben grip olacağım herhalde çok üşüyorum....benim gibi sadece baharda grip olan birine olurmu bu arkadaşlar???hele şimdi...Ne yapalım bu da Allahtan..
Sizlerde çok dikkat edin,sabah-akşam havalar soğuk,öğlen sıcak bünye şaşırıyor.

emiragam hoşgeldin arkadaşım...Tedavin hayırlı olsun...Ben şu anda hamileyim..Sen hangi aşamadasın?Allah gönlüne göre versin arkadaşım...

momim Şahin bey keseye baktığında ölçüsünü söyledi mi yoksa söylemedi mi hiç farkında değilim..Benim zaten aklıma bile gelmedi...Sen kalp atışları için ne zaman gideceksin kontrole canım?

selam arkadaşım bende şahin beyin hastasıyım siz hangi aşamadasınız

merhaba emiragam.......aramıza hoşgeldin ........ben daha henüz karar veremedim ama büyük ihtimalle kurban bayramından sonra düşünüyorum,yeni bir deneme daha yapmayı........sen hangi aşamadasın ve kaçıncı denemen olucak.........şahin beyin yeni hastalarındanmısın.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…