- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.761
evet canım.....bizde maalesef dediğin durumdayız......şahin beyde sizin bu durumunuz çok ilginç diyor......bende ona bizi tıp bile çözemedi diye takılıyorum.......galiba bu gidişlede bizde sorun çıkmicak,sorun çıkmayınca çözümüde olmicak gibi geliyor bana.......
nobran' cım hikayeni okudum.. aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ..zor bi süreç ama rabbim seni mükafatlandırmış hayırlı sağlıklı bebişlerin olur inş. darısı bizlere.opuyorumnanaktan
pinkim,bluesuum iyiyim canım...kendimi yeni duruma adapte etmeye çalışıyorum,salı günü daha rahat adapte ederim diye düşünüyorum.(kısmet olursa kalp atışlarını salı günü göreceğim ya o zaman kendimi daha hamile hissedeceğim gibi geliyor.)
yaren daha çok erken ..... hemen kendini üzme.......ayaklarından üşütmüş olabilirsin.......sancılar ondanda olur......
İnşallah canım,
bu arada transferden sonra benim de normal adet ağrılarım olmuştu, hatta 8. ve 9. günde sabahları öyle ağrılarla uyandım ki yataktan kalkmak istemedim, tuvalete gidip malum manzara ile karşılaşacağım diye.
Ama pozitif oldu işte. Bazı kadınlarda hamileliğin ilk 3-4 ayı adet zamanlarında ağrı olurmuş, psikolojik heralde.
emiragam ne zaman toplandı yumurtaların canım? kaç tane? kaçı döllendi? transfer ne zaman?
hadi bilgilendir bizi de merak etmeyelim çok. inşallah alırsın sende pozitif sonuç ile mujdeni.
inş pozitif sonuçlar allırız canım:1hug:
şu anda bana teselli v erecek kimse yokmu çok üzgünüm
nobran......canım dediklerinde haklısın.......ve her denemede çok umutlu oluyorum,ama sonrada sonuda hüsran olunca, çok üzülüyorum........biz aslında 3.cü denemede son demiştik......ama eşim devam edelim diyor.........tabiiki maddi boyutu yüksek bir tedavi......ama Allaha şükür o yönden bir sorunumuz yok.......ayrıca bizim 13 yaşında bir oğlumuz var....ona kardeş yapmak için uğraşıyoruz........
benim ca 125 değeri 160 çıktı baştan çok korktuk kötü bişeymi diye ama şahin bey beni çok rahatlattı kötü bişey yok sizlerden bu testi yaptıran varmı özellikle momi ve yarenb cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler
haklısın canım ,
inşallah senin sonucun gibi güzel olur) aslında bende çok yatmadım ... dediğin gibi iş de yapmıyorum .. sadece eşim okulda olduğundan biraz yalnızlıktan sıkıldım.. :-(
merhaba culii,
bende 3 yıllık evliyim, 1 yıl korunduktan sonra anne olmaya çabalıyorum. çikolata kistlerim aşılama tedavisiyle başladı ve şu an bi sürü kistim var.. görüştüğümüz hiç bi dr. ameliyat önermedi (şahin beyde dahil) yumurtalık rezervinin zarar görmeden tüp bebek yaptırmamızı önerdliler ve şu an tarnsferimin 5. günündeyim. umarım hayırlı haberlerimide sizlerle paylaşırım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?