- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.741
nobran..... sizdeki sorun neydi .....
sağol dikalman,yarencim üzme kendini canım...Aklına olumsuz şeyler de getirme,belki de rahim bebek için kendini hazırlıyor,öyle düşün.Sonunda kapalı bir kutuyuz,içimizi göremiyoruz,bilemiyoruz,o yüzden hep olumlu düşünmeye çalış canım...
bluesu.. osman hocayla görüşmen ücretsiz mi oldu canım ?
herkese günaydın arkadaşlar,
buğün açılış benden)
buğüne kadar ne heyacan ne stres yapmıyordumyaa... akşam çok şiddedtli bi adet sancısı yaşadım.
5 dk felan sürdüüü..biraz üzüldüm ..sabaha doğruda yine olduu..biliyorum üzülmek için daha çok erken
ama şimdiden her şeye hazırlıyorum kendimiii. yüce rabbim hepimizin dularını geri çevirmesinn.
öncelikle herkse günaydın..
ve de bana hoşgeldin diyen herkese teşekkürler :)
bluesuu bendeki sorun şöyleydi;
korunmadan 1 sene geçti baktık olmuyor, dr a gittim, 6 ay kadar klomen ve yumurta takibi, yine tık yok.
geçen sene eylül ayında hsg çektirelim artık dedi dr um (O zaman Cemile Alçay a gidiyordum) Hsg de tek tüp tıkalı çıkınca , 2 seneye yakın da normal olmayınca (eşimde hiç sorun yoktu) bir de aşılama yapalım dedik, o da hüsran.
Benim çok moralim bozulmuştu o aralar, hiç aklıma gelmeyen bir durumdu ve de evliliğimiz 4 yılını doldurmuştu, milletin soruları da tabi tahmin edersiniz.
Cemile hanım da eğer beklersen olmaması için bir sebep yok ama tek tüpün tıkalı olduğundan her ay şansın %50 dedi.
Kafanızı takılıyor işte bu konu bir kere, düşünmüyorum desen de olmuyor, psikolojim beklemeye müsait değildi çok ani bir kararla Şahin Bey den görüşme randevusu aldım, tek başıma gittim hem de.
O da beni anladı, beklemeye sabrın kalmamış senin, hemen başlayalım dedi.
İlk tedavim kısa protokoldü. herşey olabilecek en iyi düzeyde ilerliyordu, Şahin Bey bu tedavilerde max başarı %60 dır ve sen o grubun içindesin demişti.İki tane 1. kalite transfer edildi.
test günümden 1 gün önce kanamam oldu, yine de test yaptık, 25 çıktı , iki gün sonra da 9 a düştü.
şokkkk, hiçbir olumsuz sebep yok işte neden neden nedennnn???
işte o %40 lık dilimde de dr ların henüz çözemediği bişeyler oluyor ve tutmuyor işte. Sanırım senin de öyle bir durum var, Şahin Bey de söylemişti, mutlaka bir sebebi vardır ama henüz tıp çözebilmiş değil diye.
ikinci tedaviye sanırım 3 ay sonra falan başladık, bu sefer uzun protokol ile. yine herşey aynıydı, hiçbir sıkıntı problem yoktu. Yine 2 tane transfer edildi, nedense bu kez daha rahattım ama.
12. gün sonucum 407 di hiç unutmayacağım bir rakam sanırım.
şimdi 29. haftalarında bizim oğlanlar :)
Allah hepinize nasip etsin inşallah, hamilelerin duası tutarmış :)
blue hadi gel anlat canım iyi şeyler oluyodr inşş
nobran ya ne güzeeelll....allah kucağındada görmek nasip etsiiinnnn cnm....tabii bizede nasip etsiiinnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?