- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.721
merhaba bluesuu inş sorun çözülür en kısa zamanda
blue cim hg cnm. bugün gitmişsin dr a.seni tatmin ettimi peki dr.için ısındımı yani.?
buesuum verdiği testler ne tür testler?fakülte çok kalabalık olunca uğraşması zor oluyor.osman hoca oraya bağlı mı daha?
senin adına sevindim blue..ama niye sorun çıksın istiyorsunuzki.besbelli rabbim izin vermiyo şuan.vereceği zamanda gelicek
(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)
haklısın canım ,yarencim ben transferden 4 gün sonra evden çıktım.Otobüse bindim,gezdim.Çalışıyordum sadece okuldan iki gün izin almıştım.Sadece ağır kaldırmadım,yorulduğum zamanlarda oldu.ilkinde 10 gün boyunca evden çıkmamıştım,tutmadı,bunda sokaklardaydım tuttu.Arkadaşım tutacak olduğu zaman tutar merak etme...
arkadaşlar ben 3 yıl önce çikolata kistinden ameliyat oldum şuan bir senelik evliyim ama bebeğimiz olmuyor bende şahin beye gittim şu anda 4 cm kistim var şahin bey bana ameliyat önermedi direk tüp bebek tedavisi uygulayalım dedi yaşım 27 acaba böyle olupta tutan varmı hiç duydunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?