Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım ben 3 yıl kadar önce yaptırmıştım ca125i sonucum 30-40 küsür gibi birşey çıkmıştı o zamanki doktoruma ben sormuştum endo mu var bende ondan mı sınırların üzerinde çıktı diye. yok sende sorun arada olur böyle diye geçiştirmişti meğerse varmış.
belki o zaman başlangıcındaydım. şimdi yaptırsam belki benimde çok yüksek çıkar bilmiyorum ki

selam kızlar günaydın herkese iyi haftalar.... hepinizin günü haftası aydın olsun inşallah.

haftasonu pek evde durmadım o yüzden girmedim hiç siteye. iyisinizdir hepiniz umarım.... opuyorumnanaktan

uzulme arkadaşım benimde ilk denemem negatifti. insan biraz yıpranıyor tabi ama merak etme bir süre içinde toparlayacaksın kendini. 2. kalite de olsa o kadar uğraşmışsın boşa gitmesin diye koymuşlardır tutma şansı da olabilirdi ayrıca düşük kalite ile hamile kalanlarda olabiliyor.

hem bak benimde endodan dolay tek tüpüm tamamen kapalı. diğeri de tam işlevini görmüyor sen bu yarı tıkalı tek tüple hamile kalamazsın demişti bir doktor. ama bak kendiliğinden olabiliyorda. belki soğan suyu kürünün faydası olmuştur bilmiyorum ki...

yarencim sancıları kafana hiç takma bende adet olacağım amma karnım ağrıyor diyordum meğerse hamileymişim. bu arada aklında olsun canım tedavinde nasıl diğer arkadaşlardan daha fazla ağrın olduysa hamile kalınca da yine ağrıların olacak kistin ve karın boşluklarındaki endo odakların yapışıklıkların bu ağrıların daha fazla olmasına yol açabiliyormuş bir yerde okumuştum.

kafanı rahat tut ki boşu boşuna stress yapma kendine. kaydirigubbakcemile

:dance:
evet canım.......bütün uğraşılarımız oğlumuzun bir kardeşi olsun diye.......ALLAHTAN seninkiler kardeş, kardeş doğacaklar ve büyüyecekler.......kardeş yapmaya uğraşmayacaksınız........12 ye kadar yolu var demişsin......sana kim dedi bunu .........ben bilmiyordum......

selamlar herkese :)
momi bizim durumumuz çok benziyor birbirine benimde üpümün biri dış gebelikten dolayı geçirdiğim operasyonda kapandı diğeri de işlevini yitirmiş... ancak ben senin kadar şanslı değilim... bugün tüp bebek için Şahin Beyle öngörüşmem var... Tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum... Tüp bebekte bu risk oldukça yüksekmiş... Benim için dua edin lütfen...

merhaba momi ' cim hafta sonu bende giremedim nete...çok iyidim ağrım sızım olmayınca eşimle hep dışarda geçirdik.. 4. günden sonra daha öle şiddetli bi sancım olmadı çok şükür arada adet sancısına benzer hafif sancılar,göbeğime batmalar dışında çok rahatım...
bu arada arkadaşım kistlerimin ağrısı hiç yok sanki ameliyat oldumda rahatladım gibi )

emiragam benden böyle bi test istenmedi canım..:1hug:

momicim......bugün gidiyormusun canım.......o müthiş kalp sesini duymaya.........gelince haberdar et tamammı........

canııım gittik geldik bugün.... çok şükür kesenin içinde bebeğimizi gördük. kalbi oluşmuş hatta derinden bile olsa kalp atışını duyduk.

allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah... bugünü gördüm ya çok şükür rabbim.

darısı hepinizin başına inşallah opuyorumnanaktan

slam kızlar nasılsınız hayırlı günler
pinkim çok iyiz canım....sen nasılsın?
hayırlı olsun canım..umarım herşey gönlünce olur

sevgili bluessu tüpbebek sonucum negatif çıktı o yüzden üzüldüm biliyorum bu herkesin başına gelebilir ama ilk denemem tabi daha farklı oluyo
emiragam ne desek boş arkadaşım :-( ama lütfen üzme kendini 2. yi düşün ..yılmak yok yolaa devamm tammmııı)

culi' cim güzel dileklerin için teşk..bekarken kistim yoktu yalnızca kasık ağrılarım vardı bi teşhis koyamadıklarındanmı yoksa geçiştirmekmi enfeksiyon deyip ilaç verip gönderiyodular..gürkan hocayla ilk tedavimize sebebi açıklanamayan infertilite diye başladık. fakat ilaçlarla birlikte feci sancılarım da başlayınca ilerki aylarda endolu olduğumu öğrendim ..tüp beb tedavime başladığımda sağ overde 3 tane 5,6,7 cm büyüklüklerinde kistlerim vardı ilaçlarla dahada büyüdüler ama ne kadar olduklarını sormadım .... sormıycamda ...canım her şeyi kafaya takıyoruz ..rahat olalım biraz .. ameliyat geçirmiş olmanı da şanssızlık diye düşünme lütfennn bak momi de endolu ama pozitif bi arkadaş:lepi: :CüvCüv:Şeniz

hadi gözünaydın momi' cim:1hug:.... çok heyacanlandımmm:CüvCüv:rabbim bebeğini nazarlardan korusunn:teytey::teytey::teytey::teytey::

ben iyiyim kızlar momicim çok sevindim canım rahatla biraz hayırlısıyla herşey güzel gidicek ve zamanı geldiğinde kucağına alıcaksın bebeğini inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…