Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Öyle düşünmeeee.

Sen vazgeçmeden devam et yoluna da hayırlısı ise olur. Ama tabi işin maddi kısmı da çok önemli.Eğer imkanın varsa ve de içinden en ufacık bir ses bile devam et diyorsa bence vazgeçme sen :)

İnşallah canım,

bu arada transferden sonra benim de normal adet ağrılarım olmuştu, hatta 8. ve 9. günde sabahları öyle ağrılarla uyandım ki yataktan kalkmak istemedim, tuvalete gidip malum manzara ile karşılaşacağım diye.

Ama pozitif oldu işte. Bazı kadınlarda hamileliğin ilk 3-4 ayı adet zamanlarında ağrı olurmuş, psikolojik heralde.

nobran......canım dediklerinde haklısın.......ve her denemede çok umutlu oluyorum,ama sonrada sonuda hüsran olunca, çok üzülüyorum........biz aslında 3.cü denemede son demiştik......ama eşim devam edelim diyor.........tabiiki maddi boyutu yüksek bir tedavi......ama Allaha şükür o yönden bir sorunumuz yok.......ayrıca bizim 13 yaşında bir oğlumuz var....ona kardeş yapmak için uğraşıyoruz........

canım inşallah hayırlısıyla göreceksin o mucizevi sesi.........sahi sen çalışmaya devam ediyormusun.......

yaren daha çok erken ..... hemen kendini üzme.......ayaklarından üşütmüş olabilirsin.......sancılar ondanda olur......

bluesuu,nobran ağzınızdan bal damlıyo arkadaşlar inşallah dediğiniz sonuç güzel olur.:1hug:

emiragam ne zaman toplandı yumurtaların canım? kaç tane? kaçı döllendi? transfer ne zaman?

hadi bilgilendir bizi de merak etmeyelim çok. inşallah alırsın sende pozitif sonuç ile mujdeni.

dün akşam evimizde allah korusun yarabbim ölüm var gibiydi anlatamam size sancıdan duramadım şahin beyi aradım test yap dedi 1 saat hastanede bekledim ya bir ay beklemek daha kolaydı eşimle ayrı ayrı yerlerde sonuç bekledik telefondaki ses üzülme lütfen bir dahaki sefere bebekler yok olmamış dedi tahmi,n ediyomusunuz ne kötü konuşma bitmeden kapattım telefonu malesef olmamıştı

inş pozitif sonuçlar allırız canım:1hug:

benim ca 125 değeri 160 çıktı baştan çok korktuk kötü bişeymi diye ama şahin bey beni çok rahatlattı kötü bişey yok sizlerden bu testi yaptıran varmı özellikle momi ve yarenb cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler

şu anda bana teselli v erecek kimse yokmu çok üzgünüm

canım ...... ben şuanda sana tam olarak ne oldu anlayamadım........transfer sonucumu bekliyordunda olmadı........ama ne yapalım sağlık olsun........herşeyin hayırlısıALLAHTAN........ egerki o durumdaysan çoğumuzun başından maalesefki hep o kötü an geçti......

Evet okumuştum, oğlun çok kardeş istiyordu değil mi ?

Bence sen kendinden çok oğlun üzülüyor diye üzülüyorsun. Henüz anne değilim ama tahmin edebiliyorum.
Eşin de destekliyorsa 12 ye kadar yolu varmış biliyorsun :)
Ama bence sen hamile kalabilen biri olduğundan hiç ummadığun bir anda sürpriz de olabilir :)

slm emiragam şahin bey bendende istemişti ca125 testini benim sonuç 17,5 çıkmıştı birde bende endometriozis var oda şaşırdı düşük çıkmasına çünkü bu değer endometriozisi olanlarda yüksek çıkarmış sende de varmı acaba endometriozis?o yüzdende yüksek çıkmış olabilir.şahin bey birşey yok dediyse doğrudur canım sıkma canını ...

sevgili bluessu tüpbebek sonucum negatif çıktı o yüzden üzüldüm biliyorum bu herkesin başına gelebilir ama ilk denemem tabi daha farklı oluyo

sevgili culii end var demişti ama çok değilmi ben adetin 3.günü yapmıştım siz de adetliykrn mi yatırdınız

slm arkadaşım,evet dr lar ameliyata karşılar dediğin gibi yumurtalık rezervini kaybetmemek için senin kistlerin kaç cm?ben ameliyat olmak zorundaydım çünkü bekardım hamile kalabilme gibi bir şansım yoktu. ümidini kaybetme çünkü sen anladığım kadarıyla ameliyatta olmamışsın bence şansın var.şu an trensferinin 5 günü sanırım,dilerim o güzel haberi alırsın canım dualarım isteyen herkeze versin RABBİM...

emiragam ilk tedavini negatif yazmışsın canım eylüldemi başlamıştın tedaviye birde sende sorun neydi canım sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?

benim endimet.çilota kisti tüplerim biri tamamen tıkalı diğerinde az 2 yıldır uğraşıyorum ilk denememi şahin bey eylülde yaptık tutmadı toplam 7 yumurtadan 3 tane kaldı onlarda 2.kaliteymiş aslında yüklerken emriyolog çok düşük şansınız var demişti ama yine yükledi madem az şansım vardı kalitesiz di neden yüklendi ona üzülüyorum

bendede çikolata kisti vardı ama ben laparoskopi ameliyatı oldum ve alındı.ama benim ameliyat aslında onun için değilde perde vardı rahimimde onun için oldum.açılmışken dr um almış kisti.zaten 2 cm. kadardı.çok büyük değildi.

merhaba emiragam hoşgeldin aramıza
canım sonucunun negatif çıkmasına üzüldüm ama sakın canını sıkma..herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…