Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba bluesuu inş sorun çözülür en kısa zamanda

inşallah canım......bi sorun bulunursa çözülecek inşallah ama.......dr.lar sorunda bulamıyor.......şahin beyin yaptırdığı testlerde hiç bir şey çıkmadı.......bakalım bu testlerde birşey çıkacakmı........şahin bey histereskopidede bir şey çıkmayabilir diyor..........her hangi bir sorun çıkmazsa 4.cüyü yaptırmaya korkucam........osman beyde bugün aynı şeyleri söyledi.........bende artık bişey çıksın istiyorum.......herkes dua eder bi sorun çıkmasın diye,biz eşimle bi sorun çıksın artık diyoruz.......

senin adına sevindim blue..ama niye sorun çıksın istiyorsunuzki.besbelli rabbim izin vermiyo şuan.vereceği zamanda gelicek

buesuum verdiği testler ne tür testler?fakülte çok kalabalık olunca uğraşması zor oluyor.osman hoca oraya bağlı mı daha?

evet canım......sabahları orda oluyormuş .........testleri orda yaptırma işi hoşumuzagitmedi ve sonuçlar1,5 ayda çıkıyormuş........daha önce fakultedede her hangi bir tahlil falan yaptırmadım,çok gözümde büyüyor.........testlerin ne olduğunu söylemedi,fakulteye gel ,beni bul,testleri yazıcam dedi.......

(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor)

kızlar bu yazıyı başka topikten çaldım.çok doğru bişi.dualarımızı hiç eksik etmeyelim.isyanda etmeyelim.

evet canım.....isyan yok.....ALLAH korusun........

hg din momicim.takılıyoruz işte yaa.ben buraya girince huzur buluyorum .beni gerçekten anlayabilecek insanlar var burda...

ayyyyy......kızlar bende yatıyorum.......bugün 3 tane dr.a gittik eşimle...... beynim çatlamak üzere........iyigeceler.......

momi bişey sorucam.meryem suresi bitince yani 41 gün sonra oruç tutuluyomuş ya.hemen ardından aralıksızmı tutuluyo? ya adetim falan denk gelirse...

evet canım 41. gün okuduktan sonra ertesi 3 gün üst üste tuttum ben

ama adet olursan adetin bitince de tutsan olur herhalde tam bilmiyorum ama baska ne yapılabilir ki

valla haklısınız kızlar gozlerim kapanıyor ben de kaçtım
kendinize iyi bakın olur mu tatlı ruyalar hepinize.

haklısın canım ,
inşallah senin sonucun gibi güzel olur) aslında bende çok yatmadım ... dediğin gibi iş de yapmıyorum .. sadece eşim okulda olduğundan biraz yalnızlıktan sıkıldım.. :-(

merhaba culii,
bende 3 yıllık evliyim, 1 yıl korunduktan sonra anne olmaya çabalıyorum. çikolata kistlerim aşılama tedavisiyle başladı ve şu an bi sürü kistim var.. görüştüğümüz hiç bi dr. ameliyat önermedi (şahin beyde dahil) yumurtalık rezervinin zarar görmeden tüp bebek yaptırmamızı önerdliler ve şu an tarnsferimin 5. günündeyim. umarım hayırlı haberlerimide sizlerle paylaşırım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…