- Konu Sahibi handan1976
-
- #2.781
benim ca 125 değeri 160 çıktı baştan çok korktuk kötü bişeymi diye ama şahin bey beni çok rahatlattı kötü bişey yok sizlerden bu testi yaptıran varmı özellikle momi ve yarenb cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler
benim endimet.çilota kisti tüplerim biri tamamen tıkalı diğerinde az 2 yıldır uğraşıyorum ilk denememi şahin bey eylülde yaptık tutmadı toplam 7 yumurtadan 3 tane kaldı onlarda 2.kaliteymiş aslında yüklerken emriyolog çok düşük şansınız var demişti ama yine yükledi madem az şansım vardı kalitesiz di neden yüklendi ona üzülüyorum
herkese günaydın arkadaşlar,
buğün açılış benden)
buğüne kadar ne heyacan ne stres yapmıyordumyaa... akşam çok şiddedtli bi adet sancısı yaşadım.
5 dk felan sürdüüü..biraz üzüldüm ..sabaha doğruda yine olduu..biliyorum üzülmek için daha çok erken
ama şimdiden her şeye hazırlıyorum kendimiii. yüce rabbim hepimizin dularını geri çevirmesinn.
Evet okumuştum, oğlun çok kardeş istiyordu değil mi ?
Bence sen kendinden çok oğlun üzülüyor diye üzülüyorsun. Henüz anne değilim ama tahmin edebiliyorum.
Eşin de destekliyorsa 12 ye kadar yolu varmış biliyorsun :)
Ama bence sen hamile kalabilen biri olduğundan hiç ummadığun bir anda sürpriz de olabilir :)
sevgili bluessu tüpbebek sonucum negatif çıktı o yüzden üzüldüm biliyorum bu herkesin başına gelebilir ama ilk denemem tabi daha farklı oluyo
slam kızlar nasılsınız hayırlı günler
yarencim sancıları kafana hiç takma bende adet olacağım amma karnım ağrıyor diyordum meğerse hamileymişim. bu arada aklında olsun canım tedavinde nasıl diğer arkadaşlardan daha fazla ağrın olduysa hamile kalınca da yine ağrıların olacak kistin ve karın boşluklarındaki endo odakların yapışıklıkların bu ağrıların daha fazla olmasına yol açabiliyormuş bir yerde okumuştum.
kafanı rahat tut ki boşu boşuna stress yapma kendine. kaydirigubbakcemile
benim ca 125 değeri 160 çıktı baştan çok korktuk kötü bişeymi diye ama şahin bey beni çok rahatlattı kötü bişey yok sizlerden bu testi yaptıran varmı özellikle momi ve yarenb cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler
momicim......bugün gidiyormusun canım.......o müthiş kalp sesini duymaya.........gelince haberdar et tamammı........
pinkim çok iyiz canım....sen nasılsın?slam kızlar nasılsınız hayırlı günler
hayırlı olsun canım..umarım herşey gönlünce olurselamlar herkese :)
momi bizim durumumuz çok benziyor birbirine benimde üpümün biri dış gebelikten dolayı geçirdiğim operasyonda kapandı diğeri de işlevini yitirmiş... ancak ben senin kadar şanslı değilim...bugün tüp bebek için Şahin Beyle öngörüşmem var... Tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum... Tüp bebekte bu risk oldukça yüksekmiş... Benim için dua edin lütfen...
emiragam ne desek boş arkadaşım :-( ama lütfen üzme kendini 2. yi düşün ..yılmak yok yolaa devamm tammmııısevgili bluessu tüpbebek sonucum negatif çıktı o yüzden üzüldüm biliyorum bu herkesin başına gelebilir ama ilk denemem tabi daha farklı oluyo
culi' cim güzel dileklerin için teşk..bekarken kistim yoktu yalnızca kasık ağrılarım vardı bi teşhis koyamadıklarındanmı yoksa geçiştirmekmi enfeksiyon deyip ilaç verip gönderiyodular..gürkan hocayla ilk tedavimize sebebi açıklanamayan infertilite diye başladık. fakat ilaçlarla birlikte feci sancılarım da başlayınca ilerki aylarda endolu olduğumu öğrendim ..tüp beb tedavime başladığımda sağ overde 3 tane 5,6,7 cm büyüklüklerinde kistlerim vardı ilaçlarla dahada büyüdüler ama ne kadar olduklarını sormadım .... sormıycamda ...canım her şeyi kafaya takıyoruz ..rahat olalım biraz .. ameliyat geçirmiş olmanı da şanssızlık diye düşünme lütfennn bak momi de endolu ama pozitif bi arkadaş:lepi: :CüvCüv:Şenizslm arkadaşım,evet dr lar ameliyata karşılar dediğin gibi yumurtalık rezervini kaybetmemek için senin kistlerin kaç cm?ben ameliyat olmak zorundaydım çünkü bekardım hamile kalabilme gibi bir şansım yoktu. ümidini kaybetme çünkü sen anladığım kadarıyla ameliyatta olmamışsın bence şansın var.şu an trensferinin 5 günü sanırım,dilerim o güzel haberi alırsın canım dualarım isteyen herkeze versin RABBİM...
canııım gittik geldik bugün.... çok şükür kesenin içinde bebeğimizi gördük. kalbi oluşmuşhatta derinden bile olsa kalp atışını duyduk.
allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah... bugünü gördüm ya çok şükür rabbim.
darısı hepinizin başına inşallah opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?